- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
- Konu Sahibi Flamingo00
Canım umutsuz olma Rabbim verdikten sonra olur.Bende 2 ,5 yıllık evliyim. 1 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik. Yani çocuk sahibi olmamız zor gözüküyor Allah bilir yinede
Açıkçası ben çok çocuk düşkünü değilim. Duyduğumda da sadece o gün ağladım sonra farkettim ki en çok ağlama sebebim eşimin ağlaması ve üzülmesinden dolayıymış. Çünkü onu çok seviyorum.
Ama tabi ki eşimden bir çocuğumun olması evliliğimize yeni bir renk heyecan gelmesi ikimizden olan çocuğumun kime benzeyeceğini görsem çok güzel olurdu.
Çevremizde artık herkes başladı çocuk yapın demeye inşallah deyip geçiyorum :)
Beni bu süreçte en çok yoran eşim. Atlatamadı üzgün arada bir ayrılalım deyip duruyor, konuşuyorum düzeliyor ama sonra birinin hamile haberini alıyoruz doğum haberini alıyoruz hobaa eşimi toparlayamıyorum.
Ailelerimiz en çok tabi eşime destek oluyor. Bakıyorum kimse sen nasılsın demiyor?
Sonuçta onun olmayınca benimde olmuyor ama ailelere göre de eşime göre de herkes benden destek bekliyor.
Çok zor bir imtihan. Bu aralar baktım bende çocuk istemeye başladım kafama takıyorum farkında olmadan normalde cok neşeliyimdir onuda kaybediyorum.
İnançlı bir kızım dua ediyorum olmuyosa vardır bir hayır diyorum. Ama bazen bağıra bağıra ağlayasım da gelmiyor değil=)
Okuyunca çok üzüldüm arkadaşım ama bak ne güzel senin en azından tüp bebek umudun var bende o da yok ama bu kadar üzülmek sanada eşinede zarar hayat böyle geçmez.
İnşallah Allah tez zamanda sana da isteyen herkese de evlat nasip eder.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
Duymuşsunuzdur mutlaka ama mikrotese ameliyatı ile sperm bulabiliyorlar denedinizmi böyle bir şey
Yakınımda birinde eşi azosperm di tüp bebekle olmadı bir süre sonra kendiliğinden oluverdi o yüzden kendinizi bırakmayın lütfen
Erkekler böyle bir durumda daha çok etkileniyor toparlanamiyorlar.
Rabbimin vardır bir bildiği bizi böyle sınıyor işte isyan edecekler mi diye
Dua et sabret canım