Anne olamamanın acısı

canım ben 4. Denememı kasım ayında negatıf sonuç aldım şuan beklemedeyım bır kaç ay ben devlet hastanesınde yaptırcagım büyük ıhtımalle devlet destegımı kullancagım

Benim bulunduğum şehirde malesef tüp bebek yapılan bir merkez Yok ne özel ne devlet
Kontroller için sürekli işten izin alıp şehir dışına çıkmam gerekiyor
Biraz yorucu ve stresli bi dönem benim için
Sizdeki sıkıntı nedir
İnşallah en kısa sürede hem de doğal yolla bebeğine kavuşursun
Sınavımız büyük allah güç ve sabır versin hepimiZe
Hem maddi hem manevi

amın canım esım azospermı canım malesef doğal yolla olmuyor ınslahh bu sefer son olur hepımız ıcın

Bebegin sımsıkı tutunur inş canım
Hayırlı haberlerinide buraya yazmak nasip olsun

Sanki ben yazmışım gibi hissettim yazınızı..
Asıl sorunumuz bu biz kimsenin çocuğunu hamileligini kıskanmıyoruz bunu ifade edemiyorum.. başkasının çocuğuna benim nazarım değemez çünkü ben ona o gözle bakmıyorum .. üstüne para verseler yine istemem.. sadece sanki herkesde var bitek bende olmayan ve asla olamayacak olan bişey.. kendimi anlatamıyorum.. artık hayal edemiyorum.. o kadar uzak o kadar imkansız geliyor ki.. sanki bu kısır döngü hiç bitmeyecek gibi... etrafimda herkes hamile yakın arkadaş elti fln fln..
Sanki bitek ben varım bu dünyada bunu yaşayan gibi hissediyorum...
Allah sonumuzu hayır etsin...

Canım benim yalnız değilsin
Emin’im bizim gibi hisseden bi çok insan var
Bugünümüze de şükür
Allah daha kötü daha beter acılar yaşatmasın
Seni çok iyi anlıyorum
İfade etmekte ben de Zorlanıyorum
İnş bi gün bizde bu yaşımıza kadar bastırdığımız bu duyguyu iliklerimize kadar yaşayıp haykıracazzz

Haklısınız tabiki ama malesef her insan aynı olmuyor .
Siz başkalarının söylediklerini yada hareketlerini umursamazken bir çoğumuz buna aliniyoruz
Ve böyle hassas bir dönemde daha da hassaslaşiyor insan
Tamam herkes kasten yapmasada bizler bu durumda üstümüze alınabiliyoruz
Yazan arkadaşların yorumlarını da okumuşsunuzdur kasten yapan insanlarda mevcut malesef .
Bu durumda siz güçlü durabilmişsiniz ne güzel
Ama bizler duramıyoruz
Allah herkese sabır ve dayanma gücü versin

Rabbim sabrınızı artırsın .
Nasıl da yazmişsiniz içinizdekileri öyle duygulandım
Kendimden çok sizin olması için dua edeceğim
Hissettim yaşadıklarınızı
İnşAllah tedavinizin sonucu olumlu olur inşAllah tüm kalbimle dua ediyorum herkes için
Pozitif olursa buraya yazın olur mu sizin adınıza bizde sevinelim
Geleceğin anneleri olarak
Sizde duanizi eksik etmeyin

Canım benim Allah hepimize nasip etsin

Tüp bebek olabilir sizin bizimde aynı sorunumuz var rapor çıkartmaya uğraşıyoruz. Eğer sorun erkekten ise hiç bir şart yok evlilik yılı yaşın önemi yok yaşadığınız ilde devlet hast veya tıp fak raporunuzu çıkartın ve raporunuzun geçerli olduğu kliniklere bi müracaat edin derim sizinle durumumuz aynı çünkü

Merhaba konu sahibi :) ben tam 10 yıl sonra kavuştum bebeklerime (ikizler) şuan 1,5 yaşındalar ama neler yaşadım bi ben bi Allah bilir,yokluklarında bir üzüldüysem şuan bin üzülüyorum,çünkü erken doğdular,her hafta hastaneye koşuyoruz çok çok hastalanıyorlar,o bir tarafa gelişimleri genel olarak normal ama bilen bilmeyen işinin ehli veya değil kim erken doğduklarını öğrense,başlıyor yorumlamaya,kafası mı büyük,gözü mü kayık,ayağı mı ufak,saçı mı dökülüyor vs vs vs zaten zorlu süreçlerden geçtim bi de bu insanlarla uğraşıyorum,Rabbime bin şükür sağlıklılar sadece zor çocuklar biraz,yemek olsun uyku olsun herşeyleri çok zor..Seni çok anlıyorum duygularının belki kat be katını yaşadım ama şuan pişmanım hayatımın en güzel günlerini üzülerek geçirdiğim için...
Çünkü henüz 28 yaşındayım,17de evlenen ve bu kadar şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum pişman olacak kadar üzülme,zamana bırak,varsa kaderinde zaten olacak,hayatını yaşamaya bak lütfen,hoşça kalın :)

GüZel dileklerin ve duan için çok teşekkür ederim canım
İnsan buraya yazınca rahatlıyormuş
Şimdiye kadar sadece okuyordum
Ama okuyup yalnız olmadığını bilmek bi nebze rahatlatıyor açıkçası
İnsan kimseyle bu kadar açık konuşamıyor içini dökemiyor
Eşine bile anlatsan sen çok takıyosun bu kadar hırpalama kendini bi daha duymıcam böyle şeyler Rahat ol diyo ve mecbur içine atıyorsun
Tabi içimiz attıklarımızla doluyor
O yüzden yazalım görüşelim birbirimizin enerji kaynağı olalım güç verelim birbirimize
Dua edelim
Müminin mümine ettiği dua daha makbuldür derler
Bende senin için dua edicem
Gelişmeleri bildiririm

Konunun bütün mesajlarını okuyamadım ama özellikle N Nihna1718 in yazdıkları içimi acıttı beni tarif ediyor dedim içimdenher ay belirti arayıp boşa çıkması çok ağır geliyor nefsime. İşyerinde arkadaş dediğim insanların tavrı o kadar incitici ki laflarını giç sakınmıyorlar. Tatlı yemek istiyorum hemen hh bu hamilede saklıyor diyorlar öbürü ordan atlıyor yok değildir diğeri cevaplıyor niye ya kısır mı!ki olmasın bebeği diye. Bunu diyenin çocuğu var ya sen bi insanı böyle rahat yaralıyorsun hiç mi Allahtan korkmuyorsun ben bir gönül kırıyorum çocuğumdan bulurum diye. Ben bu yaşıma kadar kimsenin kusur saydığına laf etmedim yaralamadım Allahtan korktum insanları kırmadım. Allah bilsin diyorum İnşallah hayırlısıyla kucaklarımız dolsun bizlerde o sevinci yaşayalım istiyorum.

Zaten kasten yapilanlara kirilmakta haklisiniz, hayatinizdan da cikarin oyle insanlari, ama bazen bu forumda oyle yorumlar okuyorum ki, yok gorumcem yanimda cocugunu optu, yok eltim bebek yok mu dedi vs vs
Bunlara takilmak sadece kisiyi yipratir, mutsuzlastirir, ozellikle sebepsiz infertilitede moral her seyden onemli, saglikli beslenme, alkol sigara kullanimindan uzak durma, spor ve yuksek moral kilit oneme sahip seyler. Hal boyleyken birakin birakin konu komsuyu, kendinize odaklanin, esinizle basbasayken tatile gidin, hobiler edinin, dans edin, hayatin hayatin keyfini cikarin, o zaman goreceksiniz ki hamile haberlerini bile buruklukla değil mutlulukla karsiliyorsunuz.

Malesef insanlar çok acımasız
Bu sıkıntıyı çekmeyen anlayamıyor bizi
Üzülme vakti vardır çok stres yapıyosun ondan olmuyodurları artık duymak bile istemiyorum
Yeni yeni artık bu durumumu normale indirgedim ve konuşabiliyorum tedavi gördüğümü falan
Herkes kendimiz gibi olmuyor
Allah görüyor
İçimize atıp daha da yıpranmamak gerekiyor
Çevreyi takmamak gerekiyor
Ama nasıl .. cevabı bende de yok

Ha bu arada şunu da ekleyeyim, bu memlekette evlenmeyene de laf ederler, cocugu olmayana da, hatta tek cocugu olana da.
Mesela bu forumda ne zaman tek cocukla ilgili konu acilsa, yorumlarin yarisi: "bir annenin cocuguna yapacagi en buyuk iyilik ona bir kardes vermektir" "kardes yapmamak haksizliktir" "kardes yapmamak çocuğa en buyuk kotuluktur!"

Bunlari diyen de kadin... Be kadin sen bunu derken nerden biliyorsun benim sagligim bir çocuk daha yapmaya musait mi, benim bir cocuga daha bakacak maddi manevi gucum var mi, yasim, ekonomik durumum uygun mu... Bilmeden beni cocuguna en buyuk kotulugu yapmakla suclayabiliyorsun.
E simdi bu insani takmaya deger mi, bence degmez, ayni sekilde cocugun olmuyor eksiksin diyeni, evlenememissin bile ne anlarsin diyeni, bunlarin hicbirini umursamayin, yoksa asla mutlu olamazsiniz.

Ahh çocuk dendiğinde içim sızlıyor,canımın acısını tarif etmeye kelimelerim yetmez işte o kadar derin bir yaradır bu konu benim içimde ben de sizdenim yani hergün her dakika acaba bir gün çocuğum olacak mı ben de anne olabilecek miyim diye düşünmekten deliricem. İşte o kadar çaresizim her günüm bir kâbus gibi geçiyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…