• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Sanmıyorum inşallah ikiye katlar Olumsuz düşünme bence çok güzel olcak sonu bebeğini üzme şimdiden tebrik ederim bence hamilesin olmasa çıkmazdı bu değer bile

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bu süreçte bunları düşünmemen sana fayda sağlar canım . Ben doktorumun ilgisizliği dışında hiçbir şeyi düşünmedim . Sonra ne mi oldu bir sürü yumurtam oldu ancak ilaçlar yüzünden ağır bir hastalık yaşıyorum transfer olmadı . Olsaydı ölümüm olurmuş. O an anladım ki önemli olan Allah’a bırakmak canım . Kendini yıpratmamak . Üzülmemek . Ayrıca biz özel insanlarız mevlam bizi böyle sınıyor

Ah arkadasim.. ne güzel yazmişsin bi an ben mi yazdım acaba bunu dedim.. ayni duygulari yasiyoruz seninle. Bende 1.5 yillik evliyim 1.5 yilda bi kez kimyasal gebelik yasadim bidaha hic kalamadim hic bi sorunumuz yok fakat vakti zamani var demekki. 'Allah birseyin olmasini geciktiriyorsa güzelleştiriyodur' bende senin gibi umutsuz dusuncelere kapildigimda bu sözü aklima getiriyorum ve benim cocugum güzellesiyo deyip kendimi telkin ediyorum. Elbet bir gun bizimde kucagimiz dolacak allahin izniyle canim benim. Üzülme

Bundan önceki denemelerim ameliyat olmadan oldu hiç tutmadı tutmama sebebi zaten bu sıvıymış ben yeni öğrendim. Tüpte sıvı olduğunu ama en başından beri varmış benim. Doktorum bundan bahsetmeden bize 2kere denemiş tutmayacağını bile bile zaten tutsa bile devam etme şansı çok düşük zehirli sıvı dolu işe yaramayan tüpler yüzünden neden şansını düşürüyorsun hemen. Aldırmalısın kesinlikle ve de değiştirmelisin bu bence bu sıvı varken sana. Denemeyi öngören Dr a güvenme kesinlikle
Canım bilemedim Dr çok güven veren bir Dr işinin baya ehli gibi gözüküyor
Yani eşimde önce denemek istedi bana kalsa denemek istemiyordum aslında
Kismetimizde ne var bakalım bu tutmazsa büyük ihtimal tutmayacak gibi ameliyat olacağım zaten canım bakalım hayirlisi

Bu süreçte bunları düşünmemen sana fayda sağlar canım . Ben doktorumun ilgisizliği dışında hiçbir şeyi düşünmedim . Sonra ne mi oldu bir sürü yumurtam oldu ancak ilaçlar yüzünden ağır bir hastalık yaşıyorum transfer olmadı . Olsaydı ölümüm olurmuş. O an anladım ki önemli olan Allah’a bırakmak canım . Kendini yıpratmamak . Üzülmemek . Ayrıca biz özel insanlarız mevlam bizi böyle sınıyor
Yaa canım benim çok geçmiş olsun
Allah yardım etsin
Hepimiz zor imtihanlardan geçiyoruz
Bende kendimi Allah'a bıraktım zaten neyi uygun gördüyse o olsun
Başka yapacak neyimiz var ki
Rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inşAllah

Ah arkadasim.. ne güzel yazmişsin bi an ben mi yazdım acaba bunu dedim.. ayni duygulari yasiyoruz seninle. Bende 1.5 yillik evliyim 1.5 yilda bi kez kimyasal gebelik yasadim bidaha hic kalamadim hic bi sorunumuz yok fakat vakti zamani var demekki. 'Allah birseyin olmasini geciktiriyorsa güzelleştiriyodur' bende senin gibi umutsuz dusuncelere kapildigimda bu sözü aklima getiriyorum ve benim cocugum güzellesiyo deyip kendimi telkin ediyorum. Elbet bir gun bizimde kucagimiz dolacak allahin izniyle canim benim. Üzülme
Canım benim yaa peki Dr a gittiniz mi
Herhangi bir sebep bulunamadı mi
Tedavi falan grdün mü ??
O sözü bende hep söylerim canım çok güzel ve anlamlı
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez mis
Hayırlısıyla inşAllah tez vakitte kucaklarimiz dolsun

Beynimiz üzüldüğümüz şeyi başkalarına söyleyince acısı katlanıyor. Stres artıyor.
Şimdi siz stresi bırakın. İnanın ki Allah isteyene elbet nasip ediyor.
her yolu denemesine rağmen olmayan insanlar yazıyor sonra bir bakıyorsun gebe kalmış.
Allah size hayırlı bir evlat nasip etsin ama lütfen stres yapmayın. Stres öyle birşey ki sperm kalitesini bile düşürüyor.
Kimseyle de üzüntünüzü paylaşmayın sadece anne olacağınız günü hayal edin. Hiçbir zaman yılmayın.

Beynimiz üzüldüğümüz şeyi başkalarına söyleyince acısı katlanıyor. Stres artıyor.
Şimdi siz stresi bırakın. İnanın ki Allah isteyene elbet nasip ediyor.
her yolu denemesine rağmen olmayan insanlar yazıyor sonra bir bakıyorsun gebe kalmış.
Allah size hayırlı bir evlat nasip etsin ama lütfen stres yapmayın. Stres öyle birşey ki sperm kalitesini bile düşürüyor.
Kimseyle de üzüntünüzü paylaşmayın sadece anne olacağınız günü hayal edin. Hiçbir zaman yılmayın.
Buraya ilk konu açtığımda bira daha karışık duygu durumu içindeydim ama buradaki arkadaşlarla konuşunca bir nebze rahatladım .
Etrafimizdakiler zaten bizi anlamıyorlar
Ama buradakilerin derdi hep aynı ve birbirimizle derdimizi paylaşıyoruz
Benim için iyi oluyor açıkça si
Ama biyer de de haklısınız sanırım
Stres yapmamaya özen gösteriyoruz bakalım hayırlısı
Hayal etmekten hiç bikmayacağim şey anne olduğum gün
Çok güzel bir duygudur eminim
İnsAllah herkese nasip eder Rabbim

Ben de aylarca agladim .Hic pes etmedim .Hangi soruna ne iyi geliyor her seyi arastirdim ,buldum ve uyguladim .Hep dua ettim .Gozlerimi kapattığım an anne oldugumu hayal ederdim .Ruyalarimda hep bebek olurdu .
Ve Allah nasip etti .Su an yanimda uyuyor minik mucizem .
Rabbim size de nasip etsin insallah.

Ben de aylarca agladim .Hic pes etmedim .Hangi soruna ne iyi geliyor her seyi arastirdim ,buldum ve uyguladim .Hep dua ettim .Gozlerimi kapattığım an anne oldugumu hayal ederdim .Ruyalarimda hep bebek olurdu .
Ve Allah nasip etti .Su an yanimda uyuyor minik mucizem .
Rabbim size de nasip etsin insallah.
Yaaa ne güzel
Rabbim size bağışlasın meleğinizi insAllah
Allah acısını göstermesin
Ne güzel siz kavuşmuşsunuz meleğinizi
Darısı bekleyen herkese inşAllah canim

Yaaa ne güzel
Rabbim size bağışlasın meleğinizi insAllah
Allah acısını göstermesin
Ne güzel siz kavuşmuşsunuz meleğinizi
Darısı bekleyen herkese inşAllah canim
Amin tesekkur ederim .Anne olamiyorum diye kendinizi hırpalamayin kalp atisini duyunca hepsi geciyor .Hele kucaginiza alinca tarifi yok .Insallah bu topikten guzel haberlerinizi duyurursunuz bize .

Canım benim yaa peki Dr a gittiniz mi
Herhangi bir sebep bulunamadı mi
Tedavi falan grdün mü ??
O sözü bende hep söylerim canım çok güzel ve anlamlı
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez mis
Hayırlısıyla inşAllah tez vakitte kucaklarimiz dolsun

Suan icin klomen ovitrelle tedavisi gördüm 4 ay canim 3 aydir gitmiyorum doktora doktorumu degistiricem bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.

Suan icin klomen ovitrelle tedavisi gördüm 4 ay canim 3 aydir gitmiyorum doktora doktorumu degistiricem bakalim hayirlisi olsun hakkimizda.
Dr çok önemli gerçekten çok iyi araştır ve iyi güven versin Dr un yoksa boşuna oyaliyorlar insanı canım
Hakkında hayırlısı olsun insAllah

Back