anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha var zaman kesin bir durum yok dedi.
Ya çok çok haklısınız gerçekten benim hala aklım almıyor nasıl yaparız diye . Bekleyecez galiba artık zamanını şuan kesin bir şey yok ne zaman ne olacak. Bekleyecem bakalım

Bir de açık konuşacağım eşinle özel şeyler yaşamak istedin diyelim.Aman sessiz olalım aman kimse duymasın hep bu tavır içinde olacaksınız.
Banyoya gireceksiniz aman kp kv görmesin diyeceksiniz.
Rahat rahat bornozla evin içinde dolaşamayacaksınız mesela.
Koltukta sarılıp film izleyemeyeceksiniz.
Ya en basiti aman yoruldum ayaklarımı uzatıp film izliyim diyemeyeceksiniz.
Allah aşkına böyle hayat mı geçer?
Sevgilin seni sevmiyor sevseydi önemli olan sensin derdi ama adam resmen rest çekmiş bu mu gerçek sevgi?
Şu an aşıksın ama ortalama 1yıl sonra bu duygu geçecek ve ben ne yaptım diyeceksin.

Bu iyilikle alakalı bir şey değil onda inanma diyorum. Benim kayınvalidem iyi bir insandır merhametlidir candandır severim ama uzaktan. Aynı evde yaşasak ikimizde mutsuz olurduk kavga ederdik çok. Bunun iyilikle alakası yok iki kadın biri anne biri eş arada istemsiz şekilde kıskançlık rekabet oluyor. Elinde değil dünya iyisi olsan oluyor.
Diretirse ayrıl.
Kendi annenle anlaşmazlığın olmuyor mu alındığın olmuyor mu? El kadınıyla hayda hayda olcak çok iyi biriolsa da.
İyiliğin için diyorum aşktan gözün kör şimdi o duygular normale dönünce kafanı duvarlara vurursun.
Çok inat ederse rest çek gör bakalım değerini sevgisini. Ben aynı evde yaşamam yoksa evlenmem de, eğer evlenmem derse seni sevmiyor sadece yumuşak başlı oluşun hoşuna gitti eve gelin almak amacı. Ayrıl geçsin

Sen kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Yaşa ve gör.

Kırılma ama adam sevmiyor seni. Sen istemezsen direk keyfin bilir ayrılırız demiş kaybetme korkusu yok.

Ya bir de sen nasıl böyle saf iyi niyetli olabiliyorsun? Yazmışlar zaten, romantik bir geceniz olmayacak, sarılalım film izleyelim olmayacak sürekli etrafında anne baba. Çok sinir bi durum ya. Bakıma muhtaç bile değiller o eve hizmetçi olursun canım kusura bakma. Benim babamem 80e yaklaşıyor yalnız yaşıyor maşallah her şeyini de yapar kendi yalnız olmak istiyor.

Bir de seni kaybetme korkusu olmayan bi adam için bunu kabul ediceksin pes yani.Biraz olgun düşün. 4 aylık bi ilişki çok bağlıyız falan yazmışsın bağlı olsaydınız bu kadar kolay vazgeçemezdi ya da seni çok saf buluyo vazgeçemeyeceğini biliyo isteklerini dayatmaya çalışıyo. Ay sinir oluyorum valla şu erkek arkadaşlarını kaybetmemek işin her şeye he diyen kadınlara.

biz 7 senelik bi ilişki sonrası evlendik 3 yıllıkta evliyiz ..
toplamda 10 senedir tanıyoruz birbirimizi ..
ama canım kendi evinin içine girince herşey farklı oluyor ..yıllar geçtikçe bağlılığın sadakatin artıyor ..
şimdi senden tamamı alır ,, kesin birşey yok diyor ya.. o zaman gelir tamam demiştin der .. yıllar geçer herşey daha kötü olur .. senin yapacağın kesinlikle kabul etmiyorum demek .. ben ilk aylardan bile demiştim yarın bi gün evlenirsek annenle yaşamam diye ..
bu her bayanın en doğal hakkı..
bunlar eskidendi ya.. ananem çok kalabalık aileye evlendi her odada bi gelinn..
görümceleri diğer gelinler falan .. gelinlerin bazıları odalara su taşırmışta odada leğende yıkanırmış anlatırdı çok zor şimdiki nesil çok şanslı diye ..
neden böyle bi çukurun içine atasın kendini .. benim için çukur büyük konuşmim elbet ama çok zor bak kendine gel... restini çek .. çok sıkıntı çekersin..

herkes yazıyor daha ne diyeyim ki ..
bide bana şu durum tuhaf gelir diyelim elendiniz beraber yaşıyorsunuz .. senin kendi misafirin olmayacak mı ?
annen baban gelmeyecek mi ? benim ailem istanbulda mesela gelir kalırlar bana .. ya seninde uzakta olsalar gelip kalabilcek mi ?
ya bu konularda herşeyi açıkca uzun ve gerçekçiliğiyle düşünceksin ..
sen evdeyken çamaşır atıcan makinaya haliyle kaynana ve kayınpederinkide eline geçicek .. çarşafları değişecek sana bakacak işer ... bi zaman sonra senden beklenecek herşey .. ben her zaman mesafeden yanayım .. mesafeyi saygısızlık olarak algılayan var .. mesafe _ saygıdır .. tabiki sev say koru .. annemle konustum dun babaannemle berbaerlermiş çok hastaymış istivra etmiş falan annem ağzını falan yıkamış bu insanlıktır sevaptır .. Allahrazı olsun anne dedim ..
vicdansızlık annemin orada babaanneme bakmaması elinden tutmamasıdır ..
onu yaslı haliyle orada bırakmasıdır .. ama annem iyi bir gelin ki elinden geleni yapmış. ama evleri barkları ayrı herkesin...
arkadasına vicdansızlıkmıs gibi geliyormuş ya o anlamda dedim ..
küçüük bi örnek ..
aç okut erkek arkadasına.

oku bunları her arkadasın yorumlarını 3 5 kere oku.
evlendikten sonra hayat daha zor sorumlulklar fazla 2 kişiyiz şuan ama öyle ..

Yazip yazıp siliyorum aynı şeyi yani anne babam bizimle yasasin diye biri bana da söylemişti hem de ikinci görüşmede. Güler misin Ağlar mısın ?

aynı eve girmeden aynı evde yaşamadan hiçççç kimsenin iyiliğini kötülüğü anlayamazsınıda bilemezsinizde.Karşı karşıya evlerde oturmayı dahi kabul etmeyen adam, yarın ona anası geber oğlum dediğinde tamam ana der geberir sanada vah ben ne yaptımda bu eve gelin diye geldim diyip başını duvarlara vurmak kalır. böyle hatalar yapmayın

Erkek arkadaşınıza burdaki yorumlari okutsaniza!

Kendi kucuk baskici despot dunyasiyla bagdastirabilecegi bir dunyada yasamadigidigini, "kendi tipinde anasının kölesi olan ideal kadın"in yuzyillar once yasadigini anlayiversin.

Herif 50 yil oncesi dedemin kafasini yasiyor ya. Ki dedem bile anneanneme 3 yil sonra ayri ev acmaya mecbur kaldi.

Biz aile binasında bile yapamadık ayrı dairede oldugumuz halde yakamızı bırakmadılar bizde kendi evimizi bırakıp kiraya cıktık.ohhh mis hayat bana guzel şimdi onceki bir yılımı çöpte ziyanda görüyorum.hele bide aynı ev diyorsun aman Allah korusun tovbeler olsun
Aklı melaikelerinizi bi tartın derim

Kızlar evde kalmaktan koksanız bile boyle bi durumu kabul edip onun bunun kölesi olmayın baskalarının hayatını yasamayın
Kendi yuvanız olsun kendi hayatınızı yasayın.

Adam size " bir yil kadar sure ver sonra annenle anlasiyormus gibi olur. Belki de o zamana kadar ölur hicbirsey belli degil" mi dedi!

Bu adamın zihniyetinden, onunu ardini gorememesinden, olaylari yorumlamasindan herseyden cekersiniz. Tepigi atin ardiniza bile bakmadan gidin.

Teyzem evlenirken enistemler " annem cok yasli murvetimi gormek isterler" falan dedi. Kadin yatalakliydi, diyalize giderdi. 10 yil daha devirdi. Boyle bir ikna bicimi mi olurmus.

Sizde bende annemi istiyorum annemi annemlerde bizle yasayacak deyin samatayi gorun bakalim. Senin anne babaysa benimkiler ne diyin. Gorun bakin nasil tekmeyi yiyeceksiniz. Boyle bir despot adam sadece kendini dusunur size de restleriyle yasamak kalir.

Öncelikle aynı evde kesin sorunlar olur. Benim annem senin annen gibi olur demiş oladabilir gerçekten ama bu sefer de başka sorunlar illa ki çıkar. Ben bi iki hafta nişanlım ve ailesiyle aynı evde kaldım. Kv gerçekten benim annem gibiydi bu seferde görümceyle sorun çıktı. Birlikte zor. Üstelik sizin birbirinizi daha iyi tanımanız bir düzen oturtmanız gerekir öncelikle. Bunları da geçtim üslubu hiç hoş degil çok dayatmacı geldi bana karşı taraf. Dikkatli olun, evlilik olayını bir kez daha düşünün derim

5yıl oturdum çok iyiler ama kimse kimsenin evladı olmuyor bençede yapma pişman olursn

Asla kabul etme ayrıl yol ver gitsin suan kV ile oturuyorum ( geçici süreliğine) OLMUYOR ASLA RAHAT DEĞİLSIN biz 3 haftalik eevliyz istedimiz bir şeyi yapamıyoruz akıllı ol tekmeyi vur anasına başka bakici bulsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…