Anne , Baba Ve Cocuk'la Dogum gunu nasıl olur ki?

yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti

ha ha ha hamile kalmadan sütlendinse eğer prolaktin hormonu yükselmiştir ve bir süre hamile kalamayacaksın demektir

off yenidendoğdum yazma böyle şeyler,okuyunca kötü oluyorum,seni şööööyle alıp sarıp sarmalayasım geldi,korumak geldi içimden...
unut artık o kötü zamanları,ne güzel bak RAbbim sana önce Ege'yi sonra seni çoook seven eşini nasip etmiş,aynı evde mutlu bir yaşantınız var..
çocuğum yok,prosedürü var mıdır bilemem ama,herhalde ben olsam kendisi üfleyebiliyor ve buna çok istekliyse kendisine tek başına üfletir,kocamaan alkışlar ve fotoğraf çektirirdik üçümüz beraber..ama anne babayı yanında istiyor,yani üfleme işinde de beraber olmak istiyorsa üçümüz üflerdik..
Pastası artık bir tek onun,üfleme hakkı en çok onun:)
Ama siz de herşeye rağmen mutlu şekilde kurulmuş bir yuvanın 3 üyesi olarak,Ege mumları üfledikten sonra foto için bir kez daha yakıp beraber üfleyebilirsiniz,çok da güzel olur utanmana gerek yok.
Fotoğrafçı için de o gün geç bitecekse,yorgunsan vs. ertesi günlerden müsait olduğun bi zaman saçını makyajını yaptırır,eşini oğlunu giydirir gidersin,aynı gün olacak diye bi kural yok sonuçta..
Hayırlı,güzel bir ömrü olsun,hayırlı bir evlat olsun inşaallah

yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti

Çok güldüm Nemesis,Allah da seni güldürsün:))
Hakikaten he,herkes yaza yaza yakında hamile kalma kararı alıyormuşuz filan:)

Allah gülmelerden ayırmasın canlarım
sebatiye sen de çok fenasın, valla yaza istiyoruz bakalım inşallah hemen olur hayırlısı

akısına bırakayım yanı
o anda nasıl gelısırse oyle devam ettıreyım
aslında o gun esımın fotografcı yakın bı arkadası gelecek
makınısnı getır dersek getırır ceker bızı hemde guzel olur :)
sankı bıraz rahatladım gıbı
abartıyorum galıba bazen

nemı sebatiiye haklı canım ya reglı olacaksın yok ıllada sut geldıyse prolaktin yükselmiş demektir

bu Yenidendoğdum deli dolu, ama içinde bir duygu var ki eşref saati mi gelmesi gerekiyor dışa vurması için bilmiyorum ama bazen okurken düğümleniyor bir şeyler bende...
şans değil de insanın gönlüne göre vermesi sanırım doğru insanla şu an birlikte olması. Allah bozmasın diyelim..
bence de anayasada kanun yok ilk doğum gününde fotoğrafçıya gidilir diye.. git..
hatta kurala vs uyma nasıl geliyorsa içinden öyle yaşa bence o günü. plan yapınca sekteye uğruyor aylardır beklenen günü yaşamak.
bebeğinin ömrü güzel ve uzun olsun.

ılk cumle ne kadar guzel ne kadar dogru anlatmıs ben bıle boyle tarıf edemem kendımı ..
akısına bırakacagım ınsallah
fotografalrımızı albume koyarım ınsallah hersey cok guzel ve koalyca gecer (hazırlık kısmı )

tesekkur ederım yorumlar ıcın

canım senin yaş kaç? hep soracağım araya bir şeyler giriyor unutuyorum..

iki tane bebişkom var ...biri 2 diğeri 3 yaşında ben topluca yapılan doğum günlerini küçüklerde pek tasvip etmiyorum .. o kadar curcunada rahatsızlık veriyoruz meleklerimize ...... o yüzden hep tek ve sade kutladık .... bir tane küçücük pastamız üzerinde mumumuz ii ki doğdun oğlum diyerekten fotocuklar videocuklar çektik .... okula gitsin doğum gününün ne anlama geldiğini hediyelerle mutlu olmayı öğrensin bizde toplaşırız arkadaşlarıyla inş.... allah uzun sağlıklı iman dolu güzel günler nasip etsin evlatlarımıza inş....

fotografçıya gıtmenıze gerek yok yenıdendoğdumcum. alacaksın eşini bır yana oğlunuzu ortaya bırlıkte ufleyeceksınız. dostlarınızla bolbol evde foto cektıreceksınız. bak ne guzel bır gun olacak ne guzel eğleneceksınız. boşver uzulduğun gunlerı düşünmeyı...
al buyuk paşanı bır yana küçük paşanı bır yana....gıy en guzel elbısenı.....bu ozel gunun tadını çıkart

canım senin yaş kaç? hep soracağım araya bir şeyler giriyor unutuyorum..

87 dogumluyum canım 25 yanı canım
oglumda 3 yasına gırecek
esımde 1 yas buyuk benden

eskı esım 7 yas buyuktu benden

amma bılgı verdım dımı

Ne güzel üçünüzün bir resmi var.....
Biliyor musun kızımın ilk doğum GÜnü bizim 3. EVlilik yIL dÖnmümüze denk geLİYORDU........Ve biz deniz kenarında İLGİnç fotoğraflar çekilmiştik......
Kızıma geLinliK giydirmişTim , kendim de gelinliğimi Giymiştim , eşim de damatlığını giymi"şti"......:123::123::123:......
kIZIMIN İlk DOĞUM GÜNÜ fotoğrafı böyle olmuştu yani.....

Son düzenleme:
cok enteresan suan profilde gordugumuz fotograf dımı :)
bı acaba oldum gorunce
bız bunun canlısını yasadık canım ıkı damat bır gelın dugun salonu dusun

bence bir aile gibi üflersin mumları .... çocuk için kendi babasının yerini tutmaz asla ama tabi şimdiki babası emek veriyorsa ilerde aklı erince onu benimser ... umarım sıkıntı yaşamazsınız ....

bence bir aile gibi üflersin mumları .... çocuk için kendi babasının yerini tutmaz asla ama tabi şimdiki babası emek veriyorsa ilerde aklı erince onu benimser ... umarım sıkıntı yaşamazsınız ....

Tesekkür ederim ferida ınsallah sıkıntısız gecer

kendi babası derken hiç aramayan babadan babamı olur ben olacaktım o baba yerıne hadı gostermedıgımızı varsayalım benı her gun muge anlıda ana haberlerde ızlerdınız ,
her gun canımın parcasını evde bırakarak bıle ıse gelmek oyle gucken
arayabılır gorebılır ustelıkkk 20 dakıkalıkb ır mesafede oturdugumuzu dusunursek ne yaptıgından nasıl bır cocuk o ldugundan gozlerının nasıl baktıgından ellerındekı ızlerden tırnak yapısına sacına dıslerıne kadar bır haber yasıyorsa ve erkekse bu ben tukururum oyle babalıgın ıcıne insanlıgına gelmişine gecmişine
ama aramasın aramasın
bı kac zaman sonra babalıktan men davası acacagız ve soyadından alacagım..

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm yaa ilgilenmiyor demek biyolojik baba ...sen çocuğunu doldurma yine bana sorarsan boşver allaha havale et ....
güzel bir doğum günü yapın gidin fotoğrafçıya tabi çektirin resim .... herşeyi yap içinde kalmasın ..... güzel bir parti hazırla .... oğlun bütün bunları hak ediyor ....

oğluşunun yeni yaşını tebrik ederim her şeyi akışına bırak, içinden geldiği gibi yaşa. ağlar mıyım o anda vs diye düşünme. nasıl içinden geliyorsa. sen bu mutluluğu hakettin..

Menüm şöyleydi

Doğumgünü pastası
Yaş pasta
Sakallı poğaça
Krep kanepe
Mozaik kek
Havuçlu toplar
1Şeklinde makarna pastası
Yaprak sarması
Un helvası
Renkli rulo
1şeklinde kurabiyeler
Bonibonlu minik kurabiyeler
Truff
Cevizli muffin
Çikolatalı kek topları
Kıymalı börek
Profiterol
Bayburt tatlısı
Mercimekli köfte

Gelemeyen hediyelerini kayınvalidemle gönderen akrabalara da paket yaptım...
Artmadı ..Bazı şeyler yetmedi hatta

Bu da o günün sofrasıydı

tesekkur ederım kızlar 3 yasına gırecek bıtanem ınsallah uzun omurlerımız olurda buyudugunu askere gıttıgını evlendıgını cocukları oldugunu gorururum..
ona hep onu cok sevdıgımı soyluyorum bebecık aklı ıle ben sızı hıc bırakmıcam sana elbıse alıcam babamada araba alıcam dıyor,
winnie the poohlu odası mumlarını fılanda aldım belki bi video yapmayı dusunebılırım ama dedıgım gıbı kımsenın o gun duygusal olmasını ıstemıyorum yıen winnie the poohlu bi pasta yaptıracagızz aslında cokta heycanlıyım sonucta anne olmak ısteyen gerçektencok ısteyen kadınlar bunları hayal etmıstır
aslında hep soylerım ben hep cok ıstedıgım seylerı basarmıs elde etmıs bırıyım bu hayalımde gerçeklesecek :)
albümümde resimleri paylaşırım

ınanamıyorummm su haleee bakk yaa
bızde seker hamurunda pasta yaptıracagız esım calıstıgı otelde yaptıracak ıstedıgımız buyuklukte fıyatlarda cok makul dısarıya gore
sarma bızde saracagız
dogum gunu pazartesı aslında ama pazar yapıcaz hem cumadan pazara epey vakıt var rahat rahat hazırlanabılmek ıcın
kac kısıydınız acaba? plastik tabakmı kullandınız normal tabakmı
biz sadece cocuks ayısı kadar tabak aldık plastik derken winnie teh pohhlu işte
makarna pastası ne demek bu arda?
o seker hamurlu kurabıyelerı senmı yaptın bızde yapmıstık onlardan 1 dogum gununde ama kımse yememıstı
bırde gıda boyasıyla kurabıyele yapmıstım bakayım bende bulursam resım paylasayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…