- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
- Konu Sahibi P3rimasali
Ev üstüne ev olmaz.. Bakıma mı muhtaçlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer ailesiyle zaten ayrı şehirdeyse seni bakıcı olarak alıyor galiba.Bence
Bence de öyle ama benim aile bağımdan çok daha kuvvetli bi bağı var bir de evin en küçüğü. Belki ailesi kabul etmeyecek sonuçta şu an başka şehirdeler yerlerini bırakmak istemeyecekler.. ama o bu kadar istiyorken bilmiyorum ailesini istemediğimi algılıyor. Ama aynı evde yaşamak çok başka anlamıyor kendisi. Ona göre çok normal ne farkı var.
Birlikte ne kadar rahat olacaksın ki kendi Anne Babam olsa bile ben ayrı evde olmak isterdim. Özellikle kapaliysan sürekli dikkat etmek zorunda kalacaksın keyfince bir uzanamayacaksin.istediğin zaman yatıp kalkamayacaksin. Onlar yanınızda diye eşinizin akrabaları varsa sürekli size gelecekler. En önemlisi çocuk olana kadar neden evliliginin tadını çıkarmayacaksin resti cekeceklerse kendileri bilirler. Bence daha şimdiden ipleri bu kadar eline verme4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
iyi de şimdi başka şehirde olan insanların düzenini niye bozuyor
hani hastalanınca balar mıyız tek kalınca bize gelseler olur mu diye bir yaklaşımı da yok
asla derim bu tavırdaki birine
annesine babasına da yazık oyuncak mı insanlar paşanın keyfi istedi diye düzen boz, gelin ile yaşa
22 25 çok da büyük değiliz 2 yıl içinde plana göre evlenmiş olacağızYa guzel arkadasim madem aza kanaat etmek istiyorsun tamam ama sevgilin niye aza kanaat etmiyorda hersey onun istedigi gibi olsun istiyor. Sen sevdiginle evlendigin icin kabul etmek zorunda hissediyorsunda sevgilim sevdigiyle evlenmiyecekmi? Neden bu yokuşa sürmek istemesi, zorlami evleniyor seninle? Buarada sizin yaslariniz kac?
madem şu an ayrı kalabiliyorlar. neden evlenince aynı ev? pek iyi niyetli bulmadım sevgiliniz.Şu an ailesi başka şehirde
Adam bakıcı ariyor ana babasina. Ki ailesiyle bile birlikte oturmus aliskanlik edinmis hali yok. Sen zahmete girip bekar hayatina devam etmek icin ailenle yasama, evlenince genc bi kizin tum hayallerini hice say. Yok efendim o kadar basit degil, cidden sinir oldum ya
Heee, evet öyle.İçimdeki mantık da bunu diyor ama hep bi fedakarlık yapma aza kanaat etme gbi bi eğilime sahibim. Sevdiğim insanla olacağım her şey istediğim gibi olmasan ne olur ki diyorum bazen ama biliyorum çok zor olacak ve aramzdaki de yıpranacak. Ha belki başarabilecem onun için çok daha kıymetli olacam ama yine de zor.
Evlenip kocamın ailesi ile yaşayacağıma bekar kalır kendi annem babamla yaşarım.22 25 çok da büyük değiliz 2 yıl içinde plana göre evlenmiş olacağız
Öyle. Bi kızmiçin ne olduğumu anlamıyor. Üzüldüm söyledğinde zoruma gştti ailemi istemiyrsun diue dedim hiçbi kız evliliğini ailesiyle yaşayacam diye hayal kurarak heveslenmez.Adam bakıcı ariyor ana babasina. Ki ailesiyle bile birlikte oturmus aliskanlik edinmis hali yok. Sen zahmete girip bekar hayatina devam etmek icin ailenle yasama, evlenince genc bi kizin tum hayallerini hice say. Yok efendim o kadar basit degil, cidden sinir oldum ya
Bakıma ihityaçları yoksa bence de ayrı evde olmamalı, ve sen de gönlün kabul etmek istese de sorun çıkacağını düşünecek kadar mantığın var , evlenme kararı alabilecek bi insnaın bu kadar şeyi düşünmeye aklı olur zaten Annenin kati tepkisi kızını yıpratacağını düşünmeden verişmiş ağır vi tepki, biraz annen çoğunlukla sevgilin hatalı Ama sevgilini de anlamaya çalış onu da kırma karşılıklı ev fikri çok olumlu bence zamanla alışıp kanul edecektirAilesinin bakıma ihtiyacı yok şuan çok şükür sağlıklılar . Annem benim çok mantıklı bi karar alabilecek kadar tecrübeli olmadığımı biliyor. Ben de hissediyprum kabul wtsem yüzde 90 pişman olacam aramız bozulacak..
Çalışacağım okulumu bekliyorum ben hem de güzel bir mesleğim olacak inşallah. Evet bence de kabul etmemeliyim. Onu ikna etmek için ne yapabilirimŞimdiden tutturuyorsa böyle bir şey için kaç derim.
Ayrı evlerde olduğumuz halde çoğumuz kaynana ile sorunlar yaşıyoruz. Aynı evi düşünemiyorum bile. Ev ev üstüne olmaz. Hele yaşın küçükse, çalışmıyorsan vs hemen evlencem diye evlenme.
22 25 çok da büyük değiliz 2 yıl içinde plana göre evlenmiş olacağız
sıkma kendini sinirlerini bozma
karnındaki sabiyi düşün
sen gelinle oturmazsın diyeceğim de bebek kız mı erkek mi bilemedim :)))))
o sana sen bilirsin diyo sen ona bende de böyle sen bilirsin diyemiyosun. demek ki o senin kadar sevmiyo boşuna bağlıyız diyip kendini kandırma. anasıyla bir olmak istese karşılıklı da kabul ederdi.4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..