• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok yahu evlenmeyi birşey sanan tipik türk kızı vakası..
girmeye çalıştığı kuyunun dibi yok farkında değil..
25 yaşında ömür boyu anasıyla yaşamak isteyen adam nerden bakarsan bak büyümemiş işte..
Ben 24 te evlendim
Konu sahibinden 2 yaş büyüktüm sadece yani
Bi ara sözlüyken aynı bina ihtimali geçti
Yakarım buraları moduna geçtim :D kabul etmedim

Sen annenin ayni evde kalmayi istemedigini sevgiline soyleme. Bosuna annene cephe almasin, o nasil annesini hic öne atmiyor. Sen de kendi fikrin oldugunu istemezse kendi bilecegini söyle.
Peki tamam. Haklı olabilirsin. O zaten tahmn ediyo annemn istemeyeceğini ama bu kadr red edecrğini bilmiyordu.

Ay

AyNen ağzı çok pis laf yapıyo mantıklı cevap veremiyorum şaşkınlıktan :)
Hemen cevap verme
Joker hakkın olarak kk yı kullan böyle
Gidince sor bi, annesinden ayrılamıyosa niye şimdiye kadar aynı evde değillermiş
Cevaplasın
Sonra de ki olsun senin ailen varsa benimde var madem öyle 4 lü değil 6 lı olalım benimkiler de dahil olsun aynı eve..

Ben 24 te evlendim
Konu sahibinden 2 yaş büyüktüm sadece yani
Bi ara sözlüyken aynı bina ihtimali geçti
Yakarım buraları moduna geçtim :KK70: kabul etmedim

işte bazı şeyler çokta yaşla alakalı değil..
insanın kendi evi düzeni gibisi var mı?
bunu bilmek için alim olmaya gerek yok..
bazıları yaş almış olsa bile büyümüyor ..

Okumak i
Hemen cevap verme
Joker hakkın olarak kk yı kullan böyle
Gidince sor bi, annesinden ayrılamıyosa niye şimdiye kadar aynı evde değillermiş
Cevaplasın
Sonra de ki olsun senin ailen varsa benimde var madem öyle 4 lü değil 6 lı olalım benimkiler de dahil olsun aynı eve..
Okumak için bu şehre gelmiş şimdi de sağlam işini burda kurabildiği için burada. Sebep belli

4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..

Aynı evde oturulmasını neden istiyor?
Maddi durumları nasıl, ne iş yapıyor görüştüğünüz kişi?

Kendi diyoa nne baba o tabi ki olur derim. Pijamaylada oturmayıvereyşm ne olacak ki diyo
hiç öyle bişey oyk ,
insan işten geldiği an üstündekileri olduğu gibi çıkarıp dökesi geliyor,ferahlayıp tv karşısında dinlenmek sitiyor biraz sonra yemek vs,
yani mümkün değil sürekli kasma durumu ,
ömür geçmez, hiçbi şekilde mecburiyetin yok şu an aynı evde yaşamayı kabul etmeye, annen arkanda yaşın çook genç, senini tekliflerini kabul etsin o, sen onun değil, bu konuda çıkmaza girmeye hiç gerek yok ben ce net olarak kabul etme, gerisini o düşünsün bence,
ah bekarlıktaki aklım şimdi olsa ...

Okumak i

Okumak için bu şehre gelmiş şimdi de sağlam işini burda kurabildiği için burada. Sebep belli
Ayrı şehirde yaşayan karşı dairede yaşayaz mı
Sallıyo
Yeme

Yaşanmasa hiç birimiz yaşayamazdık
Millet yurt dışına gidiyo bu karşı daireye gidemiyo, yalana bak

Aynı evde oturulmasını neden istiyor?
Maddi durumları nasıl, ne iş yapıyor görüştüğünüz kişi?
Sadece bağlılığından istiyor. Şu an işin başlangıç aşamasında yüksek almıyor çok ama 2 yıl içinde baya yükselecek. Yani şimdilik maddi ve sağlıkla ilgli bi ihtiyaç yok

Adam seni resmen sevmiyor. Köle olarak almak istiyor. Dedigi laflara bak resmen efendin gibi davraniyor.!
Ayril gitsin boyle biriyle yasayamazsin.
Ve asla ev ustune ev olmaz anneni dinle.

4ayda hemen neden evlilik niyetine giriyorsunuz? Daha ne kadar tanıyorsunuz ki? Sevginizi yaşayın, tanıyın biraz. Türlü türlü huylar çıkıyor evlenince nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu kumarı oynamaya aklım almıyor. Daha bu noktada sorun varken (bence) bir de aileyle yaşamak? Tehlikeli sulardasınız..

Sadece bağlılığından istiyor. Şu an işin başlangıç aşamasında yüksek almıyor çok ama 2 yıl içinde baya yükselecek. Yani şimdilik maddi ve sağlıkla ilgli bi ihtiyaç yok

Ailesi ile yaşaması için hiç bir sebep yokmuş, gerçekten pişman olursunuz, kötü insanlar olmasa da melek de olsalar aynı evde kayınvalide kayınpeder ile geçim olmuyor ben görmedim hiç geçineni.
Bence kabul etmeyin böyle bir şeyi sonra bir daha hiç ayrı eve çıkamazsınız...
Siz çalışıyor musunuz bu arada?

Bana çok bağlı derken :KK64: bağlı olsaydı böyle rest çekip , kendisi bile yanında yaşamadığı ailesinin yanına giderek evlenmeyi şart koşmazdı.

Gelin değil hizmetçi/bakıcı arıyorlar

Şuan aşkından yansan da, ayrılınca elbet zamanla acısı geçer. Yazık ya değmez hayatını karartmaya.. Karşılıklı daireyi bile kabul etmeyen bi adam için.

3 gün üzülürsün ayrılınca, ama aşkın dinince şükredersin nası bi felaketten kurtulduğuna

bile bile lades demeye hiç gerek yok karsısında güçlü bi kadının oldugunu bilmesi gerek baktı herşeye hee diyo ipin ucu tamamen kaçar bunlar ufak ufak yoklamalar

Ha yok sanmıyorum ayrılmak istese bahaneye ihtiyacı yok onun. Bakalım konuşacağım öğrenecez..
Kararlı ol canım. Annenin dediklerini dinle. eminim ki sana en iyi o yardım eder.
Karşılıklı oturmayi kabul etmissin daha ne istiyor.
Benim arkadaşım kv ile oturmayi kabul etmişti. KP yok yalnız. O kadar pişman oldu ki boşanma aşamasına geldiler kaç kere.
Senin hiç mi ozelin olmayacak . Pişman olursun canım . Hayat kavgayla geçecek kadar uzun değil.

4ayda hemen neden evlilik niyetine giriyorsunuz? Daha ne kadar tanıyorsunuz ki? Sevginizi yaşayın, tanıyın biraz. Türlü türlü huylar çıkıyor evlenince nasıl cesaret edebiliyorsunuz bu kumarı oynamaya aklım almıyor. Daha bu noktada sorun varken (bence) bir de aileyle yaşamak? Tehlikeli sulardasınız..
eşimle 4 sene çıktık 1 senede nişanlılık etti 5 sene yinede aynı evde yaşamayınca insan tanıyamıyo karşısındakini heleki 4 ayda evlemne bide aynı evde yaşama şartı yuhhh diyorum başka söze gerek

eşimle 4 sene çıktık 1 senede nişanlılık etti 5 sene yinede aynı evde yaşamayınca insan tanıyamıyo karşısındakini heleki 4 ayda evlemne bide aynı evde yaşama şartı yuhhh diyorum başka söze gerek
Bence de en az dört yıl lazım sanki. Çünkü aşk anca diniyor ve aşkın heyecanı ve özeni ile yapılan bazı davranışlar yerini gerçek kişiliğe bırakıyor. Karşılıklı olarak. Öncesinde aynı evde yaşanamasa bile tatile falan da çıkmak, her ortamda değerlendirmek lazım kesinlikle bence. Hiç anlayamıyorum bu cesareti gerçekten.

Bence de en az dört yıl lazım sanki. Çünkü aşk anca diniyor ve aşkın heyecanı ve özeni ile yapılan bazı davranışlar yerini gerçek kişiliğe bırakıyor. Karşılıklı olarak. Öncesinde aynı evde yaşanamasa bile tatile falan da çıkmak, her ortamda değerlendirmek lazım kesinlikle bence. Hiç anlayamıyorum bu cesareti gerçekten.
cahil cesareti dedikleri bu nedir bu acele milletteki kızların azıcık akıllı olmalrı gerekiyo annem bile evlendiğinde 25 yaşındaymış erken diye çok talibini geri çevirmiş 35 sene önceden bahsediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back