• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işin ilginci damat adayı zaten ailesiyle yaşamıyor. ailesi başka ildeymiş. evlenince yanına alacakmış niyeyse.

aa öylemiymiş birde ee hani çok bağlıydı ailesine dizlerinin dibinden ayrılmasaydı madem..

bence bunlar ailecek anlaşmış işlerini gördürmeye hizmetçi arıyorlar..

aa öylemiymiş birde ee hani çok bağlıydı ailesine dizlerinin dibinden ayrılmasaydı madem..

bence bunlar ailecek anlaşmış işlerini gördürmeye hizmetçi arıyorlar..
Hizmetçilik değil öyle olduğunu düşünmüyorum da kendinin tavizi yok ya da baştan işimsıkıntutmaya çalışıyor. Cidden bu konuyu abya sorgulayacağım

Evet tamam kabul etmeyeceğim kesin. Annrmin de söylediğini ekleyerek sen öyle diyorsun ama maalesef ben de böyle düşünüyorum karar artık sende diyeceğim. Ya zamana bırakalım diyecek ya peki o haldeyse eyvallah dşyecek ya da kendi istedğinden vazgeçecek. Bakalım ne olacak
bizde merak ediyoruz sende onun seni sevip sevmedigini bununla sinayacaksin..anne babasi birlikte beraber yasayabilirler hastalikta yok.kavak yellerinin estigi bu aylarda size boyle sen ne dusunuyorsun sorusunu bile sana lutufta bulunmayan adam imzayi aldiktan ve karisi olduktan sonra size emin ol eziyet edecektir.

Erkek arkadaşına sor bakalım senin ailenle oturur muymuş? ???
Annenlerle otursan evinde ki gibi pijamasini giyip tv izleyebilecek miymiş. hiç annenler olmadan vakit geçirmek istemez miymiş bi sor bakalim cevap ne olacak ???

Benim esimde aynı bina da oturmazsan evlenme diye rest çekmişti nedense şimdi blöf olduğunu düşünüyorum ama o zaman kabu etmiştim :KK33:

Buarada benim kv:nazar: var.
Ama yine de zor yani aynı mahalle yan sokak olsa başka böyle bambaşka kotulugunden mi hayır en basitinden ne konusulsa duyuyorsun duyuyorlar.Yapacak bişey yok ayni evin icinde sen düşün :KK47::KK3:

Bugn konuş
bizde merak ediyoruz sende onun seni sevip sevmedigini bununla sinayacaksin..anne babasi birlikte beraber yasayabilirler hastalikta yok.kavak yellerinin estigi bu aylarda size boyle sen ne dusunuyorsun sorusunu bile sana lutufta bulunmayan adam imzayi aldiktan ve karisi olduktan sonra size emin ol eziyet edecektir.
Bugğn konuşcam galiba bakalım ne yapacak ne diyecek..

Hizmetçilik değil öyle olduğunu düşünmüyorum da kendinin tavizi yok ya da baştan işimsıkıntutmaya çalışıyor. Cidden bu konuyu abya sorgulayacağım

çok küçüksün..
şu anda yalnız yaşayan adamın evlendikten sonra anası ve babasıyla oturmak isteme sebebini anlayamayacak kadar küçük..
üstelik 4 ayda insan tanınmaz bu adamın seni kandırdığını düşünüyorum ..
annenin sözünden sakın çıkma..
yaşı kaç adamın bu arada?

Erkek arkadaşına sor bakalım senin ailenle oturur muymuş? ???
Annenlerle otursan evinde ki gibi pijamasini giyip tv izleyebilecek miymiş. hiç annenler olmadan vakit geçirmek istemez miymiş bi sor bakalim cevap ne olacak ???

Benim esimde aynı bina da oturmazsan evlenme diye rest çekmişti nedense şimdi blöf olduğunu düşünüyorum ama o zaman kabu etmiştim :KK33:

Buarada benim kv:nazar: var.
Ama yine de zor yani aynı mahalle yan sokak olsa başka böyle bambaşka kotulugunden mi hayır en basitinden ne konusulsa duyuyorsun duyuyorlar.Yapacak bişey yok ayni evin icinde sen düşün :KK47::KK3:
Kendi diyoa nne baba o tabi ki olur derim. Pijamaylada oturmayıvereyşm ne olacak ki diyo

çok küçüksün..
şu anda yalnız yaşayan adamın evlendikten sonra anası ve babasıyla oturmak isteme sebebini anlayamayacak kadar küçük..
25.. ben 22

ha bu arada adam durust davranmis kararli ve net.durum bu diyor isine geliyorsa kabul edersin gelmiyorsa etmezsin.sen bilirsin diyor..sevgi de baglilikta annemi babami kabul etmezsen cokta onemli degil diyor.ee o oyleyse sen niye olup bayiliyorsun..:sinirli:

Kendi diyoa nne baba o tabi ki olur derim. Pijamaylada oturmayıvereyşm ne olacak ki diyo

ama madem öyle neden şimdi anasını babasını yanına almamış

gelsin onlar onunla yaşasın

hem annesi yemek temizlik de yapar canım oluşuna

bu aşamada acayip saçma söylediği şey

ne bileyim tam düğün arefesi -kimsenin başına gelmez umarım- anne babadan biri kaybedilir de hadi gelsin boşlukta kalmasın vs denir ama böyle olur mu yani

cidden kendi hayatı olan insanları oraya getirince ne olacak

acaba siz çalışacaksınız annesi eve ve çocuğa mı bakacak

yani asıl amacı neymiş bunu öğrenin

çok küçüksün..
22 ymiş ben 17 sandım cidden
O kadar da ufak değil ama iyi edebiyat mı yapıyo karşı taraf bilmem

22 ymiş ben 17 sandım cidden
O kadar da ufak değil ama iyi edebiyat mı yapıyo karşı taraf bilmem

yok yahu evlenmeyi birşey sanan tipik türk kızı vakası..
girmeye çalıştığı kuyunun dibi yok farkında değil..
25 yaşında ömür boyu anasıyla yaşamak isteyen adam nerden bakarsan bak büyümemiş işte..

ama madem öyle neden şimdi anasını babasını yanına almamış

gelsin onlar onunla yaşasın

hem annesi yemek temizlik de yapar canım oluşuna

bu aşamada acayip saçma söylediği şey

ne bileyim tam düğün arefesi -kimsenin başına gelmez umarım- anne babadan biri kaybedilir de hadi gelsin boşlukta kalmasın vs denir ama böyle olur mu yani

cidden kendi hayatı olan insanları oraya getirince ne olacak

acaba siz çalışacaksınız annesi eve ve çocuğa mı bakacak

yani asıl amacı neymiş bunu öğrenin
Tamam bunu da konuşacağım bakalım. Ne diyecek.

Sen annenin ayni evde kalmayi istemedigini sevgiline soyleme. Bosuna annene cephe almasin, o nasil annesini hic öne atmiyor. Sen de kendi fikrin oldugunu istemezse kendi bilecegini söyle.

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
ev ev üstüne olmaz canım insan bazen gözünü karatıyo ama bilmiyoki hayatınıda karartıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back