anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer ailesiyle zaten ayrı şehirdeyse seni bakıcı olarak alıyor galiba.

Birlikte ne kadar rahat olacaksın ki kendi Anne Babam olsa bile ben ayrı evde olmak isterdim. Özellikle kapaliysan sürekli dikkat etmek zorunda kalacaksın keyfince bir uzanamayacaksin.istediğin zaman yatıp kalkamayacaksin. Onlar yanınızda diye eşinizin akrabaları varsa sürekli size gelecekler. En önemlisi çocuk olana kadar neden evliliginin tadını çıkarmayacaksin resti cekeceklerse kendileri bilirler. Bence daha şimdiden ipleri bu kadar eline verme

Adam bakıcı ariyor ana babasina. Ki ailesiyle bile birlikte oturmus aliskanlik edinmis hali yok. Sen zahmete girip bekar hayatina devam etmek icin ailenle yasama, evlenince genc bi kizin tum hayallerini hice say. Yok efendim o kadar basit degil, cidden sinir oldum ya

22 25 çok da büyük değiliz 2 yıl içinde plana göre evlenmiş olacağız

sıkma kendini sinirlerini bozma

karnındaki sabiyi düşün

sen gelinle oturmazsın diyeceğim de bebek kız mı erkek mi bilemedim :)))))

Heee, evet öyle.
Sonra o sevdiğin insan gidecek, aranızda koca uçurumlar ve nefret ettiğin bir adam gelecek.
Yapmayın kendinize ve sevginize edersiniz.
Yanınızda kalsanızda kalmasanızda büyüklere hiç birşey olmuyor.
İnanın...

konu sahibi bu adam ilerde de her olayda ''ben böyle istiyorum böyle olmasını istemiyorsan sen bilirsin'' diyecek bir tip mi ? buna yoğunlaşın biraz da.
şu anda sadece ev konusu sizi huzursuz ediyor. peki yarın bi gün her konuda bu tavrını sürdürürse ?
sizin isteklerinizi göz ardı etmemeli. en azından orta yolu bulmaya çalışmalı. sevgiliniz hemen kestirip atıyor. iyice gözlemleyin ve düşünün derim.

Öyle. Bi kızmiçin ne olduğumu anlamıyor. Üzüldüm söyledğinde zoruma gştti ailemi istemiyrsun diue dedim hiçbi kız evliliğini ailesiyle yaşayacam diye hayal kurarak heveslenmez.

Bence kesinlikle kabul etme rahat edemessin kocanla keyifle istediğin şeyleri yapamassın edemessin çok kötü bir durum birde 4 ayı geçen bir görüşmede nasıl evlenme yoluna girilir yaşınız büyük mü acaba.

Bakıma ihityaçları yoksa bence de ayrı evde olmamalı, ve sen de gönlün kabul etmek istese de sorun çıkacağını düşünecek kadar mantığın var , evlenme kararı alabilecek bi insnaın bu kadar şeyi düşünmeye aklı olur zaten Annenin kati tepkisi kızını yıpratacağını düşünmeden verişmiş ağır vi tepki, biraz annen çoğunlukla sevgilin hatalı Ama sevgilini de anlamaya çalış onu da kırma karşılıklı ev fikri çok olumlu bence zamanla alışıp kanul edecektir

Çalışacağım okulumu bekliyorum ben hem de güzel bir mesleğim olacak inşallah. Evet bence de kabul etmemeliyim. Onu ikna etmek için ne yapabilirim

valla ben bu erkekleri anlamıyorum ya kendileri zaten işte güçte oluyorlar ana babalarını aksam yatıs vaktinde görüyorlar ama biz kızlar sürekll aynı evde her sanıyemız anne ve babalarımızla geciyorken biz sesimizi cıkarmıyoruz el kapısına gidiyoruz beyfendiler kız gibi nazlanıyor neymis kesinlikle olmazmıs cnm yol ver gitsin insan blr der konusuruz anlasırız tatlı tatlı ama yok neymis kesinlikle ayrı oturamazmıs cnm ondan sana koca olmaz yarın birsey isteyeceksin o istegin evin kaynanasından kayınbabasına kadar izinden gececek gezmek isteyeceksin onlar olacak ya ben ayrı oldugum halde bile bir yere gidelim desem neymis annem gezemedi duyarsa üzülür ileride gezeriz diyor yani bu erkeklerin ipiyle kuyuya inilmez sakın taviz verme biz verdik bak gör....

22 25 çok da büyük değiliz 2 yıl içinde plana göre evlenmiş olacağız

Benim yasim 29 ablan sayilirim 2 yila yaklasik evliyim ve sana nacizane tavsiyem, senle bole konusan bi erkege asla taviz verme. Gencligine, heveslerine yazik gunah. Yaslari da cok
sıkma kendini sinirlerini bozma

karnındaki sabiyi düşün

sen gelinle oturmazsın diyeceğim de bebek kız mı erkek mi bilemedim :)))))

Cinsiyet belli degil henuz ablasi :) ama rabbime buyuk konusmiyim gelinimle oturmayi asla istemem. Yazik gunah gencecik kizin hayallerine. Boyle okuyunca uzuluyorum

Şimdi aşkından yaparsın gibi düşünüyorsun ya hiic öyle olmayacak. Detaylıca düşün. Aslından ölsem ben bunu kabul etmem. Başbaşa kalamayacaksiniz mesela. En ufak bi laf sokma olsa tartışma olsa yalnız kalacaksın. Kendi evimiz gibi hissedemeyeceksiniz. Özel günlerde romantik bir yemek yiyelim diyemeceksinz romantizm anca kendi odamızda olacak. Televizyonda bile herkes ne derse o açılacak. Eğleneceksiniz ama kendi evimiz diyemeceksiniz hep bir sığıntı hissi. Değer mi?? Bencil bir erkek için değer mi?? Bencil olmasa size seçme şansı verir ya kabul et ya kapı orada demez. Baskı yapıyor annesi ve babası daha kıymetli yani. Kendi mutfağımds istediği i pisirdim diyemeceksem ayağımi uzatıp tv izleyemeyrceksem hic evlenmem daha iyi. Elin annesine bakacağım kendi annemle otuturum en azından kendi evim derdim.

Ben evlenince yurt dışına gelin geldiğim için evimiz hazır değildi ve mecburen kayinvalide ile yaşadım 6 ay kadar..ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah..Asla böyle bir teklife evet deme.inan bana çok pişman olursun..

o sana sen bilirsin diyo sen ona bende de böyle sen bilirsin diyemiyosun. demek ki o senin kadar sevmiyo boşuna bağlıyız diyip kendini kandırma. anasıyla bir olmak istese karşılıklı da kabul ederdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…