• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya inanamıyorum şu beraber yaşayanlara siz bu evde seks yapmayacak mısınız?
yan odada anası babası varken nasıl yapıyorsunuz?

sesinizi çatır çutur duyuyorlar bil yani.
sırf bunun icin bile yaşanmaz bu ne rahatlık :D

Sende Çek restini zaten böle bi nedenden ailesini seçen Adamdanda evlenince hayır bekleme

beraber oturmaktansa hiç evlenme bekar kal ne olacak iki gün sonra gelip nasıl boşanacam diye konu açmada

Yahu ne bu acele ? Yaşınmı geçti,başka kısmetim çıkmaz diye mi düşünüyorsun,son şansın mı ? Nedir bu "ikna etmem gerek" ? Bırak o seni ikna etmeye çalışsın " sen bilirsin " ne demek bir kere." Bak almam seni ona göre kalırsın ortada " der gibi çok küçültücü ! Kendine zorun mu var kardeşim,ezdirmeyin küçültmeyin kendinizi daha yolun başında.
Annen kesinlikle haklı,bak büyüt 22 sene besle,sonra biri gelip 4 ayda kandırsın ana babasına hizmetçi yapsın,çıldırmamak elde değil.

Onlarla beraber yaşamaya evlilik mi diyorsun sen? O zaman evin olmayacak, odan olacak sadece. Kocanla sarılıp film keyfi yapamayacaksın, evde şortla falan dolaşamayacaksın, duştan çıktığın zaman kaça kaça odana gitmek ya da banyoda giyinmek zorunda kalacaksın.

Başkasının evinde sığıntı yaşıyormuş gibi olacaksın. Üstelik onlara hizmet edeceksin. Herşeyine karışacaklar. Kocanla baş başa zaman geçiremeyeceksin. Sevişirken bile sessiz olmak zorunda kalacaksınız. Sonrasında duşa girmeye bile çekineceksin. Sürekli bi baskı, bi çekinceniz olacak.

Kocan işteyken, eline kahveni alıp oturamayacaksın, dilediğin gibi hareket edemeyeceksin. Temizlik, yemek, hizmet, sürekli iş yapacaksın. Ha bunları onlarla birlikte oturmasan da yapacaksın ama en azından zamanını kendin belirleyeceksin, yemeğe kendin karar vereceksin. Gündüz dışarı çıkmana karışacaklar hep bi hesap verme durumu yaşanacak. Daha aklıma gelmeyen bi yığın şey.

Sen buna evlilik mi diyorsun? Sakın öyle bi şeyi kabul etme. İstedikleri kadar iyi olsunlar.

Hepsini geçtim, madem bu çocuk ''beraber yaşayacağız yoksa sen bilirsin'' diyebiliyor, böyle kestirip atabiliyor, lafı, kabul etmezsen seni bırakırıma getirebiliyor. Ben böyle bi sebep yüzünden benden vazgeçebilen adamla zaten evlenmezdim. Demekki o seni yeterince sevmiyormuş ki hem kabul etmezsen sensiz yaşayabilecek hem de senin fikrine düşüncelerine zerre saygı duymuyor.

Senin yerinde olsam okkalı bi konuşma yapar terkederdim.

Onlarla beraber yaşamaya evlilik mi diyorsun sen? O zaman evin olmayacak, odan olacak sadece. Kocanla sarılıp film keyfi yapamayacaksın, evde şortla falan dolaşamayacaksın, duştan çıktığın zaman kaça kaça odana gitmek ya da banyoda giyinmek zorunda kalacaksın.

Başkasının evinde sığıntı yaşıyormuş gibi olacaksın. Üstelik onlara hizmet edeceksin. Herşeyine karışacaklar. Kocanla baş başa zaman geçiremeyeceksin. Sevişirken bile sessiz olmak zorunda kalacaksınız. Sonrasında duşa girmeye bile çekineceksin. Sürekli bi baskı, bi çekinceniz olacak.

Kocan işteyken, eline kahveni alıp oturamayacaksın, dilediğin gibi hareket edemeyeceksin. Temizlik, yemek, hizmet, sürekli iş yapacaksın. Ha bunları onlarla birlikte oturmasan da yapacaksın ama en azından zamanını kendin belirleyeceksin, yemeğe kendin karar vereceksin. Gündüz dışarı çıkmana karışacaklar hep bi hesap verme durumu yaşanacak. Daha aklıma gelmeyen bi yığın şey.

Sen buna evlilik mi diyorsun? Sakın öyle bi şeyi kabul etme. İstedikleri kadar iyi olsunlar.

Hepsini geçtim, madem bu çocuk ''beraber yaşayacağız yoksa sen bilirsin'' diyebiliyor, böyle kestirip atabiliyor, lafı, kabul etmezsen seni bırakırıma getirebiliyor. Ben böyle bi sebep yüzünden benden vazgeçebilen adamla zaten evlenmezdim. Demekki o seni yeterince sevmiyormuş ki hem kabul etmezsen sensiz yaşayabilecek hem de senin fikrine düşüncelerine zerre saygı duymuyor.

Senin yerinde olsam okkalı bi konuşma yapar terkederdim.
+1
Üstüne yapılabilecek yorum kalmamış.

Peki şimdi merak ettim
Anne v babalarımız tek yaşlanıp tekmi olseler ozaman çocuk doğurmamak lazım
Yada söz yaslanınca dört duvar arasında tekim kalmak istersiniz
defiginuz gibi bir yaslilik olmadigini siz de biliyorsunuz ayrica karsilikli dairelerde bile oturmayi kabul etmemek direk hizmetci istiyorum demek benim icin

İnsan evlenince artık ailesi eşidir, varsa çocuklarıdır. Anne baba ise baş tacıdır, amenna. Fakat ev ustune hakikaten ev olmaz.

Fakat bunlardan önce size olan bağlılığını sorgulayın bence. Çünkü sizin gönlünüzü hoş tutmak da anne babasının gönlünü hoş tutmak kadar kıymetli olmalı ve orta yolu bulmaya çalışmalı.

Bir de aile ile konuşulmuş birşey değil dediğiniz için, benim eşim de ailesini düşünerek kendince birşeyler söylerdi bana ama onlarla konuşunca fazla hassas davrandığı çıkardı ortaya. Bu güzel birşey aslında, yani hassas olması bir erkeğin. Ama size de aynı hassasiyeti duyması lazım ki aile olasiniz.

Valla büyük konuşmayayım ama karşı tarafı bırak, kendi ailemle bile aynı evde yapamazdım. Düşün yeni evlisin... Hiçbir şekilde özgürlüğün olmayacak. Kendi evini bile kuramayacaksın. Sabah kalkıp kayınvalide ve kayınpederle kahvaltı edeceksin. Herşeyiniz beraber. Gece odanda bile rahat edemeyeceksin.

Hee yaş baş gider, 20 yıllık evli olmuşsundur. Büyükler de bakıma muhtaç olur. Tabi ki bakılır, bakmayan vicdansızdır zaten. Ve bu her iki taraf için de geçerli ;)

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

olmaaaaaz ıstedgı kadar ıyı olsunlar mesela o degılkı kendı ıstedgn gıbı rahat edemezsın yanı yenı evlı olacaksın bence annenı dınle sonra pısman olursun .. Ayrıca sen bılırsın dıosa sende ona dersın kabul etmıyrm sen blrsn dıye nıye tek taraflı fedakarlık yapasın kı ben olsam yapmam

Rahat dus alamayacaksin
Esinle rahat tv izleyemeyeceksin
Istedigin gibi giyinemeyeceksin
Istedigin yemekleri yapip romantik bir aksam geciremiceksin
Vs vs...

Ben asla Kabul etmezdim

Evinin yolu ayrı olsun yine üstüne düşeni yap
Bende olsam kabul etmem gelirler evimde kalırlar ben gider kalırım gerekirse ama ev ev üstüne olmaz olmuyor olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back