Anne olamamanın acısı

Canım benim
Dediğin gibi olur inş
Çok ihtiyacım var
İnş düşmez inş yeni başlamıştır yükselmeye

Kızlar ben çok üzülüyorum bogulcak gibi oluyorum

Kuzum hepimiz aynıyız
Bazen dayanılmaz oluyor
Ama elden bişi gelmiyor
Allah ne zaman ol derse o zaman
Yolunda bulunup tevekkül etmekten başka çaremiz yok
Bunları ben yazıyorum ama bi de gel bana sor
Allah’ım hepimizi sevindirsin

Paylaş tabi ki canım benim :) Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Gönlümüzdekini hayırlara vesile etsin

Bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum, benim 8 sene olmadı çocuğum, öyle eve kapandım ki, kimseyi görmek konuşmak istemiyordum, çünkü ilk sorulan daha bişey yokmu çaresine bakmiyormusunuz oluyordu sinirimi bozuyordu herkes, sanki onlar beni kendimden daha çok düşünüyor.
Neyse ki çok şükür ilk tüp bebek denememiz tuttu şimdi 2 buçuk yaşında oğlum var, çok el üstünde tutuyoruz yada Rabbimin sınavı bitmedi ki doğduğundan beri başında musibet dolanıyor, 1 aylıkken boynunun eğri olduğunu farkettim doktora götürdük onu atlatamadan kalbinde ufurum var dedi, 6 aylık olana kadar boynu için egzersiz yaptık çok şükür düzeldi sıkıntı kalmadı, kalbi için senede 1 samsuna gidiyoruz çok büyük sıkıntısı yok şuan da çok şükür ama geçen mayıs ayında kv me emanet edip 5 dk ligina yanından ayrıldığım oğlum kv bişeye dalınca balkona çıkıyor demire tırmanıp aşağı sarkiyor ve ikinci katın balkonundan beton zemine kafa üstü çakılıyor, drlar hiç ümit vermediler uyanmaz kafatası paramparça dediler ama oğlum çok şükür uyandı beyin cerrahı dr çok hızlı iyileşti mucize gibi dedi hiç birşeyi kalmadı 1 tane kırık var oda zamanla kapanır dedi, adlı vaka olduğu için nöroloji ye sevk ettiler, nöroloji demezmi kiriktan dolayı beyinde zede oluşmuş epilepsi olma riski çok yüksek diye, biri sevindirdi öbürü kursağımda koydu, 6 aydır ilaç kullanıyordu nöbet gecirmesin diye onu biraktirdi beyin cerrahı, şimdi gece gündüz gözüm üstünde nöbet gecirirmi acaba diye. Anlayacağın bi ohh diyemedim ama yinede Rabbim in bu gününe çok şükür, evlat sevgisinin bir eşi daha dünyada yok, Allahım sanada nasip etsin o güzel kokuyu inşallah.
Kusura bakma uzun yazdım. Ne acıymıs meğer demişsin ya ona istinaden daha büyük acılar var onu anlatmaya çalıştım. Hayırlısını versin Rabbim inşallah

4 yıllık evliyim
4 yıl çok uzun bir zaman değil..
Benimde 3 yılda 2 kez gebelik oldu ve karnımda öldüler..

Rahatlayın size huzur verecek Şeylerle uğraşın sabredin akışına bırakın.
Gerekli tedaviyi görüyorsunuz zaten.
Bu süreçlerde kendinizi üzmenizin hiç bir faydası olmuyor ki aksine daha zarar.
İnşallah bebeğiniz olacak.
Enerjinizi bunları düşünüpte harcamayın..
dualarım sizinle..

Allah başka dert vermesin
Elbette her acı zordur canım
En büyük acı benimki demedim o yüzden
Çünkü biliyorum herkesin çektiği kendine acıdır.
Kuzum nelerde çekmiş küçük yaşında öyle .
Rabbim hayırlısını versin .
Evladın insAllah kısa zamanda sağlığına kavuşur .
Bizimde bir tanıdık vardı öyle zor olmuştu bebeği 12 sene sonra tüp bebekle
Bebek 1.5 yaşında yüreyemedigini farkedince Dr a götürdüler Dr kimi çocuk geç yürür falan demiş göndermiş
Meğer çocuğun kalçasında tümör varmış sonradan öğrenildi
Ve bütün vucuda yayılmış
Annesi öyle ağlıyordu ki
Niye benim kuzumun başına geldi diye
Rabbim kimseyi kaldıramayacağı imtihanın altında koymasın hepsi de çok zor

Amin inşAllah
4 yıl çok uzun değil ama
Gelde birde bana sor iste

Bu süreçte dediğiniz gibi biraz daha kafa dağıtmaya çalışıyoruz bakalım olduğu kadar .

Bu arada 8 sene olmamasının sebebi neydi acaba .

Canım benim
Dediğin gibi olur inş
Çok ihtiyacım var
İnş düşmez inş yeni başlamıştır yükselmeye
Canim nasılsın .
O günden sonra test yaptım mi bir daha
Sesin çıkmadı da bir yazayım dedim
Benimde cumartesi transfer olacak insAllah

Canim nasılsın .
O günden sonra test yaptım mi bir daha
Sesin çıkmadı da bir yazayım dedim
Benimde cumartesi transfer olacak insAllah

Canım beklemedeyim stresli bi şekilde
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün yani bugün kan vermedim sabah idrar testi yapmıştım baktım çıkmayınca çekmeceye koydum hemen
Şimdi bş bakıyım dedim silik çıkmış
Yükselir mi bilemiyorum
İnş yükselirr çok ama çok ihtiyacım var

Eklentiler

• 80A21C33-0977-4842-8D5E-E9258C1FD1D9.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 59
Aslında dün değilde bugün verseydin 2 günde 2 katı artışı takip ederdin en azından canım
Neyse hayırlısı inşAllah böyle devam ederse hayırlı haberi alırsın canin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…