Aramamlarının nedeni parasal sanırım. Yani durum bunu gösteriyor. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimBen kardesligin kan bagindan ibaret olmadigina inanirim
2 erkek kardeşim var ikisi de canimdir ama biz de kardesim evlendikten sonra koptuk biraz çünkü ne kadar da olsa bize yani kök ailesine esinin izin verdiği ölçüde zaman ayirabiliyor. Digeriyle daha yakinizdir.
Ama her ne kadar herkes kendi hayatında da olsa, hayat gailesi malum, iletisim kopmaz.
Şimdi arsa/miras konulari bazi ailelerde sorun olabiliyor gerçekten. Annemler 25 senede çözemediler mesela. Teyzemin biri ev de ev diye tutturuyor, kimseyi aramaz sormaz ama hep pispislanmak ister.
Yani demem o ki, hastalık zamani insan hassas olabiliyor ve muhtemelen siz de anne babanizdan sonra abileriniz size sahip çıksın ya da en azindan tek bir kiz kardesimiz var diye düşünüp elleri uzerimde olsun şeklinde bir isteğiniz olabilir.
Eger sizi aramamalari parasal mevzuudansa zaten boşverin ama yok hayat kosturmasi herkesin kendi telasi var diyorsaniz gönül koymayin.
Ne guzel esiniz yaninizda, berabersiniz ve hafif atlatiyorsunuz. Birbirinize tutunun.
Cok gecmis olsun tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
Çok iyi hemen bir avukata git danışmanlık hizmeti al haklarını bil kimseye yedirmeEvi aldım şükür.
Borcun bitmesine 3 yıl kaldı. Kabul ediyorum aptalım, üniversite mezunu bir cahil gibi davranıyorum değil mi? Ama kozları oynamayı bilmem ki. Bir de arsa için laf ağzımdan çıktı. Geri dönemiyorum
Karantinadan sonra bunu düşüneceğim. Eşime açılayım o yardımcı olur banaÇok iyi hemen bir avukata git danışmanlık hizmeti al haklarını bil kimseye yedirme
Artık sürekli erkek kısmı zenginleşmesin kadınlarında eli para, mülk zenginlik görsün , işte ve al hakkını sakin yumuşak davranma seni sindirmesinler ananın sütü gibi helal bu mallar sana
Teşekkür ederimKoz değil ki bu hak. Bir arsa sana bir arsa bana. Çocuğa 3 taş versen eşit böl desen üçe böler. Hakkınızı savunun sadece.
Hayır ben de hep onlar bakımını üstlendi de bu yüzden zannettim. Haklarinizdan vazgeçmeyin. Zaten birine yeterince yardımda bulunmuşsunuz dahasina gerek yok. Ben ailemin bana bıraktığı haklarımdan vazgeçmiyorum diyeceksiniz. Ama borcun bitmesini bekleyin tabiki.Babam ani vefat etti. Annem beyin tümöründen vefat etti. Tedavisinden ve abimin evi müsait olmasından dolayı orada kaldı. 15 ay yaşadı, felç durumu vs olmadı som zamanlarında oldu. Ama her ayın 2 haftası kızımla birlikte yengeme yardıma gittim. Her şeyi onlara yıkmadım.
Teşekkür ederimHayır ben de hep onlar bakımını üstlendi de bu yüzden zannettim. Haklarinizdan vazgeçmeyin. Zaten birine yeterince yardımda bulunmuşsunuz dahasina gerek yok. Ben ailemin bana bıraktığı haklarımdan vazgeçmiyorum diyeceksiniz. Ama borcun bitmesini bekleyin tabiki.
Zaten görüşmüyorlar yani çok büyük bir kayıp olmaz. Görüşseler bile olmaz. Ne demek yani? Sizin onlar, çok istiyorlarsa ödesinler parasını, satın alsınlar.
ALLAH razı olsun. Çok teşekkür ederimBaşlığa göre kesinlikle değildir cevabım. Anne-baba dan kalan/ kalması muhtemel miras ( batsın öyle miras da ) için kız ( özellikle kızlara yapılır ) kardeş/ ablaya yapılan psikolojik şiddet ve ruhunuzdaki kalıntıları size en değerli miras. Ek olarak yalnızlık, çaresizlik ve değersizlik hissi.
Başınız sağolsun. Mal da yalan mülk de yalan da vermemek ile iyi yapmışsınız hakkınızı bırakmayın. Aramama, sormama için de beklentiye girmek gereksiz. Eşinize, çocuklarınıza sarılın. Allah başka imtihan vermesin inşallah.
Çok geçmişler olsun.
Çok incesiniz. Çok teşekkür ederim.O zaman biz gecmis.olsun diyelimkardeşlerinizin yerini tutmaz ama olsun.
Aile bağları olmayan birimiyim düşmanca büyütüldük kardeşlerim ise umrumda değil.
Sizinki de farklı değilmiş. Allah bizlere sağlık versin. Bu dünya bu mallar sonsuza kadar kime kalıyor ki...Kuzum abinler ailenden kalan mirastan payına düşeni aldın diye kötü bilmişler seni..benim abim anneme babama para verdim ev almalarına destek oldum diye bana öfkesini kusmuş ; "senin bu işten çıkarın ne?" diye de utanmadan sormuştu
Rica ederim .Çok incesiniz. Çok teşekkür ederim.
Evet ben de öyle yapıyorum nir neviAile illa kan bağı ile olmuyor. Kendi seçtiğimiz bir aile de yaratabiliyoruz. Arkadaşlarımız bazen aileden yakın oluyor. Ben sizin yerinizde olsam, kendi sevdiklerim ile kendi ailemi yaratmaya bakarım.
İlk defa duyuyorumRica ederim .
Kardeş kardeşin "ne olduğunu ne öldüğünü ister" derler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?