anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence aynı evde yasanmamalı rahat edilemez..
belki eşimle oynaşıcam açıkca yazıyorum belki eğlenicem belki şakalaşıcam..
istediğim gibi giyincem vs .. en basit ornek bunlar .. ev ev üstüne olmaz..
neden erkekler aileyle yasamak istiyor ben anlamıyorum cok denk geliyorum afedersin gece banyo bile rahat rahat yapılmaz.. hep bu tür şeylerden örnek verdim çünkü bunların çiftlerin en özel alanı. ve rahatlık olmazsa sıkıntı.
şahsen ben yapamam. ben aynı binada da yapamam.

Adam seni resmen sevmiyor. Köle olarak almak istiyor. Dedigi laflara bak resmen efendin gibi davraniyor.!
Ayril gitsin boyle biriyle yasayamazsin.
Ve asla ev ustune ev olmaz anneni dinle.
Ben sensiz yapamam diyo bgn ama ailemi de çiğneywmem. Şöyle ki ailesi sandğmdan yaşlılarmış.anme 60 baba 70. Babasının sağlık durumunu bliyorum zatenç diyo kesin değil zaten hatta ailem belki istemeyecek her şeye rağman. Belki o zamana kadar Allah korusun vefat edecekler. Bn anne babamın son zamanlarnda yannda olmak istiyorum. Bn aileme kendi evim varken karşı daire diyemem ama onlar aynı ev istemezlerse teklif ederim hiçbişey kesin değil dedi

Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni

60 yas yasli mi oluyormus?
Benim kaynanam 63 yasinda hala cam siler her seyini kendisi yapar. Ve kesinlikle yapsin eger 1 gun iş yapmazsa hastalanip yataga düşer o yuzden kimsenin evinde uzun sure kalmaz. Kayinpederim desen 67 yasinda her gün Fatihten Eyube yürür . Bu yasinda 3 iş yapiyor ihtiyaci olmamasina ragmen hem de nöbeti olan isler. Masallahi var benden dinc neden cunku isleyen demir pas tutmaz.
Senin erkek arkadasin su zamana kadar evlatlik gorevini yapamamis demekki vicdan azabi cekiyor. Saka gibi. Eger elleri ayaklari tutuyorsa ki belliki tutuyor aklin varsa ayri otur. Yoksa hayatin boyunca mutsuz olacaksin.
Madem cok düşünüyor kendi evine alsaymis onlari da tek yasamasaymis.

Sen ailesiyle aynı eve oturursun iki ay sonra da pişmanlık konuları açarsın ben deyim

4 ayda bu denli bağlanılması saçma zaten.. kesinlikle anneni dinle. adam zaten senden vazgeçmeye hazır.. ee böyle biri için aileni çiğnemen yersiz olur.
Yok konuştk bugn. O resti çekme lafı ihtiyaçları olduğunda evimde kalamayacaklarsa sen de olma zaten diye demiş. Dediğine göre de ihtiyaçları var. Aannr 60larda baba 70. Yaşlılar diyo belki evlenmeden bişey olacak onlara Allah korusun nerden bliyosn ya da onlar istemeyecek. Bnde dedm ihtiyaçları olursa yalnız yapamazlarsa zaten her şeye varım ben. Ama öyle bi durum yoksa çok zor kabul etmem ben kaldıramam o kadar sorumluluğu dedim. O da zaten şu an bişey belşi değilmsadce düşüncem bu o zamana ne olur bilmiyorm dedi. Dedm sen benim düşüncemi bil de o zaman geldiğinde şartlar bu şekildeyse ben de kabul etmezsem bana zamanımı çaldın yok şöyle faşan deme dedim. Madem şimdiden bişey diyemiyorsun ben de o zamanın lafını edemem sana olurndiye ki anne babam ne der bilmiyoruz daha annem kabul eder mi böyle bişeyi ihtiyaç yoksa dedm. O da ben sensiz yapamam dedi ikna etmeye çalıştı ama tam olarak o da vazgeçmedi ben de

Kabul edersen okyy olmazsa byee diyor resmen sen bilirsin diyereksen hala gelmiş bağlıyız diyorsun.. iyi düşün arkadasım cok iyi düsün.
Eş değil bakıcı arıyor..

Eşiniz aranızdaki dengeyi kurabiliyor mu peki? Ya da mutsuz musunuz? Bir de dşyomki senn ailenle yaşamam gerekseydi hatta gerekmeseydi bile yaşardım. Çünkü seni seviyorm senin için her şeye değerdi falan diye. Ama bn de diyorm omkadar basit değil

Yeri geliyor "cok iyi" olan ozüm can'ım kanım kendi annemle dahi anlasamiyorum. Iyi kotu meselesi degil bu. Senin kendi ozel hayatin olmayacak mi? Elbette anne babalar bas taci ama ev ustune ev olmaz. Karsilikli evlerde oturmayla zaten annesi babasinin eli ayagi olursun. Bu baski bu dayatma niye anlamadim acikcasi.

Millet karsi karsiya, altli ustlu oturmaya dahi resti cekerken erkek arkadasin buldukca bunamasin. Otursun sukretsin. Kendini de vazgecilmez sandirip rest cektirip durmayin sizde.

Aynyok benim evde kalma gibi bi durumum olmaz zaten hayırlısıyla tabi endişem de yok maddi olarak da daha iyisini bulurum elbet ama seviyorum. Nurada yansıttığım konuşmaya bakmayın o da beni seviyor. Bu konuda tavizi yok gibi ama en büyük şahidiyim benim için vazgeçtiklerininya da fedakaelıklarının. Ailesi 60 70lerinde . Son zamanlarını birlikte geöirmek istiyor. Ayrıca annesi de gençken kvden çekmiş ama babasının bilr haberi olmamış. Ben zannetmiyorum gelmek isteyeceğini ihtiyacı yoksa. Gelse de bana zorluk çıkarmaya çalışacağını ama yine de deli zor olacak kabule dersem de biliyorum. Kesin bişey yok şuan durum olarak ama bn de kendimi belirttim. Baya bi gönlümü yapmaya çalıştı bakalım ..

kendi annenle nasılsan kayınvalideyle hiçbir zaman öyle olamazsın .. olunmaz ki nasıl olasın ..
canım bak bence iyi düşün yaşayabilen raat edebilen var ama özgürlük baya kısıtlanıyor kendi evinde rahat edemezsi yani..
benim arkadasım yok cok iyi cok seviyorum beraber yasıcaz falan dedi iyi düşün dedim evlendiler 2 3 ay iyi gitiler sonra hır gür çıktı ama neyse ki eşi sahip çıktı arkadaşıma ailesini tutup karısını atmadı .. ailesinide atmadı ..
yapabileceksen dene .. ama bence çok zor .. onların sorumluluguda sende olacak ..
dinimizde kadın ayrı ev kocası ve cocuklarıyla yasayabilecek bi ev isteme hakkına sahip kadının bir boyle bi hakkı var ..
dini konu açmıyorum hemen ban yemeyeyim demek istediğim erkekler karısına imkanı varsa ayrı ev açmakla mükelleftir

aynı evde çok zor canım çok zor .. yaşayabilene helal.

Yok evlatlık görevini yapmama gibi bi durumu yok . Babası başka şehirde çalşmış annesyle babasını aykı anda görememiş hiç. Şimdi abbası emekli oldu ama kendş başka yerde okudu işi de orda kurabişdi diye ayrılmadı burada iş okulmuğraşıyor. Ailesini yanına alabilecek maddiyatı yok henüz 2 yıl içinde olacak. Evlenmek için de. Ki bence ailesi de kabule tmez diye düşünüyorum

Canim bencede kesinlikle hemen kabul etme. Simdi sevgi guzel gelir yaparim dersin ama olmaz. En azindan karsilili daire fikri mantikli. Butun islerini yaparim yemek vs hereeyiyle ilgilenirim de. Yani gerekirse yap tabiki hepimiz yaslanacagiz. Ama arkadas da demis belki kocana supriz yapcan belki degisik seyler giycen. Belki oynascaniz yani bunlari suan soyleyemezsin belki yenisiniz daha ama bunlari soylesen emin ol oda olaya bu yonden bakacak. Anlasma degil mevzu sadece anlasirsin ama belki rahat gezeceksin evde belki yatip uzanacaksin. En azindan senin evin olsn. Gerekirse gun icerisinde onlarla yaşa ama kendi evin olmadan kabul etme. Bu tarzda bi konusma yapmazsan erkek seni anlamaz iatersen sacimi süpürge ederim de onlar icn yine ikna olmaz. İş baska yere gidince erkekte hak verir

yeri geliyo gün boyu yatıyosun iş yapcak halin olmuyo yeri geliyo evde özel temizliğini yapıyosun yeri geliyo ev kirli duruyo falan .. ama kayınvalide kayınpederle yasayacagın zaman her iş sende olacak .. temizlik çamasırları bulasıkları yatakları vs ... herşeyi detaylıca düşün zor çok zor ..........

kesinlikle istemediğini söyle eğer sende böyle düşünüyorsan..
bıracaksa bıraksın seni o zaman .. gerçekten seven bu sebepten dolayı bırakmaz.

Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor

kesinlikle istemediğini söyle eğer sende böyle düşünüyorsan..
bıracaksa bıraksın seni o zaman .. gerçekten seven bu sebepten dolayı bırakmaz.
Pna göre ailesini bırakmak vefasızlık yalnız mı ölsünler rahatsıLar belki evlenmedengidecekler Allah korusun diyor evin en küçüğüyüm dşyor ama kesin de değil yani bişey. Sevdiğim kadın için anne babamdan vazgeçemem dşyor vazgeçmek olarak algılıyor. Sen de bırakma beni falan diyor yani. İlk dik tutmak için rest öekti ama şimdi kabl etmem için beni ikna etmeye çalışıyor

Erkek arkadaşın çakalmış hayırlı olsun.
Rahatlık konusunda nasil garanti verebilir ki daha önce başkasıyla mı tecrübe etmiş?? Bir yıl deneme süresi senin için değil ailesi için bence, iyi hizmet görecekmisin diye deneyecekler seni hayırlı olsun. Yeme yavrum bu yalanları.
Adam resmen "bir iki seneye ölürler"e getirmiş. Ya 85/90a kadar yaşarlarsa???
Ama sen ikna olmuşsun, adam da sallamış da sallamış. Geçmiş olsun şimdiden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…