Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğimm canım sagoll beraber olsunOfff ellerine sağlık bayılırım çok güzel görünüyor canom
Yavru kuşumm teşekkür ederimm beraber olsunJouu yavru çok güzel olmuş sunum ve herşey ellerine sağlık yavrucan❣❤
Bitanemm sagolllBayıldım sunumuna ellerine sağlık kuzucuum
Yakın olsak koşa koşaBebeğimm canım sagoll beraber olsun
BilmezmiyimmYakın olsak koşa koşa
Teşekkür ederim canımellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkürler canoommEllerine emeğine sağlık canım. Çok güzel görünüyor. Yarışma da başarılar diliyorum
Teşekkur eserim migommooooffff nasıl da güzelll.
ellerine emegine sağlık elçinim..
yarışmada bol saş ve başarılar diliyorum:)
Öyle tabii canım teşekkür ederimmAnne eliyle yapılan bir şeyin güzel olmaması mümkün değil bence elinize sağlık, başarılar dilerim
Bu tabagin tek kotu yani benim yanimda olmamasi ellerine saglik sahane olmusGelelimm annemizin bize yaptığı bayıla bayıla yediğimiz o köfte tabiikii patatessiz olmazzsa olmazımızz
MALZEMELER
500 gram kıyma (ben biraz az yaptım 2kişilik için)
2 sarımsak
1 yumurta
1 soğan
Yarımçay bardağı galeta unu
1Tatlı kaşığı domates salçası
Tozbiber
Karabiber
Pulbiber
Kimyon
Tuz
Soğanı rendeleyip suyunu sıkıp Hepsini bir harmanlayıp güzelce karıştırıyoruz ve şekil veriyoruz afiyet olsun
Eki Görüntüle 3181302
Sunumm ile karşınızdayımmmm
Eki Görüntüle 3181439 Eki Görüntüle 3181440
Eki Görüntüle 3181309 Eki Görüntüle 3181310 Eki Görüntüle 3181311 Eki Görüntüle 3181313 Eki Görüntüle 3181314
Eki Görüntüle 3181312
Yaaaaa yakınımda olsan aninda getirirdimm sana teşekkür ederim canım beğenmene sevindimBu tabagin tek kotu yani benim yanimda olmamasi ellerine saglik sahane olmus
Sağoll perim benimmFıstıkkk ellerine sağlık neffiiiis olmuş Başarılar diliyorum