- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzer duygular yaşamışız. Size de geçmiş olsunBenimde bir erkek kardeşim var uyduruk sebepten evlendiği günden itibaren benimle konuşmadı aramadı sormadı geçen haftalarda korona olduk haberi bile yok olunca da iyimisin birşeye ihtiyacın varmı demedi bile ama eşimin ablası kocasını bize hergun yolladi hergun aradı ihtiyaç varmı alalimmi diye çok zoruma gitti kardeşim var ama yok hiç üzülme yapacak bişey yok
Artık üzülmüyorum. Bazen gerçeklerle yüzleşmek zor olsa da üzülmeyi bırakıyorsun.Sizin hakkınızı gaspetmeye çalışan kardeşten abiden değerli miras falan olmaz. Mümkünse tamamen çıkarın hayatınızdan ki acı çekmeyin. Siz ve evlatlarınız o ailenin beslemesi miydiniz de miras aldınız diye küsebiliyorlar. Boşa üzüyorsunu kendinizi
Evet, haklısınız.Kardeş kişinin sorumluluğunda olan biri değil, yasal vasisi bile en son olabilen kişidir. Seversek anlaşırsak iyi olur ama çok da gerekli mi hayır.
Zamanla ben de soğuk olmayı öğreneceğim.her kardeşlik ilişkisi kuvvetli olmuyor ne yazıkki kimisi etle tırnak gibi kimisi çok soğuk oluyor ben de anlamadım
nasıl mutlu olacaksanız :)Zamanla ben de soğuk olmayı öğreneceğim.
Hayır hep iç içeydik.uzak mı büyüdünüz yani yurtta falan kaldınız mı/kaldılar mı ondan olabiliyor
Daim olsun.çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ve başlıkta sorduğunuz soruya katılmıyorum.
ama benim için kardeşlerim dünya üstündeki herşeyden önemlidir.
Sevmek ve sevilmek için çareler bulmak daha kolayken... Kısa hayatlarımızı zorlaştırıyoruz.Keşke herkes başlıktaki gibi düşünse ama yanında olmayan o kadar çok insan var ki üzülmemek elde değil
Zamanında konuştum, ama ; olmayınca olmuyor demek ki...Abilerinle hiç konuştunuz mu bu durumu aranızdaki uzaklığı falan