• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin yazdıklarından şunu anlıyorum. Biz ne desek boş gibi geliyo. Sanki bizden aynı evde otur sıkıntı olmaz dememizi bekliyo gibisin. Kaç yaşındasın acaba ?

Aynen öyle. Bir yere misafirliğe ikimizin gitmesi gerekse bile biz gidiyoruz derken bi alınma konusu olabilir ki bizim şuan alıştığımız düzen çok farklı burda kendi ortamımızda. Kendş de yapamaz sonradan o da zorlanır ama farkına vardıramıyorum
risk alın ve hiç ikna etmeye çalışmadan, bahsettiği yaşam şeklinin sizin yaşamayı düşündüğünüz yaşam şekline uygun olmadığını söyleyin. ama söylerken gayet net ve sakin olun. konu tartışmaya bile açık olmasın. komşu olabileceğinizi, bunu da fedakarlık olarak yapabileceğinizi söyleyin. bitirirse bitirir. hiç kimse eşini ailesiyle birlikte yaşamaya mecbur edemez. siz fedakarlık yapar yaşarsınız, sonradan da en ufak sıkıntıda ne yaptın ki, yapmasaydın olur. hakkınızda hayırlısı. ben olsam böyle bir şeyi kabul etmem. düşünemiyorum bile. üstelik kalabalık bir aile apartmanında büyüdüm, yetiştim. ama herkes sınırını bilir. kimse kimsenin özeline burnunu sokmaz. ne kadar anlatırsan o kadar dinler, didiklemez. sorunlu tiplerle komşuluk bile olmaz. örneklerini çok görüyoruz.

Hayatim boyunca merak ettim bunu. Birlikte yasayanlar beraber olurken aman duymasinlar diye korkmuyor mu acaba?
Sarilip tv izlemek yok, canin istediginde opusmek yok, banyoya girsen anlicaklar ayyyy ne kotu.
Evet benim bi arkadaşım var birlikte oturan. Kocasıyla 15 günde yada 1 ayda bir birlikte oluyomuş.

Benimkiler genç daha annem 40 olmadı. Anne babalarımız arasında ort bi 10 15 yaş var galiba

Yani sevgilinin ailesi 50 55 yaslarindalar dogrumuyum? Eger oyleyse kusura bakmasin sevgilin ama hic de yasli degiller. Hani yardima ihtiyaclari yok yani yas olarak bakildiginda. Yasli dedigimiz bemce 70 ve uzeri yas grubudur.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/22995042/

Bu arkadaş evlenmeden önce kısa süreli annesi ile yaşayalım mı diye konu açmıştı. Annesinin çok iyi bir insan olduğunu söylüyordu. Burda insanların yorumu ile kısa süreli bile olsa birlikte yaşamamaya ama aynı apartmanda yaşamaya karar verdi. Şimdi aynı apartmanda bile o melek kadın konu sahibini delirtmeyi başardı.

Bir sürü olumsuz örnek varken iyi düşünün derim.
Çok teşekkür ederim örnek için hemen bakaacağım

Sende karsi daire degilse asla kabul etmem diyerek resti cek. Zaten karsi daire de bile zor olacak ama bagliyiz dedigin icin bu oneride bulunuyorum. Annenizden emdiginiz sut burnunuzdan gelir benden soylemesi.

Bence

Bence de öyle ama benim aile bağımdan çok daha kuvvetli bi bağı var bir de evin en küçüğü. Belki ailesi kabul etmeyecek sonuçta şu an başka şehirdeler yerlerini bırakmak istemeyecekler.. ama o bu kadar istiyorken bilmiyorum ailesini istemediğimi algılıyor. Ama aynı evde yaşamak çok başka anlamıyor kendisi. Ona göre çok normal ne farkı var.
onlara göre normal olur zaten
anası babası yanında yatakta karısı yanında (afedersiniz)ohh ne güzel hayat
erkekler için öyle ev düzeniymiş eşyaymış işte başbaşa kalıp romantiklikmiş önemli değil
aileyi istememekle hiç bir alakası yok sömürü yapıyor size
bunca ayrı eve evlenen millet var

Sende resti çek.
Çok istiyorsa kendi ailesiyle oturmaya devam edebilir.

Oldu olacak sende diret benim anne babamla oturalım diye, var mı böyle birşey canım.
Zaten sen makul olan bir teklifte bulunup "yakın oturmayı" teklif etmişşin.
Bulup bınamasın, ne yapacaksınız annesi-babası ile aynı çatı altında.

İyi insanlar olmaları birşey ifade etmez, dünya iyisi olsa, bir özel anına şahit oldumu biter herşey.
İnsan rahatla pijaması ile kendi evinde dolanamayacaksa, ki bu devede kulak, evlenme daha iyi.
İçimdeki mantık da bunu diyor ama hep bi fedakarlık yapma aza kanaat etme gbi bi eğilime sahibim. Sevdiğim insanla olacağım her şey istediğim gibi olmasan ne olur ki diyorum bazen ama biliyorum çok zor olacak ve aramzdaki de yıpranacak. Ha belki başarabilecem onun için çok daha kıymetli olacam ama yine de zor.

Ben k.pederim ve k.pederim varken asla uzanmam. Esim oylemi ohhh yatar durur gerine gerine tv izler. Ama benim aileme gittikmi de esim hazir olda bekler asla yatamaz uzanamaz. Iste esiniz icin hava hos, o bekarkenki ev hayatina devam edecek. Siz rahatca esinize bi konuda laf bile edemeyeceksiniz.

Sakın sakın yapma hayatının hatası olur. Ne kadar seven de anlassan da ayni evde sorunlar çıkar. Ki o taviz vermiyorsa kabul etmekten başka çare yok diyorsa tercihi sizinle evlenmek değil ana babasıyla oturacak biriyle evlenmektir. O zaman neden bunu kabul edesiniz ki?? Sizi tercih edecek kadar sevgisi olmayan biri için hayatınızı yakmayın. Siz de taviz vermeyin

Yani sevgilinin ailesi 50 55 yaslarindalar dogrumuyum? Eger oyleyse kusura bakmasin sevgilin ama hic de yasli degiller. Hani yardima ihtiyaclari yok yani yas olarak bakildiginda. Yasli dedigimiz bemce 70 ve uzeri yas grubudur.
Babası biraz daha büyük ama 70te değiller bence. Bilemedim

ayy ben de cidden yaşlı sandım

bizim enişte var 49 yaşında beni cebinden çıkarır şaka mı ya 50-55 yaşındaki insanlar yaşlı demek

Ailesinin bakıma ihtiyacı yok şuan çok şükür sağlıklılar . Annem benim çok mantıklı bi karar alabilecek kadar tecrübeli olmadığımı biliyor. Ben de hissediyprum kabul wtsem yüzde 90 pişman olacam aramız bozulacak..
sevgilin şu an ailesiyle mi yaşıyor?

Ben k.pederim ve k.pederim varken asla uzanmam. Esim oylemi ohhh yatar durur gerine gerine tv izler. Ama benim aileme gittikmi de esim hazir olda bekler asla yatamaz uzanamaz. Iste esiniz icin hava hos, o bekarkenki ev hayatina devam edecek. Siz rahatca esinize bi konuda laf bile edemeyeceksiniz.
Ay wvet ya işte asıl anlattığım bu. Anlatamadığım

İçimdeki mantık da bunu diyor ama hep bi fedakarlık yapma aza kanaat etme gbi bi eğilime sahibim. Sevdiğim insanla olacağım her şey istediğim gibi olmasan ne olur ki diyorum bazen ama biliyorum çok zor olacak ve aramzdaki de yıpranacak. Ha belki başarabilecem onun için çok daha kıymetli olacam ama yine de zor.

Ya guzel arkadasim madem aza kanaat etmek istiyorsun tamam ama sevgilin niye aza kanaat etmiyorda hersey onun istedigi gibi olsun istiyor. Sen sevdiginle evlendigin icin kabul etmek zorunda hissediyorsunda sevgilim sevdigiyle evlenmiyecekmi? Neden bu yokuşa sürmek istemesi, zorlami evleniyor seninle? Buarada sizin yaslariniz kac?

Bence

Bence de öyle ama benim aile bağımdan çok daha kuvvetli bi bağı var bir de evin en küçüğü. Belki ailesi kabul etmeyecek sonuçta şu an başka şehirdeler yerlerini bırakmak istemeyecekler.. ama o bu kadar istiyorken bilmiyorum ailesini istemediğimi algılıyor. Ama aynı evde yaşamak çok başka anlamıyor kendisi. Ona göre çok normal ne farkı var.

iyi de şimdi başka şehirde olan insanların düzenini niye bozuyor

hani hastalanınca balar mıyız tek kalınca bize gelseler olur mu diye bir yaklaşımı da yok

asla derim bu tavırdaki birine

annesine babasına da yazık oyuncak mı insanlar paşanın keyfi istedi diye düzen boz, gelin ile yaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back