• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne neredeyse ağlayacaktım

Babaanne tam yolunup atılacak türdenmiş ya sabır.Neyse siz sakin olun , çocuğunuzu göndermemezlik yapmayın.Bu erkek müsveddesi sizinle uğraşmak istiyor sabrınızı sınıyor.Ona bunu vermeyin.

öncelikle hayırlı geceler
oğlum hafta sonu babasına gitti ,aslında hiç göndermek istemiyorum .Bugün akşam üzeri geldi ama bir mahzunluk hali var üzerinde .Biraz sarıldık, oynadık ve yemekten sonra tek kalınca bana ;
-Anne bu defa babamın yanındayken seni çok özledim neredeyse ağlayacaktım .(gözleri doldu )
Sonra da babam .... ablayla nişanladı yüzük taktılar,çiçek verdi, resim çekindiler .Babam bana seni sevdiğini söylemişti ...Bide babaannem senin aldığın elbiseyle götürdü beni .

Biraz vakit gecincede babaannem (kendi babam)dedemin aldığı oyuncağı bir türlü vermiyor eve götürecem deyince yukarı kaldırıyor zaten kirmislar dedi

Babam oğluma hediye oyuncak almıştı onu kastediyor (oğlum geçen haftalarda götürmüş ve geri istememize çocuk aglamasina rağmen verilmiyor)

Ben şimdi çocuğu bir daha gondermesem hangi sorunlarla karşılaşırım
Babası çocukla ilgilenmiyor zaten ,bide gittiği haftalar banyo temizliğini yapmıyorlar ödev ve de aynı şekilde çocuğa aldığım kıyafetleri orada bırakıp eskiyle gönderiyorlar
Yasal izni neyse o kadar gönderin. Fazlasına gerek yok. Genelde 2 haftada 1 hafta sonu oluyor. Size ne kadar verdiler. Bir de oyuncağı niye vermiyor çocuğa yazık. Aklı sıra oyuncak burada dursun onun için gelsin derdinler her halde veya size maddi sıkıntı olsun nasıl olursa olsun niyetindeler galiba

Yasal izni neyse o kadar gönderin. Fazlasına gerek yok. Genelde 2 haftada 1 hafta sonu oluyor. Size ne kadar verdiler. Bir de oyuncağı niye vermiyor çocuğa yazık. Aklı sıra oyuncak burada dursun onun için gelsin derdinler her halde veya size maddi sıkıntı olsun nasıl olursa olsun niyetindeler galiba
Amaç beni yıpratmak malesef

Canim sen davayi cekismeliye cevirmistin olmadi mi bu iş nasil boşandınız birden bire. Inan üzüldüm. Bosanmana degil ama adaletsizlige ve ihanete. Çünkü imam nikahli karisi falan diyordun daha evliligi bitmeden yaptı pisligini
Allah ından bulacak ama.
Sen tazminat nafaka vs alamadın mi.

Cocugu gönderme bence zaten ilgilenmiyorlar ama kavga gürültü polis karakol isleri de bas ağrıtır. Oyle birsey olabilirmi. Yani torunlarina düşkün degiller bence baksana çocuk gidiyor mutsuz dönüyor.

Okurken şiştim göndermeyin bu ne yahu başka zaman mı yok nişan yapacak???

Açın konuşun babaanneyle son şansınız var, çocuğu bir daha yıkanmamış , eski püskü giysiyle görürsem tam velayet davası açıcam çocuğumun ruhsal sağlığıyla oynayamazsınız diceksiniz.

Canim sen davayi cekismeliye cevirmistin olmadi mi bu iş nasil boşandınız birden bire. Inan üzüldüm. Bosanmana degil ama adaletsizlige ve ihanete. Çünkü imam nikahli karisi falan diyordun daha evliligi bitmeden yaptı pisligini
Allah ından bulacak ama.
Sen tazminat nafaka vs alamadın mi.

Cocugu gönderme bence zaten ilgilenmiyorlar ama kavga gürültü polis karakol isleri de bas ağrıtır. Oyle birsey olabilirmi. Yani torunlarina düşkün degiller bence baksana çocuk gidiyor mutsuz dönüyor.
Biz boşandik nafaka vs istemeyeyim diye tehdit etti çocuk üzerinden sonra nüfusa gittim kimlik değişimi için evli görmüyorum o yüzden de avukat itiraz davası acalım dedi ama bekliyoruz öyle

Okurken şiştim göndermeyin bu ne yahu başka zaman mı yok nişan yapacak???

Açın konuşun babaanneyle son şansınız var, çocuğu bir daha yıkanmamış , eski püskü giysiyle görürsem tam velayet davası açıcam çocuğumun ruhsal sağlığıyla oynayamazsınız diceksiniz.
Engelliyim ona da ulaşamıyorum su an ki onlar dava açacak durumda olmadığımı ailemin destek olmadığını biliyorlar kardeşim irtibat halinde oda beni karıştırma birşey diyemem gönder çocuğu gitsin diyor

Biz boşandik nafaka vs istemeyeyim diye tehdit etti çocuk üzerinden sonra nüfusa gittim kimlik değişimi için evli görmüyorum o yüzden de avukat itiraz davası acalım dedi ama bekliyoruz öyle
Insallah hakkını alırsın Terbiyesiz adam bide tehditmi etti?

Ahbap instagramdan ulaştım uzunca bir mesaj yazdım iş bulmama yardum etsinler diye ama görmediler sorun şu ki beni teşhir eder eve gelmem isterlerse annemler çok kızacak acaba mesajı görmeden onlar silsem mi

Anlasmali boşanma yaptınız 10 dakika da boşandın? Cok üzülüyorum iyiler bu haldeyken kötüler başka halde.
aynen eski kocam mutlu ailesi akrabaları arkasında benim kuzenlerim amcam dahil görüşüyorlar hâlâ ama ben tek bırakıldım

aynen eski kocam mutlu ailesi akrabaları arkasında benim kuzenlerim amcam dahil görüşüyorlar hâlâ ama ben tek bırakıldım
Hadi beeee. Ne kadar ayıp ediyorlar kuzen değil düşman sanki. Benim ailemde böyle. Ben neler neler cektim hep ezdiler bizimkilerde de bu davranislar var insan der, benim kızımı üzdü yürüsün gitsin yol alsın . Iste diyorum ya ailede şans meselesi aslinda .Benim yüzüne bakmadigim kisilerle kizkardesim sarmas dolaş eve alıyor kızı kiz kalıyor annemlerde annemler çanak tutuyor

Hadi beeee. Ne kadar ayıp ediyorlar kuzen değil düşman sanki. Benim ailemde böyle. Ben neler neler cektim hep ezdiler bizimkilerde de bu davranislar var insan der, benim kızımı üzdü yürüsün gitsin yol alsın . Iste diyorum ya ailede şans meselesi aslinda .Benim yüzüne bakmadigim kisilerle kizkardesim sarmas dolaş eve alıyor kızı kiz kalıyor annemlerde annemler çanak tutuyor
Amaç dedikodu olsun ben üzülüp ağlayayim ama yapmıyorum konuşmuyor aglamiyorum

Amaç dedikodu olsun ben üzülüp ağlayayim ama yapmıyorum konuşmuyor aglamiyorum
Oh iyi yapıyorsun. Sen cok iyi yerlere geleceksin canım inanıyorum. Çünkü sabırlı ve sakin bir ruhun var .. hissediliyor.. Onlar istedigini yapsin seni yıkamayacaklar

Oh iyi yapıyorsun. Sen cok iyi yerlere geleceksin canım inanıyorum. Çünkü sabırlı ve sakin bir ruhun var .. hissediliyor.. Onlar istedigini yapsin seni yıkamayacaklar
InşaAllah kuzum tek isteğim tek duam oğlumu büyütmek onu benden alamasınlar ve ailem artık baskı yapmasın çok yoruldum çünkü her gece sessiz sessiz aglamaktan

InşaAllah kuzum tek isteğim tek duam oğlumu büyütmek onu benden alamasınlar ve ailem artık baskı yapmasın çok yoruldum çünkü her gece sessiz sessiz aglamaktan
Büyücek,hemen büyüyorlar zaten biliyorsun. Yıllar cok cabuk geciyor kursun gibii. Ailen de değişecek insallah. Bizimkilerin kafa yapisinin değişmesi biraz zaman aldi ama biz kizkardesimle cok sorun yaşadık cok çektik babamizdan.. eski kafalar iste. Ağlamak iyidir gözyaşları şifadır. Ama çokta uzme kendini sen,oje sür,bulmaca çöz,biraz gez.. gerci havalar soguk.is bulmana karisiyorlardi galiba .o ne oldu peki??

Ahbap instagramdan ulaştım uzunca bir mesaj yazdım iş bulmama yardum etsinler diye ama görmediler sorun şu ki beni teşhir eder eve gelmem isterlerse annemler çok kızacak acaba mesajı görmeden onlar silsem mi
Silmeyin mesajı.Kimseden korkmayın.Elinizden gelen bütün çabayı gösterin.Aileniz zaten size ve çocuğunuza pek sahip çıkmak istemiyorlar.Daha önce kardeşinizden dayak yediğinizi ve ailenizin buna bile tepkisiz kaldığını anlatmıştınız bir konunuzda.Çalabileceğiniz bütün kapıları zorlayın.Destek istemek ve almak hakkınız bunu unutmayın.

Back