• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne neredeyse ağlayacaktım

Eger gelip de kapiniza bıçakla dayanmayacaksa ve oglunuz gercekten gitmek istemiyorsa çocuğu gondermeyin. İcra memuruyla almaya gelebilir bu durumda ama bence parasina kiyip basvurmayacaktir. Ayrica o nafakalar icin derhal icra takibi yapin. Ödemezse de hapse girer her seferinde. Sonra pazarlik yaparsiniz gerekirse cocugu almazsan nafaka almam diye .
Inanın kestiremiyorum artık ne yapacağını bir avukata güvendim imza attım borçlandım oda birşey yapmıyor çok üzgünüm çaresizim demek istemiyorum ama yoruldum
Oğlum bababasını çok seviyor ona kiyamadigimdan gönderiyorum

Son düzenleme:
Bilemiyorum bana böyle söylendi aileme dedim olmaz biz veremeyiz dediler
Orda sorduğun sekreter olabilir "adlı yardım komisyonundan" bir avukatla görüşmek istediğini söyle. Başka bir ücret ödenmediği bilgisini edindiğini söyle . Ne yap et istersen kendin aç ama aç nafaka davası en az asgari ücretle bile geçinse 300 liraya hukmeder mahkeme. Az değil. Ayrıca korkma mahkeme velayeti senden çok uç sebepler olmadıkça almaz. Tehditlere inanma

Orda sorduğun sekreter olabilir "adlı yardım komisyonundan" bir avukatla görüşmek istediğini söyle. Başka bir ücret ödenmediği bilgisini edindiğini söyle . Ne yap et istersen kendin aç ama aç nafaka davası en az asgari ücretle bile geçinse 300 liraya hukmeder mahkeme. Az değil. Ayrıca korkma mahkeme velayeti senden çok uç sebepler olmadıkça almaz. Tehditlere inanma
Protokol olunca dava acamazsin dendi bana bunun doğruluk payı varmı

Inanın kestiremiyorum artık ne yapacağını bir avukata güvensin imza attım borçlandım oda birşey yapmıyor çok üzgünüm çaresizim demek istemiyorum ama yoruldum
Ben de üzülüp burada yorum yapıyorum. Zaten avukatın varmış. Bir se varoyu sucluyorsun. Bu tarz bilgileri keske konuda verseler de bizim de vaktimiz gitmese. Iyi geceler

Inanın kestiremiyorum artık ne yapacağını bir avukata güvensin imza attım borçlandım oda birşey yapmıyor çok üzgünüm çaresizim demek istemiyorum ama yoruldum
Ama zaten sizin oglunuz da babasini görmek istiyormuş. Bu durumda gondermemek onu kötü etkiler. Birakin gitsin her döndüğünde babasinin dogru soylemedigini kendisine anlatin. Ayrica buyurken de yavas yavas bosanma sebebinin siz değil babasi oldugunu cocuga acocuga anlatin. Buyudugu zaman sizi suclamasin. Ve babasinin söylediği gibi bir hayatin mumkun olmadigini bilsin. Her döndüğünde.

Ben de üzülüp burada yorum yapıyorum. Zaten avukatın varmış. Bir se varoyu sucluyorsun. Bu tarz bilgileri keske konuda verseler de bizim de vaktimiz gitmese. Iyi geceler
Avukatı yeni tuttum ailemden gizli avukata daha para vermedim ama avukat hiç ilgilenmiyor malesef iyi geceler sizede

Ah ah.Tam canına ot tıkamalık insanlara rastgelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun.Herkes yaptığının karşılığını elbet görecek.Şu anda eliniz zayıf,çaresiz olabilirsiniz.İş bulup hayatınızı düzene koymayı başardığınızda durumunuz değişir.Size türlü oyunlar çevirenlerinde neler yaşayacaklarını zamanla Allah size gösterecektir.

Avukat itiraz davası açacağız sonra kabul edilirse nafaka tazminat vs açacağız dedi 1 ay oldu vekalet verdim dava vs yok sadece dosyayı yolladık bekleyeceğiz dedi

Ah ah.Tam canına ot tıkamalık insanlara rastgelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun.Herkes yaptığının karşılığını elbet görecek.Şu anda eliniz zayıf,çaresiz olabilirsiniz.İş bulup hayatınızı düzene koymayı başardığınızda durumunuz değişir.Size türlü oyunlar çevirenlerinde neler yaşayacaklarını zamanla Allah size gösterecektir.
Allah razı olsun
Oyun içinde oyunlar tuzaklar yaptılar

Tamam bazen her hafta alıyorlar ama oğlumu 4 kadınla tanıştıran ,erkeklerin sende istediğim kadar evleneceksin diyen ,babaanne ve dedesi annem şişko annen yüzünden boşandılar vs ve bunlar doğru mu peki ?
seni tahrik ediyorlar yazik kocamn insanlar. sizin adiniza sevindim. cocuk icin uzucu

uzulme sen bakbo kadar doldurmalarina ragmen cocugunz size daha cok baglaniyor ana gibi var birak onlar urusun
Oğlum orayı istiyor malesef :( burada kabul göremediği için
Geçen seni çok seviyorum anne çok ama bursa gitmek istiyorum dedi
Bir iş bulamadın sağlığım psikolojim hiç iyi degil
Yoruldum destekcim yok

Oğlum orayı istiyor malesef :KK43: burada kabul göremediği için
Yoruldum destekcim yok
canm bir ise girsen en az bi 2000 alsan yavas yavas duzeni otursan olmaz. bu arada yorulma bunalma evladin icin onun icin daha cok mucadele etmen lazim yoksa elinden kayip gider cocuk akli su gibidi nere. biraksan oraya dolar bu yuzden guzelce dusun yeniden sifirdan baslayark herseyi yapin ki tapacaginizada inaniyorum onun bunun sozune bakmayik. siskoymus yok boyleymis seni yildirmalarina izin verme senin kimsen yoksa alllahin var unutma

Oğlum orayı istiyor malesef :KK43: burada kabul göremediği için
Yoruldum destekcim yok
Tam bilgi sahibi değilim ama,183 aile ve sosyal politikalar bakanlığının bir hattı var.Acaba arasanız size bir yardımları olabilir belki.Sosyal yardım,psikolojik destek gibi yardımları oluyormuş.Durumunuzu birde onlara anlatsanız.

canm bir ise girsen en az bi 2000 alsan yavas yavas duzeni otursan olmaz. bu arada yorulma bunalma evladin icin onun icin daha cok mucadele etmen lazim yoksa elinden kayip gider cocuk akli su gibidi nere. biraksan oraya dolar bu yuzden guzelce dusun yeniden sifirdan baslayark herseyi yapin ki tapacaginizada inaniyorum onun bunun sozune bakmayik. siskoymus yok boyleymis seni yildirmalarina izin verme senin kimsen yoksa alllahin var unutma
5 aydır basvurnadigum iş kalmadı

Back