anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım benim kayınvalidemde yanlız yasıyor genç eli ayagı tutuyor .. eşimin abiside var ama ayrı evde yasıyor .. bunun ne vefasızlıkla ne gaddarlıkla hiçbi ilgisi yok .. arkadasın böyle dusundugunu sana belirterek aslında saglam bi bahaneymiş gibi üstte durmaya calısıyor. erkekler biraz cocuk gibi ... oyun oynuyorlar yani .. birazcıkta duygu sömürüsü ..
kendi yasasın bakayım senin annen babanla .. benim annem bile gelse ister istemez onlarda rahat edemiyo eşim devamlı yatarak tv izleyen birisi onlar varken oturur .. bende onun ailesinin yanında rahat edemem. karı koca basbasa yasamak nere kayınbaba anne ile hayatı paslasmak nasıl bişey.. bi evin içinde ..
canım ilişkiniz daha 4 aylık bence sakın kabul etme olmuyorsada olmasın bence .. seni bırakacaksa o zaman senden vazgeçmiş oluyor .. erkek dediğin her zaman orta yolu bulmalı.diğer türlü korkaklık geliyor bana .
ikna olma bak eminim sıkıntı çekersin..

Şimdiye kadar ailesini yanına alacak maddiyat olmamış ama evlenince olacak öyle mi ?

Tabiki gönlünüzü yapmaya çalışacak. O da biliyor bunu kabul eden kadının kalmadığını.
Karşı daireyi istemenize rağmen size rest çekiyorsa bunun adı sevgi değil.

Evlatlık görevi sadece onun mu ? Sizin ailenize karşı yok mu bu görevden ?

Siz kararınızı vermissiniz gibi.

Bunu unutmayın 5 parmağınızı mum yapsanız karşı taraf asla bunu görmez.

Yapacağınız ufak bir şikayet bile kavga sebebi olur.

Ben gördüm, en kötü kalpli anneye sahip erkeğin bile annesinin garantisini verdiğini gördüm . Kadın çok çekti ama adam " ne çektin ki" dedi .
Sonunda yıpranan bir evlilik ve kadın kaldı geriye. Bosandilar.

aynı binada olsa n giriş çıkışlarda nerden geldin nerden gittin vs mutlaka dusunulecek e ugramasanolmaz.. misafirin gelse çagırmanı bekler .. ısıgın yanmasa nerde ki bu .. eşinle bi yere gidicen karsılassanız bizi goturmuyolar.. elinde poşetlerle gelsen yanlız anlasılcak.. geniş düşün geniş .. bunları ben cok okudum kk da .. cevremdede cok gördüm ..

yasayabilen anlasabilen vardır saygı duyarım ..

Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor
Canım daha yaşın çok küçük, "merak etme sıkıntı olmaz " deyince sıkıntı olmayacak sanıyorsun ama dünya öyle toz pembe değil, evet herşeyiniz onlara bağlı olacak! Aynı evde yaşıyorsanız yemek saatiniz yatış saatiniz kalkış saatiniz aynı olacak, bi başbaşa romantik film izleyemeyeceksiniz, kocana özel kahvaltı ya da yemek hazırlayamayacaksın, seks durumlarına girmiyorum bile! Şimdi seviyorsun bunlar sana hikaye gb geliyor ama çok pişman olursun. Evlendikten birkaç ay sonra konu açarsın buraya aynı evde yapamıyoruz boşanmanın eşiğine geldik diye, kendini yakma.

Son düzenleme:
benim annem 60 yaşında, seni beni cebinden çıkarır. dedem 85 yaşında dinç sayılır ve anneme bize dünyayı dar ediyor istediği olmazsa.
üstelik sen onu ve ailesini henüz tanımıyorsun.
sana tabi ki garanti verir. kim anne babasını kötüler ki?

Kanma bu saçma sapan duygusal şeylere. Benim annem 63 yaşında hala fittiri fittiri geziyor maşallah. Ananem 88 de öldü herkes kendi evinde sağ olsun derdi evimi asla kapatmam derdi. İlla saygı sevgi aynı evde yaşamakla olmuyor. Aynı apartmanda yada aynı mahallede sık sık görmeniz yeterli aynı eve gerek yok. Sanki tek onlar yaşlı. Ben olsam bu kadar kesin konuşan bir adamla asla ama asla evlenmezdim. Benim annem yaşlanınca ne olacak kabile gibi mi yaşayacağız? Yoksa benim annem kız annesi olduğundan yalnız yaşabilir statüsünde mi? Tek evlat ve tek anne o mu?
Yapmayın yaaa amaan . Toy kızı bulmuş damardan yürüyor resmen. Hayatını yakarsın.

kimin ömrü ne kadar bilinmez.
Allah 85-90 yaşa kadar ömür verirse, sen 55 yaşına kadar kp kv ile mi yaşayacaksın. o arada gençliğin, en güzel günlerin geçip gitmiş olacak.

Çok zorlanırsın iyi düşün.

Benim kayınvalidem bana kazaklar çoraplar örerdi. Kızım yoktu kızım oldu hep kız isterdim derdi. Bal çiçektik annecim annecim yavrum evladımdık. Aynı evde hiç yaşamadık ayda iki günden fazla görüşmüyoruz. Ama bir hafta bizim evde kaldı, oğluşum kurban olurum diye diye öpmeleri sevmelerine sinir oldum, düzenime karışmasına delirdim, sen değil ben yemek yapayım oğluşum benim yemeklerimi özlemiştir diye beni kenara iten taraflarına bilendim ve bir hafta daha kalsa tüm iyi geçinmelerimiz yalan olacaktı.
Burada bile konum var benim mükemmel kayınvalide buldum ikinci annem oldu diye gördüm sonra evlenince. Bana burada herkes dedi değişir diye ne alakası var dedim haklı çıktılar.
Ki kadınla kavgam dargınlığım hiç yok saygımız var. Ama aynı evde olsak saygı sevgi kalmazdı. Çünkü o oğlunu pışpışlayıp sarıldıkça elinde olmadan mantıksız da olsa kıskanıyorsun. O da evladını kıskanıyor iki kadın arasında o rekabet oluyor. Mesafe olmazsa olmaz. Tecrübelere kulak ver.
Yok öyle iyi geçinirsin annemi biliyorumlar. Benim kayınvalidem de kayınvalidesinden çekmiş kadıncağız özellikle dikkat ediyor ama içgüdü elinde olmadan geriliyoruz üzülüyoruz bazen. Aynı evde olsak ikimizde o dengeyi kuramazdık.

Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor
Heeeepsi kopruyu gecene kadar. Ayni evdeyseniz hersey bitiyor lami cimi yok. Tum misafirleri sana gelecek, yasli insanlar ne temizligi sinecek icine ne hareketleri... Baldan tatlida olsalar kendi annen baban gibi olmaz surekli hizmetlerini edeceksin esinle basbasa vakit geciremeyeceksin cocugun yok ama evlenir evlenmez 2 cocuklu bir aile olacaksiniz bunlari kaldirabileceksen amenna iyi dusun vaatlere aldanma anneler hic yanilmaz.

Canim valla arada kalan hep eşim oluyo. Hep huzursuz olanda ikimiz. Surekli tartisma oluyo ama bi sekilde idare ediyoruz. Esim bana cok düşkün. Ailemi nasil birakirm diyo. Evin en küçüğü benim esim sorumlu hissediyo kendini. Esimde bana hep der senin ailen yaslanirsa yarin birgün ben onlara bakmaz miyim diyo. Bende bu tur şeylerden dolayi ses edemiyorum, çünkü benim eşim hep arkamda her konuda.

Ailesi bal gibi kabul eder ki hatta kendi ailesi demistir beraber otururuz diye. Valla kendini ateşe atiyorsun, kendi hayatın ama kimsenin hayatini mahvetmesine izin vermd..

Karşılıklı dairelerde otursanız ailesinin yanında olamayacak mı? Benim 87 yaşında dedem babamla aynı yerde farklı evde yaşıyor. Yemekleri beraber de yeseler gece herkes evine. Çünkü asla kabul etmez kimseye yük olmayı. Adımsayarı var günde 10bin adım atıyor. Elden ayaktan düşersem sakın yanınıza almayın bakıcı tutun diyor kendisi ısrarla.
Her neyse yetişkin insanlr kendi hayatlarını kurar. Eğer kuramıyorlarsa evlenmezler. 19dan beri ailemden ayrıyım. Okul bitti işe başladım hemen evlendm hayatımı kurdum.30 olcam nerdeyse. Benm de babam 60 yaşında. Hiç De aramızda bunun duygu sömürüsü olmaz ailemle.
Beraber oturacağınız ev nasıl bir ev ? Müstakil büyük bahçeli olur evin içinde ayrı zaman geçirebilirsiniz bir lafım olmaz. Apartman dairesinde kaynanayla zor. İsterse dünya iyisi olsun. İnsan 20 sinden sonra annesinin babasının lafını kaldıramıyor. Kendi haytını düzenini kurmak istyor kendi mutfak eşyalarını kendi koltuğunu almak istiyosun.

Bir de erkek arkadaşın senin saflığını biliyor fark etmiş ondan damarından yürüyor ama dilinde. İnanma sakın sevgisine. Sevse hala anam da babam demez.
Benim kayınvalidem sürekli bana alttan mesaj verirdi. Bak ileride sen bana bakacaksın diye bir gün açıkça eşimin yanında dedim her gün geliriz kontrol ederiz ama size bakarsam ikimiz de mutlu olamayız zor işler bunlar. Beklentiniz olmasın dedim. Afalladı ama oğlu da beni destekledi.
Ben de o da ne beniim annemi ne onun annesini aynı evde düşünemiyoruz bile. Ha annelerle aynı şehirde yaşamayı istiyoruz gidip gelmek için, aynı evde anne babayla yaşamak haksızlık. Benim eşim annemle rahat edemiyor ben onun annesiyle rahat edemiyorum birbirimizin hayatından da çalma lüksümüz yok. Karşılıklı anlayış olmak zorunda. İkimizde bu konuda bencillik edemiyoruz. Oysa karşınızda çok bencil bir adam var. Sizi çok sevse çözüm bulur bir çözüm sunuyor mu? Despotça seviyorum ama anama babama bakacaksın diyor. Bu sevmek değil..
Daha çok küçüksün ve belli vicdanlısın anladı bunu damarından yürüyor ama kanma bak buradaki her kadın tecrübeli kulak ver. Hatta pembesu'nun konularının hepsini oku geleceğini gör.
Tekrar diyorum seven adam çözüm bulur diretmez. Adam çmzüm bulmuyor yapacaksın diye diretiyor. Kaybetme korkusu yok.
Bir hafta kayınvalidem bende kaldı ben delirdim. Kendimi sahipsiz hissettim. O anne evlat sevgisi insanı boğuyor ve sahipsiz gibi oluyorsun sakın yapma. Kadın oğlum diyor sarılıp film izlemek istiyor mesela sen tekli koltukta anandan babandan uzaktasın. Hep onun sevdiği yemekler yada ona fazladan verilen yemekler düşün mesela kendini sığıntı hissetmeyecek misin sanıyorsun? Eşit şart yok bir kere. Sen anne babadan uzaksın o anne babasıyla oh keyfi yerinde haksızlık, bencillik.

Kardeşleri akrabaları maaile kv ve kp sizde olduğu için size gelecekler birde şehir dışına yani. Yatılı misafirde ağırlarsınız sık sık. bu bile öyle büyük bir sepep ki birlikte oturmamak için. Ama siz kararınızı vermiş gibisiniz. Ne söylesek boş..

4aydır tanıdığın biriyle evlilik düşünmek ne kadar doğru?
Bi dur bakalım iyice bi tanı en azından 1yıl geçsin.
Ailesiyle görüş bakalım aranızdaki uyum ne olacak.
Sonra zaten hormonlar biraz normale dönünce sen de istemeyeceksin aynı evde yaşamayı.
Annemelerin karşı komşusu dul kadın yanına gelin aldı ve 3yıl sonra boşandılar hadi tahmin et bakalım sebep ne?
Aynı evde iki kadın olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…