- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Ben sensiz yapamam diyo bgn ama ailemi de çiğneywmem. Şöyle ki ailesi sandğmdan yaşlılarmış.anme 60 baba 70. Babasının sağlık durumunu bliyorum zatenç diyo kesin değil zaten hatta ailem belki istemeyecek her şeye rağman. Belki o zamana kadar Allah korusun vefat edecekler. Bn anne babamın son zamanlarnda yannda olmak istiyorum. Bn aileme kendi evim varken karşı daire diyemem ama onlar aynı ev istemezlerse teklif ederim hiçbişey kesin değil dediAdam seni resmen sevmiyor. Köle olarak almak istiyor. Dedigi laflara bak resmen efendin gibi davraniyor.!
Ayril gitsin boyle biriyle yasayamazsin.
Ve asla ev ustune ev olmaz anneni dinle.
Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya benibence aynı evde yasanmamalı rahat edilemez..
belki eşimle oynaşıcam açıkca yazıyorum belki eğlenicem belki şakalaşıcam..
istediğim gibi giyincem vs .. en basit ornek bunlar .. ev ev üstüne olmaz..
neden erkekler aileyle yasamak istiyor ben anlamıyorum cok denk geliyorum afedersin gece banyo bile rahat rahat yapılmaz.. hep bu tür şeylerden örnek verdim çünkü bunların çiftlerin en özel alanı. ve rahatlık olmazsa sıkıntı.
şahsen ben yapamam. ben aynı binada da yapamam.
Ben sensiz yapamam diyo bgn ama ailemi de çiğneywmem. Şöyle ki ailesi sandğmdan yaşlılarmış.anme 60 baba 70. Babasının sağlık durumunu bliyorum zatenç diyo kesin değil zaten hatta ailem belki istemeyecek her şeye rağman. Belki o zamana kadar Allah korusun vefat edecekler. Bn anne babamın son zamanlarnda yannda olmak istiyorum. Bn aileme kendi evim varken karşı daire diyemem ama onlar aynı ev istemezlerse teklif ederim hiçbişey kesin değil dedi
Sen ailesiyle aynı eve oturursun iki ay sonra da pişmanlık konuları açarsın ben deyimKonuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
Yok konuştk bugn. O resti çekme lafı ihtiyaçları olduğunda evimde kalamayacaklarsa sen de olma zaten diye demiş. Dediğine göre de ihtiyaçları var. Aannr 60larda baba 70. Yaşlılar diyo belki evlenmeden bişey olacak onlara Allah korusun nerden bliyosn ya da onlar istemeyecek. Bnde dedm ihtiyaçları olursa yalnız yapamazlarsa zaten her şeye varım ben. Ama öyle bi durum yoksa çok zor kabul etmem ben kaldıramam o kadar sorumluluğu dedim. O da zaten şu an bişey belşi değilmsadce düşüncem bu o zamana ne olur bilmiyorm dedi. Dedm sen benim düşüncemi bil de o zaman geldiğinde şartlar bu şekildeyse ben de kabul etmezsem bana zamanımı çaldın yok şöyle faşan deme dedim. Madem şimdiden bişey diyemiyorsun ben de o zamanın lafını edemem sana olurndiye ki anne babam ne der bilmiyoruz daha annem kabul eder mi böyle bişeyi ihtiyaç yoksa dedm. O da ben sensiz yapamam dedi ikna etmeye çalıştı ama tam olarak o da vazgeçmedi ben de4 ayda bu denli bağlanılması saçma zaten.. kesinlikle anneni dinle. adam zaten senden vazgeçmeye hazır.. ee böyle biri için aileni çiğnemen yersiz olur.
Eşiniz aranızdaki dengeyi kurabiliyor mu peki? Ya da mutsuz musunuz? Bir de dşyomki senn ailenle yaşamam gerekseydi hatta gerekmeseydi bile yaşardım. Çünkü seni seviyorm senin için her şeye değerdi falan diye. Ama bn de diyorm omkadar basit değilCanim seninle tamamen ayni seyi yasadim ailemin karsi cikmasina ragmen sevdgim için kabul ettim. Esimi cok seviyorum kaynanam ve kp 76 yasindalar onlarla yasiyoruz. Cok iyi insanlar ama gercekten zor. Yasli insanlar cok farkli oluyo bence kabul etme, ben kabul ettim etmez olaydim! Eşimi cok seviyorum onunla mutluyum ama işin içinde onlar olmasaydi daha güzel olurdu kesinlikle.
Aynyok benim evde kalma gibi bi durumum olmaz zaten hayırlısıyla tabi endişem de yok maddi olarak da daha iyisini bulurum elbet ama seviyorum. Nurada yansıttığım konuşmaya bakmayın o da beni seviyor. Bu konuda tavizi yok gibi ama en büyük şahidiyim benim için vazgeçtiklerininya da fedakaelıklarının. Ailesi 60 70lerinde . Son zamanlarını birlikte geöirmek istiyor. Ayrıca annesi de gençken kvden çekmiş ama babasının bilr haberi olmamış. Ben zannetmiyorum gelmek isteyeceğini ihtiyacı yoksa. Gelse de bana zorluk çıkarmaya çalışacağını ama yine de deli zor olacak kabule dersem de biliyorum. Kesin bişey yok şuan durum olarak ama bn de kendimi belirttim. Baya bi gönlümü yapmaya çalıştı bakalım ..Yahu ne bu acele ? Yaşınmı geçti,başka kısmetim çıkmaz diye mi düşünüyorsun,son şansın mı ? Nedir bu "ikna etmem gerek" ? Bırak o seni ikna etmeye çalışsın " sen bilirsin " ne demek bir kere." Bak almam seni ona göre kalırsın ortada " der gibi çok küçültücü ! Kendine zorun mu var kardeşim,ezdirmeyin küçültmeyin kendinizi daha yolun başında.
Annen kesinlikle haklı,bak büyüt 22 sene besle,sonra biri gelip 4 ayda kandırsın ana babasına hizmetçi yapsın,çıldırmamak elde değil.
Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
Yok evlatlık görevini yapmama gibi bi durumu yok . Babası başka şehirde çalşmış annesyle babasını aykı anda görememiş hiç. Şimdi abbası emekli oldu ama kendş başka yerde okudu işi de orda kurabişdi diye ayrılmadı burada iş okulmuğraşıyor. Ailesini yanına alabilecek maddiyatı yok henüz 2 yıl içinde olacak. Evlenmek için de. Ki bence ailesi de kabule tmez diye düşünüyorum60 yas yasli mi oluyormus?
Benim kaynanam 63 yasinda hala cam siler her seyini kendisi yapar. Ve kesinlikle yapsin eger 1 gun iş yapmazsa hastalanip yataga düşer o yuzden kimsenin evinde uzun sure kalmaz. Kayinpederim desen 67 yasinda her gün Fatihten Eyube yürür . Bu yasinda 3 iş yapiyor ihtiyaci olmamasina ragmen hem de nöbeti olan isler. Masallahi var benden dinc neden cunku isleyen demir pas tutmaz.
Senin erkek arkadasin su zamana kadar evlatlik gorevini yapamamis demekki vicdan azabi cekiyor. Saka gibi. Eger elleri ayaklari tutuyorsa ki belliki tutuyor aklin varsa ayri otur. Yoksa hayatin boyunca mutsuz olacaksin.
Madem cok düşünüyor kendi evine alsaymis onlari da tek yasamasaymis.
Canim bencede kesinlikle hemen kabul etme. Simdi sevgi guzel gelir yaparim dersin ama olmaz. En azindan karsilili daire fikri mantikli. Butun islerini yaparim yemek vs hereeyiyle ilgilenirim de. Yani gerekirse yap tabiki hepimiz yaslanacagiz. Ama arkadas da demis belki kocana supriz yapcan belki degisik seyler giycen. Belki oynascaniz yani bunlari suan soyleyemezsin belki yenisiniz daha ama bunlari soylesen emin ol oda olaya bu yonden bakacak. Anlasma degil mevzu sadece anlasirsin ama belki rahat gezeceksin evde belki yatip uzanacaksin. En azindan senin evin olsn. Gerekirse gun icerisinde onlarla yaşa ama kendi evin olmadan kabul etme. Bu tarzda bi konusma yapmazsan erkek seni anlamaz iatersen sacimi süpürge ederim de onlar icn yine ikna olmaz. İş baska yere gidince erkekte hak verirEşiniz aranızdaki dengeyi kurabiliyor mu peki? Ya da mutsuz musunuz? Bir de dşyomki senn ailenle yaşamam gerekseydi hatta gerekmeseydi bile yaşardım. Çünkü seni seviyorm senin için her şeye değerdi falan diye. Ama bn de diyorm omkadar basit değil
Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyorCanim bencede kesinlikle hemen kabul etme. Simdi sevgi guzel gelir yaparim dersin ama olmaz. En azindan karsilili daire fikri mantikli. Butun islerini yaparim yemek vs hereeyiyle ilgilenirim de. Yani gerekirse yap tabiki hepimiz yaslanacagiz. Ama arkadas da demis belki kocana supriz yapcan belki degisik seyler giycen. Belki oynascaniz yani bunlari suan soyleyemezsin belki yenisiniz daha ama bunlari soylesen emin ol oda olaya bu yonden bakacak. Anlasma degil mevzu sadece anlasirsin ama belki rahat gezeceksin evde belki yatip uzanacaksin. En azindan senin evin olsn. Gerekirse gun icerisinde onlarla yaşa ama kendi evin olmadan kabul etme. Bu tarzda bi konusma yapmazsan erkek seni anlamaz iatersen sacimi süpürge ederim de onlar icn yine ikna olmaz. İş baska yere gidince erkekte hak verir
Pna göre ailesini bırakmak vefasızlık yalnız mı ölsünler rahatsıLar belki evlenmedengidecekler Allah korusun diyor evin en küçüğüyüm dşyor ama kesin de değil yani bişey. Sevdiğim kadın için anne babamdan vazgeçemem dşyor vazgeçmek olarak algılıyor. Sen de bırakma beni falan diyor yani. İlk dik tutmak için rest öekti ama şimdi kabl etmem için beni ikna etmeye çalışıyorkesinlikle istemediğini söyle eğer sende böyle düşünüyorsan..
bıracaksa bıraksın seni o zaman .. gerçekten seven bu sebepten dolayı bırakmaz.
Bana ayni apartmanda durmak bile agir sorumluluk geliyor ayni ev dusunemiyrm. Asla yapamazdm.Onları da çok iyi biliyormkonuştuk. Merk etme sıkıntı olmaz diyor aynı evdeyiz diye her şeyimiz onlaea bağlı olamyacak diyor
Erkek arkadaşın çakalmış hayırlı olsun.Konuştum bgn. Garantisini veriyor diyor annemn sana 1 yıl alışma süreci var ondan sonra kendi annenle nasılsan benimkiyle de öyle olursun. Rahatlık konusunda da endişen olmasın falan. Ailesi yaşlıymış bu kadr ayrıntılı konşmamıştık . Anne 60larda bana 70lerde. Ama diyo garanti değil blki ailem istemeyecek şehir değişmek belki aynı ev istemeyecek zamanı değil henüz karar vermenin diyo gönlümü yapmak için her şeyi yaptı sensiz olmaz diye falan ikna etmeye çalıştı baya beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?