• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne neredeyse ağlayacaktım

Eşiniz inat yapiyor sanki.cocugunuz pek umrunda değil.Birakin hakkı ne kadarsa görsün.yakinda almaz gibi geldi bana.

Bakin süreç yeni karsilikli bir didisme icine bu yavrucagi sokmamaniz gerektigini anlatan bir mesaj atin,olabildigince samimi olun...İnanın siz tepkilerinizi makul ve mantikli sadece cocugunuzu dusunen bir anne olarak verirseniz bu bosa gitmez...Ayrica incinmiş olabilirsiniz durum sizin içinde belki ofkelendirici ama cocuk temiz duygular beslemeli her ikinize karsi..Babasi ile ilgili durumlari yumusatarak ve tepkisiz konusmaniz ,cocugunuz icin cok iyi olacak bunu ancak ilerde anlarsiniz...
Ben mümkün mertebe babası ile ilgili soru sormuyor konu dahi açmiyorum ama eski eşim annen mutlu mu biriyle beraber mi biz annen yüzünden ayrildik anneni dövseydim bile annen gitmemeliydi diyor

Canim benim cok kolay baska sehre tasiniosun şöyle epey uzay ve havaalani olmayan bir yere. Velayet sende olduğu icin o münasebetsiz herif gelip gormek zorunda. Veya yeniden düzenleme yapılması icin dava acacak. Bence ugrasmaz kari kiz pesinde kosmaktan. Baska sehre git kisacasi. Ana babasi da igrencmis. Koskaca insanlar utanmiolar da.
Gidebilsem ah yada o gitse

Ben mümkün mertebe babası ile ilgili soru sormuyor konu dahi açmiyorum ama eski eşim annen mutlu mu biriyle beraber mi biz annen yüzünden ayrildik anneni dövseydim bile annen gitmemeliydi diyor
Adam resmen yedirememis cocugu muhatap aliyor sacmalığa bak...kurtulmussunuz vesselam keske akli basinda bir buyuk gorusse ,yinede cocuk yaninizda zamanla neyin ne oldugunu anlayacak siz olabildigince mantikli davranin ....

Babanin kuş kadar akli kendine yetio anca iste oglum bize bakamazdi o kafayla üzülme sen de. Fesuphanallah cenesi kirilasica adam ya.

Canim göstermek istemeyebilirsin cocuk babaya gitmek istemiyor diye. Sosyal hizmetler esliginde gelmesini icra takibi cikartmasini söylersin. Her seferinde cocuk gormek icin 300-500 ödemek istemeyecektir. Ama adam delinin tekisiyse ne tepki verir kestiremiyorum seni yonlendirmis olmayim.

Adam resmen yedirememis cocugu muhatap aliyor sacmalığa bak...kurtulmussunuz vesselam keske akli basinda bir buyuk gorusse ,yinede cocuk yaninizda zamanla neyin ne oldugunu anlayacak siz olabildigince mantikli davranin ....
Terkeden oydu anlamıyorum ki ne istiyor bana seni dinen boşmayacagim sen benimsin bu kadınla parası ve sana benzediği için beraberim artık geber evlendim diye saçma salak şeyler yaptı en son kadınla küstüler beni bahane etti
Şimdi de engelliyim heryerden

Babanin kuş kadar akli kendine yetio anca iste oglum bize bakamazdi o kafayla üzülme sen de. Fesuphanallah cenesi kirilasica adam ya.

Canim göstermek istemeyebilirsin cocuk babaya gitmek istemiyor diye. Sosyal hizmetler esliginde gelmesini icra takibi cikartmasini söylersin. Her seferinde cocuk gormek icin 300-500 ödemek istemeyecektir. Ama adam delinin tekisiyse ne tepki verir kestiremiyorum seni yonlendirmis olmayim.
Biraz psikopat bana karşı ama ben gitmeyeyim diye kapıları kitlemisligi elini bıçakla kesmişligi çocuklar gibi aglamisligi var
Bana sensiz ölürüm sen hep benimsin derdi
Bu kadınla tek gecelik birşey yaşamış anladığım kadarıyla kadın hamile kalınca basindan atamayinca da bir bahane sahte bir kavgayla beni kovdu evden çünkü öğrenince ben her türlü hakkmi alırdım

konuştum defalarca rica ettim oyuncağı istedik vermediler inatla orada da oynamıyor
Kadının oyuncakla ilgili ne gibi bir fantazisi var acabaaa..? Tövbeestağfurullah kötü kötü konuşacağım şimdi... İnat eder alırdım o oyuncağı ondan.. Kibarlıktan anlamıyorlar demek ki...!

Kadının oyuncakla ilgili ne gibi bir fantazisi var acabaaa..? Tövbeestağfurullah kötü kötü konuşacağım şimdi... İnat eder alırdım o oyuncağı ondan.. Kibarlıktan anlamıyorlar demek ki...!
Oyuncağı babam aldı ya dert o (pahalı ve değerli bir oyuncak)diğer iki torununa oynatıyormus

Biraz psikopat bana karşı ama ben gitmeyeyim diye kapıları kitlemisligi elini bıçakla kesmişligi çocuklar gibi aglamisligi var
Bana sensiz ölürüm sen hep benimsin derdi
Bu kadınla tek gecelik birşey yaşamış anladığım kadarıyla kadın hamile kalınca basindan atamayinca da bir bahane sahte bir kavgayla beni kovdu evden çünkü öğrenince ben her türlü hakkmi alırdım

Kuyruk acisi oldugu burdan belli oluo zaten. Unutamamis seni hala. Dengesiz.
Ailesi de cok kalitesizmis. Cocuga oyuncagini vermemek nedir ya spastik şeytanlar.

Oyuncağı babam aldı ya dert o (pahalı ve değerli bir oyuncak)diğer iki torununa oynatıyormus

Kapıya gidin alın o oyuncağı...Çocuk istiyor... Ne ayıp şey ya... Bir çöp bile olsa o oyuncağı ona dedesi almış.. Ve oynamak istiyor... Babanneye taktım ben... Eski eşiniz de ne çabuk bulmuş da nişanlanmış... Din nikahı kıymış falann..

Kapıya gidin alın o oyuncağı...Çocuk istiyor... Ne ayıp şey ya... Bir çöp bile olsa o oyuncağı ona dedesi almış.. Ve oynamak istiyor... Babanneye taktım ben... Eski eşiniz de ne çabuk bulmuş da nişanlanmış... Din nikahı kıymış falann..
Kadın varmış zaten önceden anlarlar mi sizce ?amaç benim delirip tepki vermemi sağlamak zaten sadece Rabbim e bıraktım artık ama tek duam artık oğlumu üzmesinler yada oğlum dan uzak olsunlar

Son düzenleme:
O oyuncaktan bir tane daha alın. Evde tutun. Yeni kıyafetlerle göndermeyin. Bir önceki hafta ne ile geldiyse onları yıkayıp giydirin. Mahkemeden görüşmeleri azaltması için talepte bulunun mümkünse.
Mahkeme için avukat tutmam gerekiyor mu ?
Şu an param yok geçen sordum bütçem yetmedi(bide oğlum her aldığım oyuncağı oraya götürmek istiyor)

Kuyruk acisi oldugu burdan belli oluo zaten. Unutamamis seni hala. Dengesiz.
Ailesi de cok kalitesizmis. Cocuga oyuncagini vermemek nedir ya spastik şeytanlar.
Ben anlamıyorum ışte bunu terkeden aldatan o nafaka tazminat vermemek için çocuğu kaçıran tehditle imza attıran o
E sevgili de yaptı borç vs de yokmuş (yalanmış herşey) daha ne istiyor ?5 ay hakkında ettim kuzenleri arkadaşları ulaştı tek iyi yada kötü söz etmedim seni görmem lazım kötüyüm dedi gittim daha ne istiyor

Son düzenleme:
Konuştum hepsiyle çocuk bendeyken istediğimi yaparım cevabını aldım ki bu insan nafaka bile vermiyor çocuğu 3 defa aldı ilkinde dini nikah kiydi
2 .de kadınlar la tanıştırdı 3. de nişan
Eski eşiniz evlendikten sonra çocuğu sizden alma planları yapıyor, buradan öyle gözüküyor..

Eski eşiniz evkendikten sonra cocugu sizden alma planları yapıyor, buradan öyle gözüküyor..
Al madem dedim en son telefonu yüzüme kapattı kadının iki çocuğu varmış kadın kendi çocuklarını ayak bağı sorumluluk vs diye almamış oğlumu da istemiyormuş
Bide bu kadar kolay alabilir mi velayet davasi açarsa mahkemede beni çocuk üzerinden tehdit ettiğini zamanında vs aldattığını mahkemenin geçmişe yönelik araştırma yapmasını talep edeceğim

bence siz sabredin cocugu oyuncakla ve yeni kiyafetle yollamayin evlendikten sonra arayıp sormaz gibi geldi bana kadın istemez çünkü ve inşallah böyle olur çocuğun psikolojisini bozmaz en azından

Ben savunduğunuzu kastetmedim zaten hukuki olarak birşey yapabilir miyimin derdindeyim ama parada yokki
Ya sen deli mısın madem paran yok niye nafaka almıyorsun. Anladığım kadarıyla anlaşmalı bosandin çocuk için nafaka hakkı her zaman mümkündür protokolde nafaka almayacağım falan yazmış olsan bile nafaka alabilirsin tekrar dava açman lazım. Bulunduğun ilin barosuna başvuru ücretsiz avukat verirler. Aç şu nafaka davasını!

Ya sen deli mısın madem paran yok niye nafaka almıyorsun. Anladığım kadarıyla anlaşmalı bosandin çocuk için nafaka hakkı her zaman mümkündür protokolde nafaka almayacağım falan yazmış olsan bile nafaka alabilirsin tekrar dava açman lazım. Bulunduğun ilin barosuna başvuru ücretsiz avukat verirler. Aç şu nafaka davasını!
Protokol imzalattı (çocuğumu kacirdi) imza atınca alabildim çocuğu da dava sonunda para istiyor ve ailem para vermeyiz dediler
Oglumuza nafaka vermesi gerekiyor ama ne bileyim ışte elimden tutan olmadı ki

Back