Anne karnında kı bebek üsür mü ???????

guluzar_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
5
0
36
İstanbul
25 haftalık hamıleyım malum havalar sogumaya basladı ve bebegımın usuyecegınden endıse edıyorum ılk gebelıgım oldugu ıcın tedırgınım bıraz:98:

:52::52: ilahi ya, olur mu öyle şey, o orada dünyanın en güvenli yerinde. sıcak ya da soğuk etkilemez onu ısısı sabit. hiç takılma bunlara, hamililelik 9 ay sıcağı da yaşıyoruz soğuğu da öyle olsa kimse doğuramazdı.sağlıkla kavuş bebeğine.

teşekkür ederim cok sagol ama engel olamıyorum kendıme en ufacık degısıklık hıssettsem ödüm kopuyo korkudan bısıy olcak dıye bebegıme

eğer bebek üşücek olsa diğer organlarında içeride buz kesmesi lazım ya :1:vücut içinde ki herşey sıcaktır korkma üşümez:1:

herkese can veren Allah herseyi en ince ayrintisina kadar düsünmüs ve öyle yaratmistir.Emin ol ki e bebegi koruyacak olan allahtir.bebegim üsüyecek diye düsünüp endiselenmek allah a bu bebegi koruyamazsin (hasa) demek gibi bir sey..Bence bir an önce bu düsüncenden vazgecip yavrunu sag salim kucagina almak icin dua etmelisin...

25 haftalık hamıleyım malum havalar sogumaya basladı ve bebegımın usuyecegınden endıse edıyorum ılk gebelıgım oldugu ıcın tedırgınım bıraz:98:
hay Allah iyiligini versin :)
Anne yüregi böyle birsey demekki,üzülme endiselenme bebis sicacik bir yerde emin ellerde insallah..
Allah tamamina erdirsin.

Back
X