- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi P3rimasali
Senin yazdıklarından şunu anlıyorum. Biz ne desek boş gibi geliyo. Sanki bizden aynı evde otur sıkıntı olmaz dememizi bekliyo gibisin. Kaç yaşındasın acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
risk alın ve hiç ikna etmeye çalışmadan, bahsettiği yaşam şeklinin sizin yaşamayı düşündüğünüz yaşam şekline uygun olmadığını söyleyin. ama söylerken gayet net ve sakin olun. konu tartışmaya bile açık olmasın. komşu olabileceğinizi, bunu da fedakarlık olarak yapabileceğinizi söyleyin. bitirirse bitirir. hiç kimse eşini ailesiyle birlikte yaşamaya mecbur edemez. siz fedakarlık yapar yaşarsınız, sonradan da en ufak sıkıntıda ne yaptın ki, yapmasaydın olur. hakkınızda hayırlısı. ben olsam böyle bir şeyi kabul etmem. düşünemiyorum bile. üstelik kalabalık bir aile apartmanında büyüdüm, yetiştim. ama herkes sınırını bilir. kimse kimsenin özeline burnunu sokmaz. ne kadar anlatırsan o kadar dinler, didiklemez. sorunlu tiplerle komşuluk bile olmaz. örneklerini çok görüyoruz.Aynen öyle. Bir yere misafirliğe ikimizin gitmesi gerekse bile biz gidiyoruz derken bi alınma konusu olabilir ki bizim şuan alıştığımız düzen çok farklı burda kendi ortamımızda. Kendş de yapamaz sonradan o da zorlanır ama farkına vardıramıyorum
Evet benim bi arkadaşım var birlikte oturan. Kocasıyla 15 günde yada 1 ayda bir birlikte oluyomuş.Hayatim boyunca merak ettim bunu. Birlikte yasayanlar beraber olurken aman duymasinlar diye korkmuyor mu acaba?
Sarilip tv izlemek yok, canin istediginde opusmek yok, banyoya girsen anlicaklar ayyyy ne kotu.
Ya lütfen amaa :)Yatmadın mı bir istihareye görürdün sana whatsapptan cevap gelirdi.
Benimkiler genç daha annem 40 olmadı. Anne babalarımız arasında ort bi 10 15 yaş var galiba
Çok teşekkür ederim örnek için hemen bakaacağımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/22995042/
Bu arkadaş evlenmeden önce kısa süreli annesi ile yaşayalım mı diye konu açmıştı. Annesinin çok iyi bir insan olduğunu söylüyordu. Burda insanların yorumu ile kısa süreli bile olsa birlikte yaşamamaya ama aynı apartmanda yaşamaya karar verdi. Şimdi aynı apartmanda bile o melek kadın konu sahibini delirtmeyi başardı.
Bir sürü olumsuz örnek varken iyi düşünün derim.
onlara göre normal olur zatenBence
Bence de öyle ama benim aile bağımdan çok daha kuvvetli bi bağı var bir de evin en küçüğü. Belki ailesi kabul etmeyecek sonuçta şu an başka şehirdeler yerlerini bırakmak istemeyecekler.. ama o bu kadar istiyorken bilmiyorum ailesini istemediğimi algılıyor. Ama aynı evde yaşamak çok başka anlamıyor kendisi. Ona göre çok normal ne farkı var.
Benimkiler genç daha annem 40 olmadı. Anne babalarımız arasında ort bi 10 15 yaş var galiba
İçimdeki mantık da bunu diyor ama hep bi fedakarlık yapma aza kanaat etme gbi bi eğilime sahibim. Sevdiğim insanla olacağım her şey istediğim gibi olmasan ne olur ki diyorum bazen ama biliyorum çok zor olacak ve aramzdaki de yıpranacak. Ha belki başarabilecem onun için çok daha kıymetli olacam ama yine de zor.Sende resti çek.
Çok istiyorsa kendi ailesiyle oturmaya devam edebilir.
Oldu olacak sende diret benim anne babamla oturalım diye, var mı böyle birşey canım.
Zaten sen makul olan bir teklifte bulunup "yakın oturmayı" teklif etmişşin.
Bulup bınamasın, ne yapacaksınız annesi-babası ile aynı çatı altında.
İyi insanlar olmaları birşey ifade etmez, dünya iyisi olsa, bir özel anına şahit oldumu biter herşey.
İnsan rahatla pijaması ile kendi evinde dolanamayacaksa, ki bu devede kulak, evlenme daha iyi.
Babası biraz daha büyük ama 70te değiller bence. BilemedimYani sevgilinin ailesi 50 55 yaslarindalar dogrumuyum? Eger oyleyse kusura bakmasin sevgilin ama hic de yasli degiller. Hani yardima ihtiyaclari yok yani yas olarak bakildiginda. Yasli dedigimiz bemce 70 ve uzeri yas grubudur.
Yani sevgilinin ailesi 50 55 yaslarindalar dogrumuyum? Eger oyleyse kusura bakmasin sevgilin ama hic de yasli degiller. Hani yardima ihtiyaclari yok yani yas olarak bakildiginda. Yasli dedigimiz bemce 70 ve uzeri yas grubudur.
sevgilin şu an ailesiyle mi yaşıyor?Ailesinin bakıma ihtiyacı yok şuan çok şükür sağlıklılar . Annem benim çok mantıklı bi karar alabilecek kadar tecrübeli olmadığımı biliyor. Ben de hissediyprum kabul wtsem yüzde 90 pişman olacam aramız bozulacak..
Ben k.pederim ve k.pederim varken asla uzanmam. Esim oylemi ohhh yatar durur gerine gerine tv izler. Ama benim aileme gittikmi de esim hazir olda bekler asla yatamaz uzanamaz. Iste esiniz icin hava hos, o bekarkenki ev hayatina devam edecek. Siz rahatca esinize bi konuda laf bile edemeyeceksiniz.
Ay wvet ya işte asıl anlattığım bu. AnlatamadığımBen k.pederim ve k.pederim varken asla uzanmam. Esim oylemi ohhh yatar durur gerine gerine tv izler. Ama benim aileme gittikmi de esim hazir olda bekler asla yatamaz uzanamaz. Iste esiniz icin hava hos, o bekarkenki ev hayatina devam edecek. Siz rahatca esinize bi konuda laf bile edemeyeceksiniz.
İçimdeki mantık da bunu diyor ama hep bi fedakarlık yapma aza kanaat etme gbi bi eğilime sahibim. Sevdiğim insanla olacağım her şey istediğim gibi olmasan ne olur ki diyorum bazen ama biliyorum çok zor olacak ve aramzdaki de yıpranacak. Ha belki başarabilecem onun için çok daha kıymetli olacam ama yine de zor.
Bence
Bence de öyle ama benim aile bağımdan çok daha kuvvetli bi bağı var bir de evin en küçüğü. Belki ailesi kabul etmeyecek sonuçta şu an başka şehirdeler yerlerini bırakmak istemeyecekler.. ama o bu kadar istiyorken bilmiyorum ailesini istemediğimi algılıyor. Ama aynı evde yaşamak çok başka anlamıyor kendisi. Ona göre çok normal ne farkı var.
Şu an ailesi başka şehirdesevgilin şu an ailesiyle mi yaşıyor?