Konunuzdan şu anda pisliğin Teki olan eski eşinizin, çocuğu sizi üzmek için kullandığı anlaşılıyor.
Evlendiği kadın da onun gibi karaktersiz biri muhtemelen. Kendi çocuklarını almadığına göre. Sizin çocuğunuzu da isteyeceğini zannetmiyorum. Sizi üzmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorlar yalnızca muhtemelen. Çocuk büyük sorumluluk, böyle insanların çocuk isteyeceğini düşünmüyorum. Yine de hiçbir ihtimal gözardı edilmemeli.
Babanızın aldığı oyuncağın aynısından alın ve babanız onu çocuğa versin yine. Gönderirken güzel kıyafetlerini giydirmeyin. Banyosunu yaptırıp gönderin.
Onların eline fırsat verecek, velayet davasında kullanabilecekleri şeyler yapmaktan kaçının.
Çocuğunuzun üzerinde kanatsız melek olun. Kol kanat gerin. Bir müddet Sonra, sizi üzemediklerini gördüklerinde ve oğlunuz biraz daha büyüyüp aklı ermeye başladıkça her şey daha da normalleşecektir. Onun psikolojisini ve kendine güvenini Yüksek tutmak en önemli hedefiniz olmalı şu anda.
Bunun için paraya değil, ona dokunmanıza, ilginizi hissetmesine, mümkünse ailenizin onunla ilgilenmesine ihtiyacı var. Sizinle geçen zaman keyifli ve düzenli olduğu müddetçe omlarla olan kısım yalnızca onları bağlar. Bir müddet sonra çocuk kendi kendine ayırt edebilir onlarda sıkıntı olduğunu.
Yasal kısmını hiç bilmiyorum. Umarım burada yardımcı olabilecek Kişiler vardır.