• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam seni resmen sevmiyor. Köle olarak almak istiyor. Dedigi laflara bak resmen efendin gibi davraniyor.!
Ayril gitsin boyle biriyle yasayamazsin.
Ve asla ev ustune ev olmaz anneni dinle.
artık adama nasıl bir özgüven ve cesaret veriyorlarsa bunları dedirtmek için

Karşılıklı evleri niye kabul etmiyor da illaki aynı Ev diyor anlamadım. Ben bu niyeti pek iyi bulmadım. Farklı bir sinsilik var bunda. Kesinlikle kabul etme. Aynı evde Annenle bile anlaşmazlıkların olmuştur kayinvalideyle olmaz mı.

Sende oneride bulun...senin anne baban varsa kardesinde gelsin hepbirlikte kalin ya da ona gore buyuk ev tutun madem taviz vermiyo sende verme?

Anne babası yaşlıysa muhtemelen onlara bedava bakıcılık yapacak birini arıyordur. Bu da sen oluyorsun yani. Bunu destekleyen en büyük neden "kesinlikle aynı ev olacak, kabul etmezsen güle güle" tarzında şeyler söylemesi. Yani sen olmasan ben bi başkasını bulurum bakıcılık hizmetçilik yapacak. Seni sevse bu şekilde rest çekmez. Bence kabul etme böyle Bi şeyi. Anneni dinle, ev üstüne ev olmaz. Ne kadar iyi olsalar bile aynı mahallede yaşayanlar bile ne sorunlar yaşıyor, siz aynı ev diyorsunuz. Pişman olursunuz..

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
restse rest. daha 4 ay olmuş görüşeli. ortada ölüm kalımlık bi durum yok. sen de çek restini. ayrılıyorsa yolu açık olsun.
aynı evde ne evlilik yaşanır ne cinsellik.
kv çocuğuma baktığı ve şehir dışında olduğumuz için 4 ay bizde kaldı, sonda tayin kendi şehrimize çıkınca ev bulamadığımız için biz benim annemde kaldık 5 ay.. vala karı kocadan ziyade arkadaş olduk diyebilirim. çocuk da var. kendi annemin evi olmasına rağmen yabancı gibi gelip gittim.
allahım bir daha sıkıntı göstermesin ve birlikte yaşamak zorunda bırakmasın kimse ile diyorum şimdi.
biz de sana izin vermiyoruz annen gibi bizi de çiğnemen gerekio..

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

Kesinlikle kabul etme hemen kaç uzaklas o adamdan!

Hayır anlamadığım nokta ailesine çok bağlı diyorsun da hemen karşı eve taşının. Bak karşı apartman da demiyorum. Kapısını açacak iki adım atacak yine ailesinin evinde. Bunu kabul etmiyor oluşu işin altında bi bit yeniği olduğunun işareti. Bak valla çok üzüldüm, kabul etme böyle bir şeyi. Çok da gençsin yazık etme güzelim gençliğine

onun ki anne baba 1 laflarını iki etmiyorda sen bi tanecik anenin lafını mı ikileteceksin çok pişman olursun asla taviz verme sen ondanda sert çık tavizsiz ol hayır tabiki karşı eve bile hayır ama çok yaşlılarsa hadi neyse ama sen kendi anneni dinle dinlemeyip pişman olanlardanım bir çok konuda o yüzden burada bu tarz konularda kendimi tutamıyorum anen ne derse onu yap

Biz aynı ev icindeyiz yeri geliyo herkes herkesin arkasından konusuyo zehir oluyo annen haklı. Karsı taraf madem göze alabiliyo sende alabilirsin

Ayril bu kadar basit, 4 ayda neyin evliligini konusuyorsun, adami ne zaman tanidin da ailesinin iyi insanlar olduguna kanaat geirdin.
Kv kp ile yasayacakj tarzda bir insan degilsen aklini basina topla, ne isin var oyle adamla.

Bedavadan bakici ve kole ariyorlar kendilerine sakin sakin ayni evi kabul etme ayril o adamdan da iyi niyetli olsa senin isteklerini göz ardı etmezdi annenin yaşantısına tecrubesine güven:KK9:

Benim kv kp iki gun mecburiyetten kaldilar bende kafayi yiyecektim sinirden ne rahatim ne duzenim kaldi :KK12:
Istedigin gibi giyinemiyorsun ozel seylerini hep saklaman gerekiyor kocama sarilip tv karşısında uzanamadim bile kiiii ben nisanliyken ay ne kadar iyi insanlar çok sansliyim falan demistim evlenince is değişiyor canım :işsiz:

Sana söz hakkı bile tanımayan adamın sözünü dinleme tabi ki. Ortayı bulmaya çalışacağına kestirip atması size ne kadar kıymet verdiğini gösteriyor zaten. Anne, baba elbette kıymetlidir, bakıma, yardıma ihtiyaçları varsa elbette koşturulur ama bunun için aynı evde yaşamak niye? Yakında oturulur, gerekirse aynı binada oturulur ama herkesin evi, özeli kendine olmalı. Siz de kendi evinizi, kendi özel hayatınızı, kendi özel mekanınızı hak ediyorsunuz. En basit insani ihtiyaçlardan bunlar ya. Bunu bile idrak edemeyen, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin kafasındaki dangozla evlilik filan olmaz bana göre.

Es degil snradan alinmis evlatlik gibi olursunuz o evde..Istedikleri kadr tontiş bontiş montiş olsunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back