- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Ya çok çok haklısınız gerçekten benim hala aklım almıyor nasıl yaparız diye . Bekleyecez galiba artık zamanını şuan kesin bir şey yok ne zaman ne olacak. Bekleyecem bakalımBir de erkek arkadaşın senin saflığını biliyor fark etmiş ondan damarından yürüyor ama dilinde. İnanma sakın sevgisine. Sevse hala anam da babam demez.
Benim kayınvalidem sürekli bana alttan mesaj verirdi. Bak ileride sen bana bakacaksın diye bir gün açıkça eşimin yanında dedim her gün geliriz kontrol ederiz ama size bakarsam ikimiz de mutlu olamayız zor işler bunlar. Beklentiniz olmasın dedim. Afalladı ama oğlu da beni destekledi.
Ben de o da ne beniim annemi ne onun annesini aynı evde düşünemiyoruz bile. Ha annelerle aynı şehirde yaşamayı istiyoruz gidip gelmek için, aynı evde anne babayla yaşamak haksızlık. Benim eşim annemle rahat edemiyor ben onun annesiyle rahat edemiyorum birbirimizin hayatından da çalma lüksümüz yok. Karşılıklı anlayış olmak zorunda. İkimizde bu konuda bencillik edemiyoruz. Oysa karşınızda çok bencil bir adam var. Sizi çok sevse çözüm bulur bir çözüm sunuyor mu? Despotça seviyorum ama anama babama bakacaksın diyor. Bu sevmek değil..
Daha çok küçüksün ve belli vicdanlısın anladı bunu damarından yürüyor ama kanma bak buradaki her kadın tecrübeli kulak ver. Hatta pembesu'nun konularının hepsini oku geleceğini gör.
Tekrar diyorum seven adam çözüm bulur diretmez. Adam çmzüm bulmuyor yapacaksın diye diretiyor. Kaybetme korkusu yok.
Bir hafta kayınvalidem bende kaldı ben delirdim. Kendimi sahipsiz hissettim. O anne evlat sevgisi insanı boğuyor ve sahipsiz gibi oluyorsun sakın yapma. Kadın oğlum diyor sarılıp film izlemek istiyor mesela sen tekli koltukta anandan babandan uzaktasın. Hep onun sevdiği yemekler yada ona fazladan verilen yemekler düşün mesela kendini sığıntı hissetmeyecek misin sanıyorsun? Eşit şart yok bir kere. Sen anne babadan uzaksın o anne babasıyla oh keyfi yerinde haksızlık, bencillik.
Daha var zaman kesin bir durum yok dedi.
Ya çok çok haklısınız gerçekten benim hala aklım almıyor nasıl yaparız diye . Bekleyecez galiba artık zamanını şuan kesin bir şey yok ne zaman ne olacak. Bekleyecem bakalım
Ben sensiz yapamam diyo bgn ama ailemi de çiğneywmem. Şöyle ki ailesi sandğmdan yaşlılarmış.anme 60 baba 70. Babasının sağlık durumunu bliyorum zatenç diyo kesin değil zaten hatta ailem belki istemeyecek her şeye rağman. Belki o zamana kadar Allah korusun vefat edecekler. Bn anne babamın son zamanlarnda yannda olmak istiyorum. Bn aileme kendi evim varken karşı daire diyemem ama onlar aynı ev istemezlerse teklif ederim hiçbişey kesin değil dedi
Sen kendini ikna etmeye çalışıyorsun. Yaşa ve gör.Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?