anne karnında ki bebek ağlar mı?

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım

arkadaşlar merhaba, ben dün gece eşimle kavga ettim o bana ben ona hakaretler ettik eşim benı tartakladı,7bucuk aylık hamıleyım,eşim evi terketti ben hıçkıra hıçkıra ağlarken birden içimden bir ses duydum daha sonra sustum hiç nefes bile almadım dinleştirmek için,ııııhhh ıhhhh diye tuhaf sesler duydum,bebeğim ağlıyordu sanki çok üzgünüm böyle birşey olması mümkün mü yoksa kafayı mı yiyorum? ilk defa böyle birşey yaşadım

Olur mu hic öyle sey? Sıkıntı anında öyle gibi hissetmişsinizdir :S

7,5 aylık eşini tartaklayacak kadar ne kavgası ettınız arkadaşımm.yazık yaa,belkı duydugun sesler psıkolojıktır ama ses olmasa bıle bebişin bu kjavgalardan ve annenın üzüntüsünden etkilenecegi kesin.oyuzden mümkün oldugu kadar içini gönlünü ferah tutmaya çalış,eşine uyma o kavga cıkarsa bile hem sana hemde bebegıne yazık.kavga gürültü bitiyo ınsanlar barışıyo ama olan o anda hem sana hem bebegıne oluyo

ağladığını hiç duymadım.
hele ki ses çıkarması çok kuvvetle muhtemel gibi gelmiyor.
ancak senin yaşadığın her türlü stres (metabolizmandaki değişikliler dolayısı ile) bebeği de etkiliyor.

7.5 hamile bir bayanı tartaklama konusuna hiç ama hiç girmicem.
Allah yardımcınız (senin ve bebeğinin) olsun.

ağlar, kahkaha atar, mızmızlanır, gaz çıkarır, göbüşe pandik atar, herşeyi yapar biiznillah-i teala

Son düzenleme:
Yaa çok özür dilerim ama istemsizce kahkaha attım afedersin:1:
Olmaz arkadaşım öyle şey.Belki üzüntüden iki kıpırdamıştır o kadar.

ağlar, kahkaha atar, mızmızlanır, esnerken ses çıkarır, gaz çıkarır, göbüşe pandik atar, herşeyi yapar biiznillah-i teala

Arkadaslar ben cıddıyım,daha önce ağladığım zamanlarda böyle bir durumla karşılaşmadım,dün gece oldu ve 10 snye filan sürdü ses geldiğinden eminim,nefes bile almadım sesi daha net duyayım diye,içimden geliyordu

Yaa çok özür dilerim ama istemsizce kahkaha attım afedersin:1:
Olmaz arkadaşım öyle şey.Belki üzüntüden iki kıpırdamıştır o kadar.

bebeğim cok haraketli masallah,elimi karnıma koyduğum an altına gelıyor tekmelıyor,bunu ayırt edemicek değilim,ben sadece yasadıklarımı anlattım neresi komık

tebrik ederim bir adet gaz dolaşımı yaşamışsınız,
böyle bişey olması mümkün değil,
bu durumda ikinci seçenek kalıyor çünkü 7.5 aylık hamileyken tartaklayan bi adamla evlisiniz.

Arkadaslar ben cıddıyım,daha önce ağladığım zamanlarda böyle bir durumla karşılaşmadım,dün gece oldu ve 10 snye filan sürdü ses geldiğinden eminim,nefes bile almadım sesi daha net duyayım diye,içimden geliyordu

hanımefendi tıp literatüründe böyle bşey yok, siz mi sokacaksınız?

7,5 aylık eşini tartaklayacak kadar ne kavgası ettınız arkadaşımm.yazık yaa,belkı duydugun sesler psıkolojıktır ama ses olmasa bıle bebişin bu kjavgalardan ve annenın üzüntüsünden etkilenecegi kesin.oyuzden mümkün oldugu kadar içini gönlünü ferah tutmaya çalış,eşine uyma o kavga cıkarsa bile hem sana hemde bebegıne yazık.kavga gürültü bitiyo ınsanlar barışıyo ama olan o anda hem sana hem bebegıne oluyo

evet bılıyorum anne üzülunce bebek hissedıyor,ama yemın ederım ki ıhhlama sesi duydum 10 snye kadar bende buna bağladım ,ya düşünsenize evde teksiniz ağlıyorsunuz ikinci bir ses geliyor ,sustum nefes bile almadım daha iyi duymak için ama kısa sürdü

Gaz sıkışmıştır :S kafanızı bulandırmayın böyle şeylerle

evet bılıyorum anne üzülunce bebek hissedıyor,ama yemın ederım ki ıhhlama sesi duydum 10 snye kadar bende buna bağladım ,ya düşünsenize evde teksiniz ağlıyorsunuz ikinci bir ses geliyor ,sustum nefes bile almadım daha iyi duymak için ama kısa sürdü

çok afedersiniz gaz sesidir o

canimm benim.,, gunun azalmis dikkat et kendine..esler hic anlamiyorlar bazilari daha dogrusu..sen hamilesin yasik yaa..neden tartistiniz o kadar..bebek hisseder ama canim tepki veremez ayrica verse bile senin duymann mümkünnn degil.sadece hareketlerini hissedebilirsin..sen baya üzülmüssün dün duydugunu sandin heralde..bebegine ve kendine dikkat et..esin de hatasini anlamistir umarim..

o anın vermiş olduğu üzüntü ve bulanıklıkla yanlış duymuşsundur...
böyle bişeyin olması mümkün değil..
hatta korkunç canım...

Back
X