- 14 Mayıs 2016
- 410
- 312
- 18
- Konu Sahibi P3rimasali
-
ya ayrı ev ya da biter diye rest çekeceksin.Çalışacağım okulumu bekliyorum ben hem de güzel bir mesleğim olacak inşallah. Evet bence de kabul etmemeliyim. Onu ikna etmek için ne yapabilirim
Yok atmam galiba :) orta yolu bulmaya çalışıyorum ben. Annemin hayır demesi rahatlattı en azından onu caydıracak ya da benim de hayır dememe sebep olacak bşr kapı olduevet yiyecekler canım tam da bulacak
çimçiğ yerler adamı
bu laf da iyi valla
dünya iyisi de olsalar herkesin kendi evi bunu çok iyi düşünün
sizin yazdıklarınızdan sanki istiyor gibisiniz hakkınızda hayırlısı biz ne desek boş gibi görünüyor atacaksınız heralde kendinizi ateşe
Çalışacağım okulumu bekliyorum ben hem de güzel bir mesleğim olacak inşallah. Evet bence de kabul etmemeliyim. Onu ikna etmek için ne yapabilirim
Küçüğüm 22 yaşım.İnsan belli bir yaştan sonra kendi anne babasıyla bile yaşamak istemiyor. Niye bir ömür onun anne babası ile aynı evde yaşamak zorunda olasın ki?
Hadi yaşlılar diyelim, karşı daire fikrini sunmuşsunuz, ona bile atarlanmış bey efendi.
Sadece 4 aydır tanıdığın birisi, orta çözümde buluşmak yerine, işine gelirse diye sana rest çekiyor farkında mısın?
Ve sen de acaba onun dediğini mi yapsam diye düşünüyorsun.
Yaşın küçük mü?
sana tavsiyem sakin annenin istemedigini soyleme ben istemiyorum de sonra annene kin guder..kendime ait bi evim olsun sen ve ben...yakin olalim ama ayni oda mutfak salon tuvalet banyo kullanmak istemiyorum de.bak kv gezmeye geldi bana kaldi olmuyor iste gecici bi sure bile olsa.. kadin bana karismiyor oturuyor sade zarari yok ama esle mesafeli oluyorsun..esime gore hava hos ama onun annesi..oda benim annemle bi yerden sonra bunalir.yaninda uzanamiyorsun..birde bi evde iki kadin olmuyor.bana olan ilgi ona kaydi..yanyana dip dibe oturmalarini bile kiskandim cunku karsi koltukta tek misafir gibiydim halbuki annesi..elimde degil kiskancim cunku..ikna etmen gereken annen degil arkadasin..sevgi diyorsun ya bi konuda seni degil annesini savunursa ustelik seni de azarlarsa kalbini kirarsa ne oluyor biliyor musun o sevgi nefrete donusuveriyor..Söylemem
Söylemem lazım zaten sonuçta ben de ailemi çiğneyemem. O bundan vazgeçwbilir ama birlikte olmak istiyorsa ki karşılıklı evleri de önerdim. Orta yolu bulmaya çalışıyorum..
Yok ben aileme çok bağlıyım ama en önemlisi senin bunun en önemli parçası olma ı istiyorum ilk senin sonra anneimn sesini duymak istiyorum diyor.adamda orta yol yok ki..
istemezsen olmaz bu iş demiş..
adam net..
o göze almış siz oldurmaya çalışmayın sizde net olun..
anasına babasına bakacak birini arıyor, kendi ailem olsun gibi bir derdi yok belli ki..
Sevgisinden emin olma. Daha 25inde bir erkek evlenip sevism hayali karısıyla gzme hayali değilde anama babama bakar dip dibe yaşarız hayali kuruyorsa o annecidir. Her zaman ikinci planda kalırsınız. Sevse sen olmaz dediğinde rest cekmezdi. Bak sen cekemiyorsun o testi başka cozum arıyorsunuz değil mi? O da cozum aradı işine gelmezse evlenmeyelim demzdiKüçüğüm 22 yaşım.
kabul etmiyecegini biliyor ailen onla yasamayacaklarini da bos laf iste kandirmacaÇok bağlı ailesine benim anlayabileceğimden de fazla. Ben dediğimde ailen de kalmak isterse bizle yaşamak isterse başımın üstünde yeri var ben kabul ederim diyor. Tabi ailesi yaşamıyorsa.
Yok ben de ayrı istiyorum fazlasıyla ama belki de o kadar kötü olmaz sonuçta sevdiğim kişiyle evli olacağım diyordum kabl ettirmek için kendime ama olmaz biliyorum. Annemin karşı gelemsi çok rajatlattı en azından hayır dememe bi dayanağım daha varSenin yazdıklarından şunu anlıyorum. Biz ne desek boş gibi geliyo. Sanki bizden aynı evde otur sıkıntı olmaz dememizi bekliyo gibisin. Kaç yaşındasın acaba ?
ses kaydı çekin atin sabah uyaninca dinleyip dinleyip dursun sonra da annecigini dinlesin. nasıl fikir?Yok ben aileme çok bağlıyım ama en önemlisi senin bunun en önemli parçası olma ı istiyorum ilk senin sonra anneimn sesini duymak istiyorum diyor.
Hayır çokmşükğr değillerEv üstüne ev olmaz.. Bakıma mı muhtaçlar?
Annen bir soz söylese bir is beklese ofpof diyorsundur. Şimdi hiç tanımadığınız bir kadın size bulaşıkları yıka yemek yağlı olmuş içerden şunu getirsene diyecek hiç kabul edemezsiniz evliliginizdrn keyif alamazsınız insan yeri geliyor Oz annesiyle anlaşamıyor hele el kadınını çok zor.Yok ben de ayrı istiyorum fazlasıyla ama belki de o kadar kötü olmaz sonuçta sevdiğim kişiyle evli olacağım diyordum kabl ettirmek için kendime ama olmaz biliyorum. Annemin karşı gelemsi çok rajatlattı en azından hayır dememe bi dayanağım daha var
Kabul etmeyin bence. O nasıl size sen bilirsin diyorsa siz de ona sen bilirsin deyinHayır çokmşükğr değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?