- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bu konuda ne yapabilirim ki zaten , sadece beni düğün zamanı çok üzdüler hiç bir konuda anlayış göstermediler ben de aynılarını yaşatmalarını ve beni anlamalarını istiyorum.Beklesin, beklesin de aynısını kız kardeslerinde mi görsün istiyorsunuz ? Öfkeli olabilirsiniz ama ikili problemlerinize bence masumları karıştırmayın.
En azından telini değiştirmemişCanım senin konunu takip ediyorum. Aynı durumu yaşıyoruz ben de boşanıyorum ve beni aramıyor bile
Umarım ahimiz çıkar ben iki gündür yürek açısıyla uyaniyorumBu konuda ne yapabilirim ki zaten , sadece beni düğün zamanı çok üzdüler hiç bir konuda anlayış göstermediler ben de aynılarını yaşatmalarını ve beni anlamalarını istiyorum.
O yürek acısını çoooook iyi biliyorum. Sanki açık kalp ameliyatı yapıyorlarmışcasına.En azından telini değiştirmemiş
Umarım ahimiz çıkar ben iki gündür yürek açısıyla uyaniyorum
Evet sabahları özellikle mahvoluyorumO yürek acısını çoooook iyi biliyorum. Sanki açık kalp ameliyatı yapıyorlarmışcasına.
Bu durum bir ay kadar sürdü bende sonra yavaş yavaş düzeleceksin uyumadan önce kuran aç YouTube dan dinle iyi gelirEvet sabahları özellikle mahvoluyorum
Valla ben her gün Allah'a havale ediyorum böyle insanların hayatına girip mahvedip çıkıp gittilerBu durum bir ay kadar sürdü bende sonra yavaş yavaş düzeleceksin uyumadan önce kuran aç YouTube dan dinle iyi gelir
Onu da anacığı demiştirEvlenmeseydi gerizekalı
Ya hayır evleniyorlar olan bize oluyor iç sıkıntısı çevre baskısı ve bu yaşta aşka olan inancı kaybedis hepsi çok büyük ah ya nasıl rahatlar bilemiyorumOnu da anacığı demiştir
Akraba olabilir miyiz???Dayim oyleydiValla hic pisman olmadi 10 sene anamm canim anam senden baskasi yalan diye gezdi ortada.Allahtan 2.hanim cekti kurtardi onu o kara delikten Yoksa anasiyla gunlerde gezecekti
sonra da pişman olurlar ama nikahtan hemen sonra dank eder.Onu da anacığı demiştir
boşanmayı ben istedim çünkü beni o hale getirdiler bir bardak su içemez hale gelmiştim.Adam boşanmak istemiş bunun geri dönüşü yok zaten. Geri döner diye beklerseniz yıllarınız heba olur, o dönmez asla söyleyeyim.
Dua et bebek yoksonra da pişman olurlar ama nikahtan hemen sonra dank eder.
bebek yapmaya halimiz kalmadı kiDua et bebek yok
Her şerde var hayırbebek yapmaya halimiz kalmadı ki
insanların hayatlarıyla bu kadar kolay oynamaları peki...Her şerde var hayır
O kadar kötü giden bir evlilikten kurtulduğunuz, kurtulabildiğiniz için çok şanslısınız. Verilmiş sadakaniz varmış. Sizi gerçekten sevseydi zaten kaybetmemek için uğraşırsırdı, demek ki aslında hiç sevmemiş. O sizin evlilik sandığınız şey aslında sizin hayaliniz , sizin rüyanızdı, sonunda uyandınız. Gerçekleri kabullenmeniz zaman alabilir ama yalanla, sizi gerçekten sevmeyen , insan yerine koymayan bir adamla zaten ne kadar sürebilirdiki. Ama ben siz de evlilik bittiği için aşırı kafaya takma gördüm, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz. Ama inanın size değer vermeyen bir adamdan kurtulmanın aslında bir hediye.bebek yapmaya halimiz kalmadı ki
Ama gerçekten takılıyor ya yaşıtlarının yuvalarini kurmusken bu yaşta evlilik geçiriyorsunuz ben de aynı durumdayim ve takıyor umO kadar kötü giden bir evlilikten kurtulduğunuz, kurtulabildiğiniz için çok şanslısınız. Verilmiş sadakaniz varmış. Sizi gerçekten sevseydi zaten kaybetmemek için uğraşırsırdı, demek ki aslında hiç sevmemiş. O sizin evlilik sandığınız şey aslında sizin hayaliniz , sizin rüyanızdı, sonunda uyandınız. Gerçekleri kabullenmeniz zaman alabilir ama yalanla, sizi gerçekten sevmeyen , insan yerine koymayan bir adamla zaten ne kadar sürebilirdiki. Ama ben siz de evlilik bittiği için aşırı kafaya takma gördüm, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz. Ama inanın size değer vermeyen bir adamdan kurtulmanın aslında bir hediye.
haklısınızzz çok haklısınız bunun farkındayım ama bunları içselleştiremiyorum. belki bu zamanla olur belki yeniden sevilirsemO kadar kötü giden bir evlilikten kurtulduğunuz, kurtulabildiğiniz için çok şanslısınız. Verilmiş sadakaniz varmış. Sizi gerçekten sevseydi zaten kaybetmemek için uğraşırsırdı, demek ki aslında hiç sevmemiş. O sizin evlilik sandığınız şey aslında sizin hayaliniz , sizin rüyanızdı, sonunda uyandınız. Gerçekleri kabullenmeniz zaman alabilir ama yalanla, sizi gerçekten sevmeyen , insan yerine koymayan bir adamla zaten ne kadar sürebilirdiki. Ama ben siz de evlilik bittiği için aşırı kafaya takma gördüm, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz. Ama inanın size değer vermeyen bir adamdan kurtulmanın aslında bir hediye.
Hani çok mu mutlu günleriniz oldu , sizi romantizmin sınırlarında mi yaşattı. Parite evlenme teklif etti de , Roma da mı evlendiniz. ? Bence zaten sizin üzüntünüz, evliliği hayatta bir başarı olarak görmeniz. Şimdi siz ayrılınca başarısız sayıldınız. Yoksa size böyle afedersiniz ama köpek gibi davranan adamı özlüyor olamazsınız. Evlilik başarı değil, bosanacak olmanız da sizin başarısızlığınız değil. Evlilik daha doğrusu kendinize verdiğiniz değer için, bir erkeğin sizinle evlilik bağını sürdürüp sürdürmemesini kıstas olarak almayın.Ama gerçekten takılıyor ya yaşıtlarının yuvalarini kurmusken bu yaşta evlilik geçiriyorsunuz ben de aynı durumdayim ve takıyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?