Anne kuzusu erkekler boşandıktan sonra pişman olur mu?

Beklesin, beklesin de aynısını kız kardeslerinde mi görsün istiyorsunuz ? Öfkeli olabilirsiniz ama ikili problemlerinize bence masumları karıştırmayın.
Bu konuda ne yapabilirim ki zaten , sadece beni düğün zamanı çok üzdüler hiç bir konuda anlayış göstermediler ben de aynılarını yaşatmalarını ve beni anlamalarını istiyorum.

Canım senin konunu takip ediyorum. Aynı durumu yaşıyoruz ben de boşanıyorum ve beni aramıyor bile
En azından telini değiştirmemiş
Bu konuda ne yapabilirim ki zaten , sadece beni düğün zamanı çok üzdüler hiç bir konuda anlayış göstermediler ben de aynılarını yaşatmalarını ve beni anlamalarını istiyorum.
Umarım ahimiz çıkar ben iki gündür yürek açısıyla uyaniyorum

Dayim oyleydiValla hic pisman olmadi 10 sene anamm canim anam senden baskasi yalan diye gezdi ortada.Allahtan 2.hanim cekti kurtardi onu o kara deliktenYoksa anasiyla gunlerde gezecekti
Akraba olabilir miyiz???Benim dayim da öyle değişmedi değişmez.Boşandi gayet mutlu ,pişman değil.

bebek yapmaya halimiz kalmadı ki
O kadar kötü giden bir evlilikten kurtulduğunuz, kurtulabildiğiniz için çok şanslısınız. Verilmiş sadakaniz varmış. Sizi gerçekten sevseydi zaten kaybetmemek için uğraşırsırdı, demek ki aslında hiç sevmemiş. O sizin evlilik sandığınız şey aslında sizin hayaliniz , sizin rüyanızdı, sonunda uyandınız. Gerçekleri kabullenmeniz zaman alabilir ama yalanla, sizi gerçekten sevmeyen , insan yerine koymayan bir adamla zaten ne kadar sürebilirdiki. Ama ben siz de evlilik bittiği için aşırı kafaya takma gördüm, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz. Ama inanın size değer vermeyen bir adamdan kurtulmanın aslında bir hediye.

Ama gerçekten takılıyor ya yaşıtlarının yuvalarini kurmusken bu yaşta evlilik geçiriyorsunuz ben de aynı durumdayim ve takıyor um

haklısınızzz çok haklısınız bunun farkındayım ama bunları içselleştiremiyorum. belki bu zamanla olur belki yeniden sevilirsem

Ama gerçekten takılıyor ya yaşıtlarının yuvalarini kurmusken bu yaşta evlilik geçiriyorsunuz ben de aynı durumdayim ve takıyor um
Hani çok mu mutlu günleriniz oldu , sizi romantizmin sınırlarında mi yaşattı. Parite evlenme teklif etti de , Roma da mı evlendiniz. ? Bence zaten sizin üzüntünüz, evliliği hayatta bir başarı olarak görmeniz. Şimdi siz ayrılınca başarısız sayıldınız. Yoksa size böyle afedersiniz ama köpek gibi davranan adamı özlüyor olamazsınız. Evlilik başarı değil, bosanacak olmanız da sizin başarısızlığınız değil. Evlilik daha doğrusu kendinize verdiğiniz değer için, bir erkeğin sizinle evlilik bağını sürdürüp sürdürmemesini kıstas olarak almayın.
Evlilikle ilgili çok büyük hayalleriniz vardı, evliliğe fazla anlam yüklemişsiniz , o nedenle şimdi korkunç bir şey yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. hayaliniz kendi kendinize yetmek, kendi kendinizi sevmek ve size değil eş ,insan yerine koymayan bir adamdan kurtulduğunuz için mutlu olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…