Benim bebeğiminde kalbi 8 haftalıkken durdu.7. haftanın sonunda fazla diyebileceğim kanamam oldu.
10.hafta sonunda doktor takrar çağırmıştı. O zaman gittiğimde 8 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi. Kanama dan sonra 2 kere kahverengi akıntım geldi, ağrımda oldu aslında ama o zamanalr bu ağrıyı üşüttüm diye yorumluyordum. Şimdi 14 haftalık hamileyim gene çok zor bir gebelik geçiriyorm defalarca kanamam oldu ama bebğim hala şükürler olsun ki sağlıklı.
slm arkadaslar,Ben araniza yeni katiliyorum.Mutlaka bebegini kaybeden kadinlarin hepsi cok üzgündür.Benimde basima geldigi icin bunun nasil aci verici birsey oldugunu biliyorum,bende araniza katilmak ve acimi sizlerle paylasmak istedim.umarim bana akil verecek birilerini bulurum diye.
Ben 23 yasindayim henüz hic bebegim yok.iki defa hamile kaldim.birincisinde 7 haftalikken kendiliginden düstü.Doktor bana 3 ay ara ver dedi.Tabi bu 3 ay gecmek bilmedi.3 ay sonra tekrar hamile kaldim.Bebegim 8 haftalikken doktora gittigimde,dktor bana bebegimin karnimda kalbi atmadigini ve kürtac olmam gerekdigini söyledi.Ikinci defa yikilmistim....Tekrar hamile kaldigimda yine bu acilari yasarim diye cok korkuyorum.Lütfen bana bir akil verin .Bu korkuyu ben nasil yenerim:sinifsinif:
peki hic cocugun varmi ?
evet canim ya cok saol yazarsan cok sevinirim .Ne yapilmasi gerektigini biliyorsan
:
benim 2sinde kalbi durdu biri düştü.kalbinin durduğunu hiç anlamadım çünkü ne kanamam oldu nede akıntım. şimdi tekrar gebe kalmaya uğraşıyorum ama 14 aydır kalamıyorum. bu ay bal tarçın çörek otu kürünü denedim inşallah hamiş olurum adetime 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum . umarım bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah..bence riskli dönemi atlatmışsın zaten yani ilk 3 ayı düşük ihtimali yuzde 90 azalmış:lepi: