• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiden tutturuyorsa böyle bir şey için kaç derim.
Ayrı evlerde olduğumuz halde çoğumuz kaynana ile sorunlar yaşıyoruz. Aynı evi düşünemiyorum bile. Ev ev üstüne olmaz. Hele yaşın küçükse, çalışmıyorsan vs hemen evlencem diye evlenme.

4 aylık ilişkide bu kadar giderli konuşmasına gerek yok! Ev ustune ev olmaz, gerekirse altlı ustlu oturulur karşı karşıya oturulur ama aynı evde olmaz. Ben şahsen öyle bir durum içinde olsam tuvalete gitmeye banyo yapmaya utanırdm yapım geregi. Çok giderli konuşmasına gerek yok! Annenin sözünden de çıkma anneler herşeyin en iyisini bilir

konuştuğunuz kişi '' aynı evi istemiyorsan sen bilirsin '' dediğine göre demek ki sizin sandığınız kadar bağlı değilsiniz birbirinize
bunu size şart koşmaya hakkı yok
ev ev üstüne olmaz çok pişman olursunuz o bağlılıktan aşktan sevgiden eser kalmaz kaynanadan şak diye lafı yiyince
ayrıca onlar evlenmeden önce çok ton ton çok iyi insanlar oluyorlar bilirim , evlendikten sonra öyle olmuyor
anneniz kesinlikle haklı
şahsen ben de kızımı kaynana yanına vereceğime beni çiğnerse eğer sıkarım gırtlağını öldürürüm de toprağa veririm daha iyi

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
kesinlikle hayır
koskoca adam olmuş bir insan neden ailesi ile yasamak ıster
hiç mi yanlız kalmaya basbasa olmaya özenmiyor
birlikte sarılarak bir film bile izleyemeyeceksiniz
ileride burada konu acarsınız kv ile anlasamıyorum eşim beni hizmetçi yerıne koydyruyor diye

Bence öncelikle annenin bu konuya karışması yanlış.Senin hayatın senin tercihin.
İyi düşün çünkü kabul edip sonradan pişman olursan sana diyecek ki ben sana söyledim sende kabul ettin.
Kayınvalideyle yaşayanlar nasıl rahat sevişiyor bunu gerçekten merak ediyorum.
Bir erkek niye eşini anne babasıyla aynı evde ister bunu da anlamış değilim.
Ben bi sağlık problemi ya da bi gereklilik olmadıktan sonra kabul etmezdim şahsen
Zaten 4 aylık.İstemediğin bişeyse uzatma.

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

Tabiki ayrıl

ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor.

ben bilirim de bas tekmeyi.

ev üstüne ev olmaz. sana şimdi melek gibi gelirler ama olmaaaaaaaaaz. hiç mi okumuyosun buraları.

benim kayınvalideme de herkes melek derdi. yurtdışında olmamıza rağmen günde 3 kez görüntülü arar rapor alırdı tatlı dille. sen evin içinde beraber yaşamaktan bahsediyosun. çok çok çok zor...

Canım çok yaşlılarsa bir şey diyemem ama inan aynı evde yaşamakla ayrı evde yaşamak arasında dağlar ötesi fark var. En azından karşılıklı daireler olsa daha güzel olur. Yine yemekler bir olur vs ama aynı ev ne bileyim zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Ben de onu söylüyorum ailem seni yiyecek mi ne zararı var diyor. Diyorum zararı yok ama ne farkeder ki her gün yine görürsün anneni babanı. Olmaz diyor. Sevdiğim için kabul ederdim ama şimdi de annem asla diyor. İkisinden birini ikna etmem lazım. Ama daha onla konuşmadım annemin ne söylediğini bilmiyor daha brlki vazgeçer

Sakın kabul etmeyin Can'ım.. Başka bir evladı yok mu merak ettim..
Karşılıklı veya altlı üstlü olur aynı ev olmaz.. Onlara hiç bişey olmazda sen çok yıpranırsın..
Çok zorlanırsın.

Ben de onu söylüyorum ailem seni yiyecek mi ne zararı var diyor. Diyorum zararı yok ama ne farkeder ki her gün yine görürsün anneni babanı. Olmaz diyor. Sevdiğim için kabul ederdim ama şimdi de annem asla diyor. İkisinden birini ikna etmem lazım. Ama daha onla konuşmadım annemin ne söylediğini bilmiyor daha brlki vazgeçer

Ailesi seni yemeyecekse sen de ona de ki o zaman benim ailemi de alalım yanımıza, sonuçta seninkiler de onu yemeyecek

Dusunsenize hicbir zaman evinizde koltuga uzanip tv izleyemeyeceksiniz, k.valide k.pedere saygı yapmak adına hep hazır olda bekleyeceksiniz. Bunun yazı var , hamileligi var lohusaligi var ve inanin zor olacak. En azindan ayni binada olun , kapinizi kapayinca sığınabileceginiz bir eviniz olsun. Ayrica arkadaslariniz gelir, kuzenleriniz gelir genc ortam olur ve bu ortam sizin evinizde maalesef hic olmaz. Annenizle bile rahatca oturup konusamazsiniz maalesef. Lutfen bir kez daha dusunun.

sakın kabul etmeyin aşktan geberseniz de olacak şey değil çok pişman olursun.
Yaa değil mi bdnce de. Erkeğin duruşu önemli olur bu durumda biliyorum ama yine de endişeliyim baya. Annesine babasına ben saygısızlık etmem hürmette eksik etmem ama ne yaparsam yapayım işler yolunda olmayacak biliyorum. Annesi de sessiz öyle üstüme varacak birisi değil ama ne olursa olsun problem olacak. O alıştığı düzen olsun isteyecek olmazsa beni yetersiz görecek ya da bana şöyle olsun diyecek ben farklı isteyecem falan filan derken.. ki bunlar basit meseleleryine genele bakılınca. Ay napayım o zmaan kabul etmezse ayrılcaz mı ;(

Yaa değil mi bdnce de. Erkeğin duruşu önemli olur bu durumda biliyorum ama yine de endişeliyim baya. Annesine babasına ben saygısızlık etmem hürmette eksik etmem ama ne yaparsam yapayım işler yolunda olmayacak biliyorum. Annesi de sessiz öyle üstüme varacak birisi değil ama ne olursa olsun problem olacak. O alıştığı düzen olsun isteyecek olmazsa beni yetersiz görecek ya da bana şöyle olsun diyecek ben farklı isteyecem falan filan derken.. ki bunlar basit meseleleryine genele bakılınca. Ay napayım o zmaan kabul etmezse ayrılcaz mı ;(
bir de anne babalarının yanında erkeklik taslıyorlar garip bir havalara giriyorlar yani ben düşünemiyorum

evet yiyecekler canım tam da bulacak
çimçiğ yerler adamı
bu laf da iyi valla
dünya iyisi de olsalar herkesin kendi evi bunu çok iyi düşünün
sizin yazdıklarınızdan sanki istiyor gibisiniz hakkınızda hayırlısı biz ne desek boş gibi görünüyor atacaksınız heralde kendinizi ateşe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back