- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi P3rimasali
Pna göre ailesini bırakmak vefasızlık yalnız mı ölsünler rahatsıLar belki evlenmedengidecekler Allah korusun diyor evin en küçüğüyüm dşyor ama kesin de değil yani bişey. Sevdiğim kadın için anne babamdan vazgeçemem dşyor vazgeçmek olarak algılıyor. Sen de bırakma beni falan diyor yani. İlk dik tutmak için rest öekti ama şimdi kabl etmem için beni ikna etmeye çalışıyor
Canım benim kayınvalidemde yanlız yasıyor genç eli ayagı tutuyor .. eşimin abiside var ama ayrı evde yasıyor .. bunun ne vefasızlıkla ne gaddarlıkla hiçbi ilgisi yok .. arkadasın böyle dusundugunu sana belirterek aslında saglam bi bahaneymiş gibi üstte durmaya calısıyor. erkekler biraz cocuk gibi ... oyun oynuyorlar yani .. birazcıkta duygu sömürüsü ..
kendi yasasın bakayım senin annen babanla .. benim annem bile gelse ister istemez onlarda rahat edemiyo eşim devamlı yatarak tv izleyen birisi onlar varken oturur .. bende onun ailesinin yanında rahat edemem. karı koca basbasa yasamak nere kayınbaba anne ile hayatı paslasmak nasıl bişey.. bi evin içinde ..
canım ilişkiniz daha 4 aylık bence sakın kabul etme olmuyorsada olmasın bence .. seni bırakacaksa o zaman senden vazgeçmiş oluyor .. erkek dediğin her zaman orta yolu bulmalı.diğer türlü korkaklık geliyor bana .
ikna olma bak eminim sıkıntı çekersin..
kendi yasasın bakayım senin annen babanla .. benim annem bile gelse ister istemez onlarda rahat edemiyo eşim devamlı yatarak tv izleyen birisi onlar varken oturur .. bende onun ailesinin yanında rahat edemem. karı koca basbasa yasamak nere kayınbaba anne ile hayatı paslasmak nasıl bişey.. bi evin içinde ..
canım ilişkiniz daha 4 aylık bence sakın kabul etme olmuyorsada olmasın bence .. seni bırakacaksa o zaman senden vazgeçmiş oluyor .. erkek dediğin her zaman orta yolu bulmalı.diğer türlü korkaklık geliyor bana .
ikna olma bak eminim sıkıntı çekersin..