• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy cidden ne kadar çok seviyor sizi..ben olsam bu kadar seven bu kadar aileci birini bulmuşum asla bırakmam. Millet böylesini arıyo da bulamıuo. Siz adamın bu restli cömert teklifini bir de durup düşünüyosunuz

Bu adam seni sevmiyor. Seni es değil, sevgili değil ana babasına hizmetçi alıyor canım kusura bakma. Eve koyacak seni hizmetçi gibi. Kendi aksama kadar yok.ohhh bir yanında anası öbür yanında karısı. .. ağız tadıyla surat yapamazsınız kavga edemezsiniz bile. ....hiiii Pardon o sana yapar.istedigini de der anasını da alır arkasına sen de biraz mulayimsen ezilir durursun. Yok hazircevapsan bu sefer de huzurun kalmaz.

Allahım kızım var benim de.annen çok haklı güzelim ya!el bebek gül bebek büyüt kızını ne için? Elin karısına adamına hizmet etsin. Offfff.....

Benim arkadaşımın kv des felçli .Yani bildiğin kadın bi tarafı tutmuyor. O halde bile karşılıklı iki ev tutuldu.yatili da bir kadın alındı. Yeme İçme beraber ama ayrı ev ayrı kapı. Hayır imkan da varmış. Hasta da değiller sanırım. Yani sen de onların yatılı kadını olacaksın iste.bedava hizmetçi Ay çok sinirlendim ya!!!!!!

Daha yok sevisme, yok sarılmak, yok uzanma , misafir, evin geçimi bile sende olmayacak.herseye kv karar verecek v.s. bunlari saymıyorum bile

kız sen iyimisin ne aynı eviii ??????????? diye bağırasım geldi, ay konu sahibi sakın ha sakın vallahi aşkından ölsen bile olmaz başta tontiş görünüyorlar sonra ne sinsirella çıkıyor o kv kp bilemezsin :skandal:

O çok iyi zannetgn insanlar şimdi çok iyiler emin ol 80 yasındada olsalar sen gelinsin 3 gün sonra başlarsın çile çekmeye.

İstisnalar olur evet ama %90ı beter. Adı kaynana.

Anne babasıyla yaşamanı niye istiyor ?
Yaşlı olmaları işin bahanesi bence ( karşılıklı dairelerde oturmayı teklif etmişsin ki bu çok güzel bi öneri bence ) bu öneriyi bile reddeden bi insan bilemiyorum ya...
Nekadar melekte olsalar olmuyor olmuyor işte kk da binlerce türkiyede milyonlarca bu durumu yaşayıp pişmanlığını yaşıyan insanlar var lütfen iyi düşünün bak annen bile asla diyebiliyor.. Anneni dinle pişman olmazsın

Cnm kesinlikle kabul etme o kadar net soyluyorummmm
Isterse ayrilsin
Hastalar mi hayir
Duskunler mi hayir
80 ve ustumu yaslari sanirim hayir
Sirf bagli diye beraber yasanmaz
Ev ev ustune olmaz
Tecrube konusuyor
Dunyanin en iyi insanida olsalar ozelin olmayacak hep bir hizmet icinde olacaksin
Sonuctda buyukler yani
Gecelikle bile dolaşamiyacaksin evinde
Esini bile opemiceksin isten gelince
Bunlari dusun hata yapma
Ayni sey basima geldi evleri vardi nisanliyiz ayni evde degil ust katta kaba insaat burayi yaptirin girin dedi annesi babası da yok dedim ya ayrı ev olur yada evlenmem daha iyi
Iyikide ole demisin cok sukur rahatim
Eltim ust katta hic ozeli yok sikayetci hepp

ev üstüne ev olmaz burda açılan kaynana geiln konularını aynı evde yaşamayı bir oku derim. değil aynı evde yaşamak aynı semtte oturan bile tövbe etmiş illallah demiş.

ben yaşadım biliyorum aynı evde olmaz canım :KK43:
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar olmuyor aynı evde :KK43:
iyi düşün karşılıklı bunun konuşmasını yapın

Benim bildiğim bu durumlarda kadınlar şart koşar.. '' ben istemiyorum yoksa by'' diyeceğin bu. sonra sus. sewiyorsa bırakmaz . zaten 4 ay da ne bağlılığı anlamış değilim.

sakın kabul etmeyin aşktan geberseniz de olacak şey değil çok pişman olursun.
Peki şimdi merak ettim
Anne v babalarımız tek yaşlanıp tekmi olseler ozaman çocuk doğurmamak lazım
Yada söz yaslanınca dört duvar arasında tekim kalmak istersiniz

Canim seninle tamamen ayni seyi yasadim ailemin karsi cikmasina ragmen sevdgim için kabul ettim. Esimi cok seviyorum kaynanam ve kp 76 yasindalar onlarla yasiyoruz. Cok iyi insanlar ama gercekten zor. Yasli insanlar cok farkli oluyo bence kabul etme, ben kabul ettim etmez olaydim! Eşimi cok seviyorum onunla mutluyum ama işin içinde onlar olmasaydi daha güzel olurdu kesinlikle.

Biz ilk nisanlanacagimizda sevgilim böyle bir sey dedi. Ben senin adaletine güveniyorum daha da soz etmedim.. Annesi asla kabul etmem ayri ev olacak illa ki demis ne gulmustum o zaman ama :D
ancak söyle ki karsidaki insanlari tanimiyorsuniz. Ayri ev kesinlikle daha mantikli. Ancak olurda ayrildiginiz icin pisman olacaksaniz ve karsidakiler idare edilebilecek ise denersiniz. Ama sevgiliniz cok anlayışli bir insan degil anladigim kadariyla..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back