yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti
yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti
bu Yenidendoğdum deli dolu, ama içinde bir duygu var ki eşref saati mi gelmesi gerekiyor dışa vurması için bilmiyorum ama bazen okurken düğümleniyor bir şeyler bende...
şans değil de insanın gönlüne göre vermesi sanırım doğru insanla şu an birlikte olması. Allah bozmasın diyelim..
bence de anayasada kanun yok ilk doğum gününde fotoğrafçıya gidilir diye.. git..
hatta kurala vs uyma nasıl geliyorsa içinden öyle yaşa bence o günü. plan yapınca sekteye uğruyor aylardır beklenen günü yaşamak.
bebeğinin ömrü güzel ve uzun olsun.
ılk cumle ne kadar guzel ne kadar dogru anlatmıs ben bıle boyle tarıf edemem kendımı ..
akısına bırakacagım ınsallah
fotografalrımızı albume koyarım ınsallah hersey cok guzel ve koalyca gecer (hazırlık kısmı )
tesekkur ederım yorumlar ıcın
canım senin yaş kaç? hep soracağım araya bir şeyler giriyor unutuyorum..
87 dogumluyum canım 25 yanı canım
oglumda 3 yasına gırecek
esımde 1 yas buyuk benden
eskı esım 7 yas buyuktu benden
amma bılgı verdım dımı
aslında bızımd ugunden resımlerımız var evde cercevelı yanı anne baba cocuk ıkı damat bı gelın
anahtarlıgımızdada ıkı damat ortada bır gelın ucumuzun tek remsı var
buna ragmen kapı susumzudede gelın damat bıblo var ben burda annemın karnındaydım fılan dıyor oglan ne anlıyorsa demekkı yavas yavas aklı kesıyor bırseylerı ..
kuafore gıtmeyı dusunmuyorum yanı o kadar vaktımde olmaz gıbı gelıyor
kendım hallederım gıbı dusunuyorum
bence bir aile gibi üflersin mumları .... çocuk için kendi babasının yerini tutmaz asla ama tabi şimdiki babası emek veriyorsa ilerde aklı erince onu benimser ... umarım sıkıntı yaşamazsınız ....
üzüldüm yaa ilgilenmiyor demek biyolojik baba ...sen çocuğunu doldurma yine bana sorarsan boşver allaha havale et ....Tesekkür ederim ferida ınsallah sıkıntısız gecer
kendi babası derken hiç aramayan babadan babamı olur ben olacaktım o baba yerıne hadı gostermedıgımızı varsayalım benı her gun muge anlıda ana haberlerde ızlerdınız ,
her gun canımın parcasını evde bırakarak bıle ıse gelmek oyle gucken
arayabılır gorebılır ustelıkkk 20 dakıkalıkb ır mesafede oturdugumuzu dusunursek ne yaptıgından nasıl bır cocuk o ldugundan gozlerının nasıl baktıgından ellerındekı ızlerden tırnak yapısına sacına dıslerıne kadar bır haber yasıyorsa ve erkekse bu ben tukururum oyle babalıgın ıcıne insanlıgına gelmişine gecmişine
ama aramasın aramasın
bı kac zaman sonra babalıktan men davası acacagız ve soyadından alacagım..
ben cagırmasamda mesela 2.dogum gununde akrabalarım pasta borek ve susleme alıp gelmıslerdı
yanı ben genede cagırmasamda amcamlar teyzemler fılan gelırler o sebebten cagırayıdma haberlı olsun dıye dusundum
neler yapmıstın 13 cesıt cok gıbı geldı
yenırmı pekı hepsıı :)
Menüm şöyleydi
Doğumgünü pastası
Yaş pasta
Sakallı poğaça
Krep kanepe
Mozaik kek
Havuçlu toplar
1Şeklinde makarna pastası
Yaprak sarması
Un helvası
Renkli rulo
1şeklinde kurabiyeler
Bonibonlu minik kurabiyeler
Truff
Cevizli muffin
Çikolatalı kek topları
Kıymalı börek
Profiterol
Bayburt tatlısı
Mercimekli köfte
Gelemeyen hediyelerini kayınvalidemle gönderen akrabalara da paket yaptım...
Artmadı ..Bazı şeyler yetmedi hatta
Bu da o günün sofrasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?