Nevroşummm teşekkür ederimm canımmEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Sunumuna bayıldım coooo ellerine sağlıkGelelimm annemizin bize yaptığı bayıla bayıla yediğimiz o köfte tabiikii patatessiz olmazzsa olmazımızz
MALZEMELER
500 gram kıyma (ben biraz az yaptım 2kişilik için)
2 sarımsak
1 yumurta
1 soğan
Yarımçay bardağı galeta unu
1Tatlı kaşığı domates salçası
Tozbiber
Karabiber
Pulbiber
Kimyon
Tuz
Soğanı rendeleyip suyunu sıkıp Hepsini bir harmanlayıp güzelce karıştırıyoruz ve şekil veriyoruz afiyet olsun
Eki Görüntüle 3181302
Sunumm ile karşınızdayımmmm
Eki Görüntüle 3181309 Eki Görüntüle 3181310 Eki Görüntüle 3181311 Eki Görüntüle 3181313 Eki Görüntüle 3181314
Eki Görüntüle 3181312
Ooyy canımm beğenmene sevindim sagollSunumuna bayıldım coooo ellerine sağlık
Ooooo bayıla bayıla yerim anne koftesiiiGelelimm annemizin bize yaptığı bayıla bayıla yediğimiz o köfte tabiikii patatessiz olmazzsa olmazımızz
MALZEMELER
500 gram kıyma (ben biraz az yaptım 2kişilik için)
2 sarımsak
1 yumurta
1 soğan
Yarımçay bardağı galeta unu
1Tatlı kaşığı domates salçası
Tozbiber
Karabiber
Pulbiber
Kimyon
Tuz
Soğanı rendeleyip suyunu sıkıp Hepsini bir harmanlayıp güzelce karıştırıyoruz ve şekil veriyoruz afiyet olsun
Eki Görüntüle 3181302
Sunumm ile karşınızdayımmmm
Eki Görüntüle 3181309 Eki Görüntüle 3181310 Eki Görüntüle 3181311 Eki Görüntüle 3181313 Eki Görüntüle 3181314
Eki Görüntüle 3181312
Hahahaha ay ne güldürdünn sosyoşşOoooo bayıla bayıla yerim anne koftesiiidergi fotosunu nirden aldın söyle banaaa seni hınzır çoksel olmuş pamukuummm patatesleri cetvelle mi çizdin be mübarek yess beybiiii oluyoooreeee eline sağlık başarılar dilerim canikoomm, askokuskamm
Hahahaha ay ne güldürdünn sosyoşş
Cetvelle yaptım patatesi
Dergi fotosunu süylemeeemmmm
Teşekürr ederimm bal lokumummm
Yedimmm gitttiiiiiEline sağlık canımcanım istedi benim yerime de ye
O ne gıNevooosss şike var
Sağoll jennamm canımmOo,pattis ve köfte,asla yok dememEllerine sağlık canım, yarismada bol şanslar
NedenNevooosss şike var
Bahh yaaŞaka yapiyorum Sapşik