Canım merhaba, ben yaşayan biri olarak anlatayım, ilk kontrole gittiğimizde herşey normaldi keseyi gördük, ikinci kontrolde kalp atışlarını duyduk yine herşey normaldi, doktor 1 ay sonra kontrole gelin demişti, ilk aylarda çok sık çağırmıyorlar kontrole, bu arada benim feci şekilde mide bulantılarım başladı , 9. haftaya giriğimde birden kesildi, ben de hamilelik normal seyrinde ilerliyor diye düşündüm çünkü normalde bulantılar bir süre sonra geçiyormuş diye duymuştum.
Neyse geldik kontrol haftasına yani 12. haftaya, bebeğin cinsiyetini öğreniriz umuduyla ben annem kayınvalidem kızkardeşim gittik hastaneye , tabii onlarda müthiş bir heyecan ama ben tedirgindim bir gece önce rüyasını görmüştüm çünkü ama onlara anlatmamıştım, neyse doktor muayene etti ve kalp atışlarını alamıyorum deyince sanki dünyalar başıma yıkıldı. Tek belirtisi bulantılarımın aniden kesilmesiydi be annelik içgüdüsü mü ya da fiziksel birşey mi bilemiyorum ama ilk zamanlar karnım dolu dolu hissediyordum bebeğimi severken, kaybettiğim hafta ise seviyordum ama sanki içimde bir boşluk hissi vardı, sanki o orda yoktu da ben karnımı boşuna okşuyordum..