- Konu Sahibi panikatak
slm kızlar, üzgün anneler, mutlu anneler, bir çok arkadaşım farklı yorum yazmış cinsiyet ayırma falan diyenler olmuş, cinsiyet ayırmıyorum iki tane sağlıklı kızım olduğu için rabbime şükrediyorum ki hepiniz annesiniz evladın ayrımı olmaz, sadece farklı bir çocuk daha istedim, ben biliyorum ki rabbim her zaman en iyisini mutlaka bilir ve verir, sadece üzüntümü yazdım, hangi anne evladını kaybedince üzülmezki, benim ki 17 haftalık tı üstelik, ultrasonda haraketlerini görüyordum kıpırdılarını hissetmeye başlamıştım, ısrarcı olmak değil benimki, düşünki hiç çocuğum yok ve yine bebek istiyorum, veya 6-7-8 tane doğuranlar , çocuk seviyorum, mutluluk veriyor kadına bebek, çocuklarımız büyüyünce yalnız kalıyoruz , ufak bir bebek istemek, sevmek, çocuğum var diye allahım dan yine çocuk istemek günahmı, Rabbim olmayan herkese versin, taddırsın anne sevgisini, şefkatini, ufak bir melek kucağıma almak çokmu zor, üstelik kızlarımı doğurduğumda 20 yaşındaydım onlarla beraber büyüdük, çoğu zaman hatırlamıyorum bile nasıl büyüttüm ne ara büyüttüm ki çalışan bir anneyim, ama bir kere daha denemeyi düşünüyorum , Umarım Allahım herkesin ve benim gönlüme göre sağlıklı bir bebek nasip eder, yarabbim kimsenin duasını içinde de benimkini duysun, kabul etsin Aminnn