anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bncede kesnlıkle aynı ewde yasamayn.. yakın olun madem yaslılar bı ıhtyaclrı oldgnda yanlarnda olmak ıstıyordrr oda ama aynı ew kabl etmeyn bnce sornlar btmez özelınz olmaz snra gelsn kavgalar tartsmalar

Valla size şart koyan bir adam demekki sizi sandığınız kadar sevmiyor açık ve net gerçekten seven adam orta yolu bulmaya çalışır , birlikte oturma işine gelince benim fikrim asla kabul etme çevremde canlı örnekleri çok var maleseff hatta ben eşime evleneceğimiz zaman böyle bir teklifte bulunmuştum ev alana kadar beraber mi kalsak diye eşim de çok düşkün ailesine ve tek çocuk adam şiddetle karşı çıktı asla sakın böyle bir şey tekrarlama dedi evlendikten sonra ne kadar hakli olduğunu gördüm tabiki
sakın kabul etme sakınn

ınsann kendı ewnde ayagnı uzatp yatacagı zaman oluyor.. sahsen ben ıkı gndr ramazandn dolayı nrdeyse aksm 7ye kdr hcbı ıs yapmıyorm aksm ıftar hazrlıgı ıcın kalkıyorum ewmde karısan eden uok cnku.. ama kaynanam ewde olsa bu rahatlıgı bulamam bunları dusun en basıdınden ve daha 4 ay olmus nasıl rest cekeblıyo smdıden oyleyse cok basın agrr senn dhada gec olmadan sende tavrını koyy

Bu arada madem 4 aydır görüşüyorsunuz bence ciddi ciddi ayrılmayı bile düşünmelisiniz. Çünkü siz ilerde ayrı otursanız bile adam kafayı takmış bi kere.. size ev dayar döşer birde baş köşeye ailesini getirir ohh.. o zaman çocuğum var boşanamıyorum diye konu açarsınız.

Kendini FEDA ederek ĶÂR elde edecegini saniyosan yaniliyorsun ne kadar fedakarlik o kadar degersizlik ..annen hakli hayatinin hatasini yaparsin bigun gelecek dayanamayacaksin yeter artik bizim de ayri evimiz olsun diyeceksin (ki bu senin en dogal hakkin )bugun sana sen bilirsin diyen adam o gunde isine gelirse kapi orda diyecek..olan sana yillarina olacak...bir insan niye evlenirki yeni bir yuva kurmak icin degilmi bu tip erkekler aile nedir bilmez seni kendi ailesine eklenti yapar oda cikarlari icin kendi de aileside seni el birligiyle bi guzel kullanir sende bosa gecen hayatina bakarsin...elin iti icin kendi aileni harcama..onun ailesi o kadar kiymetli degerli seninkiler degilmi..aklini basina al daha yasinda kucukmus seni bu kadar kolay silen adam icin hayatini harcamaya degermi..

Annen bişey biliyor da konuşuyor
Adam şimdiden sana posta koymuş
Sen hala kendini zorluyorsun

Sende anne babanı al 6 lı yaşayın bari ha 4 ha 6
işin ilginci damat adayı zaten ailesiyle yaşamıyor. ailesi başka ildeymiş. evlenince yanına alacakmış niyeyse.

haa sunuda diyem mesela internete giriyorum burada yogunum yani kk da kv yaninda tel elimde oluyo bazen yanlis anlar yanlis biseymi yapiyor bu kiz diye dusunur diye stres bile oldum onu bile dusundum yani gerisini sen dusun.

hiç yazı yazmaya bile halim yok ama belki bi kişiyi kurtarabilirim diye size cevap vermek istiyorum.
sakın.

o adamdan şimdi kurtulmaya bakın. anne baba evet önemli herkes için önemli ama sakın aynı evi hatta karşı apartmanı dahi kabul etmeyin.
boş vaktinizde girip konularımı okursanız 1 sene içinde insanın sadece ailesi yüzünden nasıl boşanma noktasına geldiğini çok net görürsünüz.

burası ama çok iyi insanlardı diyerek bi yola girip hayatını çürüten insanlarla dolu.
yolun başındasın lütfen bunu kendine yapma.

Evet tamam kabul etmeyeceğim kesin. Annrmin de söylediğini ekleyerek sen öyle diyorsun ama maalesef ben de böyle düşünüyorum karar artık sende diyeceğim. Ya zamana bırakalım diyecek ya peki o haldeyse eyvallah dşyecek ya da kendi istedğinden vazgeçecek. Bakalım ne olacak

Benim kv den çok iyi hiç bişeyimize karışmaz ben aynı mahallede bile olmaz dedim zamanında.
Ama sen gider yaşarsın belli msjlarından

Bir yıl beraber oturdum çok severm hiç büyük bir sorunumuz olmadı benle değil ogullariyla anlasamazlar cogu zaman gecimimizi ogrenelim diye kendi istekleriyle ayırdılar ama full sorunsuz geçmiyo şuan karsi karşıya binalarda oturuyoruz eşim vardiyali gece giderken k.k.annemde kalırım ayrı evin de güzelliği çok ama eşimin ailesi anlayisliydi zorlanmadm eşimle vakit geçirmekte

4 ayda herşey bitti zaten bi evlilik kaldı
Yaşınız kaç
Bu çocuk seni pek önemsemiyo, karraı değişmeyecek
Allah annenden razı olsun yoksa sen hepten gözünü karartmıştın belli yani

Muhtemelen sen aynı evde yaşamayı kabul edeceksin ama ben yine de görevimi yapayım. Onunkiler anne baba da seninkiler değil mi? Yaşlılarsa yaşlılar ne olmuş yani? Karşılıklı daireye bile hayır diyecek kadar durumu vahim demek ki.
Denge kuramayacak basiretsiz bir erkek daha. Sakın kabul etme. O böyle ciddi bir durumda taviz vermiyorsa sen neden veresin? Annen sonuna kadar haklı sözünü dinle. Kadıncağız bir şey biliyor da konuşuyor.
Ayrıca sana söz hakkı tanımayan adam sana bağlı falan değildir. Sen biraz fazla iyi niyetlisin bence.
Benim kv de çok iyi bir kadındır. Rahatsızlık vermek istemez ama aynı evde olmayacağını çok iyi biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…