- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Pna göre ailesini bırakmak vefasızlık yalnız mı ölsünler rahatsıLar belki evlenmedengidecekler Allah korusun diyor evin en küçüğüyüm dşyor ama kesin de değil yani bişey. Sevdiğim kadın için anne babamdan vazgeçemem dşyor vazgeçmek olarak algılıyor. Sen de bırakma beni falan diyor yani. İlk dik tutmak için rest öekti ama şimdi kabl etmem için beni ikna etmeye çalışıyor
Yok evlatlık görevini yapmama gibi bi durumu yok . Babası başka şehirde çalşmış annesyle babasını aykı anda görememiş hiç. Şimdi abbası emekli oldu ama kendş başka yerde okudu işi de orda kurabişdi diye ayrılmadı burada iş okulmuğraşıyor. Ailesini yanına alabilecek maddiyatı yok henüz 2 yıl içinde olacak. Evlenmek için de. Ki bence ailesi de kabule tmez diye düşünüyorum
Canım daha yaşın çok küçük, "merak etme sıkıntı olmaz " deyince sıkıntı olmayacak sanıyorsun ama dünya öyle toz pembe değil, evet herşeyiniz onlara bağlı olacak! Aynı evde yaşıyorsanız yemek saatiniz yatış saatiniz kalkış saatiniz aynı olacak, bi başbaşa romantik film izleyemeyeceksiniz, kocana özel kahvaltı ya da yemek hazırlayamayacaksın, seks durumlarına girmiyorum bile! Şimdi seviyorsun bunlar sana hikaye gb geliyor ama çok pişman olursun. Evlendikten birkaç ay sonra konu açarsın buraya aynı evde yapamıyoruz boşanmanın eşiğine geldik diye, kendini yakma.Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor
benim annem 60 yaşında, seni beni cebinden çıkarır. dedem 85 yaşında dinç sayılır ve anneme bize dünyayı dar ediyor istediği olmazsa.Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
kimin ömrü ne kadar bilinmez.Aynyok benim evde kalma gibi bi durumum olmaz zaten hayırlısıyla tabi endişem de yok maddi olarak da daha iyisini bulurum elbet ama seviyorum. Nurada yansıttığım konuşmaya bakmayın o da beni seviyor. Bu konuda tavizi yok gibi ama en büyük şahidiyim benim için vazgeçtiklerininya da fedakaelıklarının. Ailesi 60 70lerinde . Son zamanlarını birlikte geöirmek istiyor. Ayrıca annesi de gençken kvden çekmiş ama babasının bilr haberi olmamış. Ben zannetmiyorum gelmek isteyeceğini ihtiyacı yoksa. Gelse de bana zorluk çıkarmaya çalışacağını ama yine de deli zor olacak kabule dersem de biliyorum. Kesin bişey yok şuan durum olarak ama bn de kendimi belirttim. Baya bi gönlümü yapmaya çalıştı bakalım ..
Çok zorlanırsın iyi düşün.4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Aynyok benim evde kalma gibi bi durumum olmaz zaten hayırlısıyla tabi endişem de yok maddi olarak da daha iyisini bulurum elbet ama seviyorum. Nurada yansıttığım konuşmaya bakmayın o da beni seviyor. Bu konuda tavizi yok gibi ama en büyük şahidiyim benim için vazgeçtiklerininya da fedakaelıklarının. Ailesi 60 70lerinde . Son zamanlarını birlikte geöirmek istiyor. Ayrıca annesi de gençken kvden çekmiş ama babasının bilr haberi olmamış. Ben zannetmiyorum gelmek isteyeceğini ihtiyacı yoksa. Gelse de bana zorluk çıkarmaya çalışacağını ama yine de deli zor olacak kabule dersem de biliyorum. Kesin bişey yok şuan durum olarak ama bn de kendimi belirttim. Baya bi gönlümü yapmaya çalıştı bakalım ..
Heeeepsi kopruyu gecene kadar. Ayni evdeyseniz hersey bitiyor lami cimi yok. Tum misafirleri sana gelecek, yasli insanlar ne temizligi sinecek icine ne hareketleri... Baldan tatlida olsalar kendi annen baban gibi olmaz surekli hizmetlerini edeceksin esinle basbasa vakit geciremeyeceksin cocugun yok ama evlenir evlenmez 2 cocuklu bir aile olacaksiniz bunlari kaldirabileceksen amenna iyi dusun vaatlere aldanma anneler hic yanilmaz.Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor
Canim valla arada kalan hep eşim oluyo. Hep huzursuz olanda ikimiz. Surekli tartisma oluyo ama bi sekilde idare ediyoruz. Esim bana cok düşkün. Ailemi nasil birakirm diyo. Evin en küçüğü benim esim sorumlu hissediyo kendini. Esimde bana hep der senin ailen yaslanirsa yarin birgün ben onlara bakmaz miyim diyo. Bende bu tur şeylerden dolayi ses edemiyorum, çünkü benim eşim hep arkamda her konuda.Eşiniz aranızdaki dengeyi kurabiliyor mu peki? Ya da mutsuz musunuz? Bir de dşyomki senn ailenle yaşamam gerekseydi hatta gerekmeseydi bile yaşardım. Çünkü seni seviyorm senin için her şeye değerdi falan diye. Ama bn de diyorm omkadar basit değil
Yok evlatlık görevini yapmama gibi bi durumu yok . Babası başka şehirde çalşmış annesyle babasını aykı anda görememiş hiç. Şimdi abbası emekli oldu ama kendş başka yerde okudu işi de orda kurabişdi diye ayrılmadı burada iş okulmuğraşıyor. Ailesini yanına alabilecek maddiyatı yok henüz 2 yıl içinde olacak. Evlenmek için de. Ki bence ailesi de kabule tmez diye düşünüyorum
Karşılıklı dairelerde otursanız ailesinin yanında olamayacak mı? Benim 87 yaşında dedem babamla aynı yerde farklı evde yaşıyor. Yemekleri beraber de yeseler gece herkes evine. Çünkü asla kabul etmez kimseye yük olmayı. Adımsayarı var günde 10bin adım atıyor. Elden ayaktan düşersem sakın yanınıza almayın bakıcı tutun diyor kendisi ısrarla.Yok evlatlık görevini yapmama gibi bi durumu yok . Babası başka şehirde çalşmış annesyle babasını aykı anda görememiş hiç. Şimdi abbası emekli oldu ama kendş başka yerde okudu işi de orda kurabişdi diye ayrılmadı burada iş okulmuğraşıyor. Ailesini yanına alabilecek maddiyatı yok henüz 2 yıl içinde olacak. Evlenmek için de. Ki bence ailesi de kabule tmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?