• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Rabbim hepinizin yuzunu guldursun, saglik sihhatle ennnn kisa zamanda hepinize evlatlar nasip etsin kizlar!
Cani gonulden dualarim hepinize, emin olun.
Çok sağol canım benim Allah razı olsun .
Sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşAllah canım
Rabbim acısını göstermesin

Benimde aşılamada 8.günüm bugün. iyice strese girmeye bşladım ya :-(
sanki umudum yok gibi. ama biyandanda var gibi hissediyorum.
gazım var çok. kasıklarım ağrıyo. garip oldum dün akşam durup dururken ağladım fln.
hftaya cuma eşmin doğumgünü kşke hamilelik hbri alsamda sevndreblsem onu .. :-(
Canım sen naptın nasilsin
Aşılamanin sonucunu ögrenebildin mi
İnşAllah güzel sonuçlar alırsın canım haber ver bizede

11.günm bugn cnm .Yaptrmadım daha test ptesi yaptrırım olmazsan diyorm. Ama ağrım var sanki olmadı gibi
Anladım canım .
Belli olmaz canım o ağrıyla belki de vardır yerleşiyordur da agriyordur bilemezsin ki
İnşAllah güzel haberlerini alırız
Test yaptırınca yaz buraya da canım
Hadi hayırlısı

Merhaba canım rabbim isteyen herkese nasip etsin cennet kokulu yavrularını bende 14 yıllık evliyim 2 negatif tüp bebek denemem oldu 3. İçin kolları sıvadık tekrar :KK4: Biz elimizden gelen herseyini yapıyoruz gerisi takdiri ilahi rabbim ne derse o olur sabırlı olmak umutlu olmak gerekiyor çok zor üzülmemek elde olmuyor bazen :KK42:ama İnan üzülmek fayda etmiyor etseydi bana ederdi şuan üstüme düşen görevimi yaptım bekliyorum 2aya kadar transferim olucak nasipse ikiz bekliyorum ben :dua:isimleri bile hazır :emir_bebek::emir_bebek:umudumuzu yüksek tutuyoruz olumsuz hiçbiriyle düşünmüyoruz vakti gelmiştir belki o zaman bu zamandır kim bilir :dua: bu yol uzun ve çokkk meşakkatli bir yol sabır lazım en büyüğünden :KK17:bide sevgi lazım aşk lazım destek lazım her ne olursa olsun sonuç geriye kalan koca bir çift yürek lazım birbirini sarıp sarmalayan :KK74:

Merhaba canım rabbim isteyen herkese nasip etsin cennet kokulu yavrularını bende 14 yıllık evliyim 2 negatif tüp bebek denemem oldu 3. İçin kolları sıvadık tekrar :KK4: Biz elimizden gelen herseyini yapıyoruz gerisi takdiri ilahi rabbim ne derse o olur sabırlı olmak umutlu olmak gerekiyor çok zor üzülmemek elde olmuyor bazen :KK42:ama İnan üzülmek fayda etmiyor etseydi bana ederdi şuan üstüme düşen görevimi yaptım bekliyorum 2aya kadar transferim olucak nasipse ikiz bekliyorum ben :dua:isimleri bile hazır :emir_bebek::emir_bebek:umudumuzu yüksek tutuyoruz olumsuz hiçbiriyle düşünmüyoruz vakti gelmiştir belki o zaman bu zamandır kim bilir :dua: bu yol uzun ve çokkk meşakkatli bir yol sabır lazım en büyüğünden :KK17:bide sevgi lazım aşk lazım destek lazım her ne olursa olsun sonuç geriye kalan koca bir çift yürek lazım birbirini sarıp sarmalayan :KK74:

Ne kadar da pozitif yazmişsiniz öyle içimi açtınız vallahi :KK66:
Pozitif bir enerji aldım sizden
Rabbim sabrınızı artırsın ve insAllah tedavinizde güzel sonucu görmeyi nasip etsin :KK68:
İnsAllah bunca yıl sonra Rabbim yüzümüzü güldürsün hayırlısıyla :anneadayı:

Bu pozitifliğe ben olacağına inandım bile :KK200:
Probleminiz neydi acaba sizin ?

Rabbim sabrınızı artırsın ve insAllah tedavinizde güzel sonucu görmeyi nasip etsin :KK68:

Pozitif olmak zorundayız

Pozitif olmak zorundayız bu süreçte negatif düşündüğünüz her an bebegimizden biraz daha uzaklaştırıyor bizi ne kadar olumlu düşünürsek o kadar daha yolunda gidiyor hersey umarım rabbim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürşün :anne:
Benim tüplerimde problem var 1ini aldırdım zehirli sıvı biriktiriyormuş oda bebeğin tutunmasina engelmis hidroselpenks deniliyor onuda aldırdım bakalım engel kalktı ortadan bekleme suresindeyiz suan hersey hazir zaman geçsin Nisan başı bebeklerim benimle inşallah :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::dua:

Pozitif olmak zorundayız

Pozitif olmak zorundayız bu süreçte negatif düşündüğünüz her an bebegimizden biraz daha uzaklaştırıyor bizi ne kadar olumlu düşünürsek o kadar daha yolunda gidiyor hersey umarım rabbim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürşün :anne:
Benim tüplerimde problem var 1ini aldırdım zehirli sıvı biriktiriyormuş oda bebeğin tutunmasina engelmis hidroselpenks deniliyor onuda aldırdım bakalım engel kalktı ortadan bekleme suresindeyiz suan hersey hazir zaman geçsin Nisan başı bebeklerim benimle inşallah :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::dua:
Aynen öyle çok doğru söylüyorsun
İnsan pozitif olunca biraz daha yaklaştığını hissediyor
Sıkıntımız aynıymış canım benimde her iki tüpümde de hidrosalpinks var aynı seninki gibi
Bakalım bu tüp bebek tutmazsa bende olacağım tüp ameliyatı ama inşAllah gerek kalmaz .
Tutunmayı büyük oranda etkiliyormuş ama Dr denemek istedi bizde olsun dedik
2 başarısız tüp bebeğini tüpleri aldırmadan önce mi denedin sonra mı ??
Yani şöyle bakıyorum da kimsenin böyle tüplerle tutmuyor
Sanırım benim ki de tutma gibi bundan korkuyorum zaten .
Ama hayırlısı bunuda deneseydik keşke dememek için herşeyi deniyoruz.

Aynen öyle çok doğru söylüyorsun
İnsan pozitif olunca biraz daha yaklaştığını hissediyor
Sıkıntımız aynıymış canım benimde her iki tüpümde de hidrosalpinks var aynı seninki gibi
Bakalım bu tüp bebek tutmazsa bende olacağım tüp ameliyatı ama inşAllah gerek kalmaz .
Tutunmayı büyük oranda etkiliyormuş ama Dr denemek istedi bizde olsun dedik
2 başarısız tüp bebeğini tüpleri aldırmadan önce mi denedin sonra mı ??
Yani şöyle bakıyorum da kimsenin böyle tüplerle tutmuyor
Sanırım benim ki de tutma gibi bundan korkuyorum zaten .
Ama hayırlısı bunuda deneseydik keşke dememek için herşeyi deniyoruz.
Bundan önceki denemelerim ameliyat olmadan oldu hiç tutmadı tutmama sebebi zaten bu sıvıymış ben yeni öğrendim. Tüpte sıvı olduğunu ama en başından beri varmış benim. Doktorum bundan bahsetmeden bize 2kere denemiş tutmayacağını bile bile zaten tutsa bile devam etme şansı çok düşük zehirli sıvı dolu işe yaramayan tüpler yüzünden neden şansını düşürüyorsun hemen. Aldırmalısın kesinlikle ve de değiştirmelisin bu bence bu sıvı varken sana. Denemeyi öngören Dr a güvenme kesinlikle

Back