ınanamıyorummm su haleee bakk yaa
bızde seker hamurunda pasta yaptıracagız esım calıstıgı otelde yaptıracak ıstedıgımız buyuklukte fıyatlarda cok makul dısarıya gore
sarma bızde saracagız
dogum gunu pazartesı aslında ama pazar yapıcaz hem cumadan pazara epey vakıt var rahat rahat hazırlanabılmek ıcın
kac kısıydınız acaba? plastik tabakmı kullandınız normal tabakmı
biz sadece cocuks ayısı kadar tabak aldık plastik derken winnie teh pohhlu işte
makarna pastası ne demek bu arda?
o seker hamurlu kurabıyelerı senmı yaptın bızde yapmıstık onlardan 1 dogum gununde ama kımse yememıstı
bırde gıda boyasıyla kurabıyele yapmıstım bakayım bende bulursam resım paylasayım
60kişiydik canım.
Evet o kurabiyeleri ben yaptım.Çocuklar bayılarak yedi
Makarna pastası normal makarna salatası canım.
Garnütür mısır turşu taze soğan mayonez yoğurt ...1şekli verdim elimle.:13:
Yok normal tabak kullandım ben porselen.
O şeker hamurlu pastalardan ben de çok istedim.
Üç yere sordum.Üçü de tavsiye etmedi.Tattırdılar hiç beğenmedim :26:
offfff ne güzel bir masa!Menüm şöyleydi
Doğumgünü pastası
Yaş pasta
Sakallı poğaça
Krep kanepe
Mozaik kek
Havuçlu toplar
1Şeklinde makarna pastası
Yaprak sarması
Un helvası
Renkli rulo
1şeklinde kurabiyeler
Bonibonlu minik kurabiyeler
Truff
Cevizli muffin
Çikolatalı kek topları
Kıymalı börek
Profiterol
Bayburt tatlısı
Mercimekli köfte
Gelemeyen hediyelerini kayınvalidemle gönderen akrabalara da paket yaptım...
Artmadı ..Bazı şeyler yetmedi hatta
Bu da o günün sofrasıydı
Eylul bana mesaj atmıssın cevap yazıcam ama gonderemıyorum senın özel mesaj kotan dolmuş canım mesajlarını silmen gerekiyormuşki ole gelen mesajları alabılırmıssın ole yazıyor bılgıne :))))
Eylul bana mesaj atmıssın cevap yazıcam ama gonderemıyorum senın özel mesaj kotan dolmuş canım mesajlarını silmen gerekiyormuşki ole gelen mesajları alabılırmıssın ole yazıyor bılgıne :))))
Şimdi gördüm ve sildim,sana da tekrar msj attım hatırlatma için,ama aklındaymış zaten tşk ederim,bekliyorum:)
Bilmiyorum hala kırgın olmamalıyım ona ve yasadıklarıma karsı kendımı uzun sure sorguladım ama artık deısık bısey cıkmıyor ama benı en cok yıkan hanı en en agırı elbettekı oglumu hıc aramaması oldu , o yuzden dıyorumkı benım oglumun uzun yılları olsun onun olmasın ya omru fırsat vermesın cunku bılıyorum yaslanacak hatta yaslandı o 32 yasında ben 25 yasında daha cok basındayım herseyın el ayak cekılınce yanından parasıda bıtece yada bıttıde batacak o zaman arayacak arayamasın ınsallah Allah bana o gunlerı gostermesın ben her aksam dua edıyorum bunun ıcın..Sevgili YenidenDogdum Merhaba;
Sana daha önce yorum yazmadım hiç ama hikayeni biliyorum bu nedenle yazdıklarını anlıyorum kendimce. Ben senin ilk eşine kırgın olduğunu hissediyorum bu derin bir kırgınlık bence, bu his beni üzüyor çünkü eşin seni yarıyolda bırakmış. Ama şanslısın çünkü bildiğim kadarıyla şu anda seni seven, sana değer veren ve seninde sevdiğin bir eşin ve evladın var.
Eski eşini düşün bence bu günlerde. Ona olan kırgınlıklarını, kızgınlıklarını düşün ve bu hislerinin üzerini örtme arkadaşım. Çok zor olmalı gerçekten ama dedim ya şanslısın. Ben bir süre sonra bu şekilde hissetmeyeceğini düşünüyorum.
Evladının doğum gününü eşinle birlikte kutlayın, birbirinizi sevgiyle kucaklayın. Kapanan yaralarınızın artık acımadığını, sızlamadığını hissedin, bunu yaparken eski eşinize gülümseyerek bir kez daha elveda, iyi şanslar diyin oğlunuzla birlikte, hayat onada hakettiği kadar mutluluk versin.
Allah evladına mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür versin. Sanada eşinle birlikte. Oğlunun doğum günü kutlu olsun arkadaşım, tüm güzellikler senin ve haksız yere üzülen kadınlarımızın olsun. Sevgiler...
Şimdi gördüm ve sildim,sana da tekrar msj attım hatırlatma için,ama aklındaymış zaten tşk ederim,bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?