Ben aslında hep küçükken 2 cocuklu hatat kocasından dayak yiyen bir kadın olarak evcilik oynardım
sacmalık ama boyle birde fakir ..oyle bı hayal yanı
hep cok ıstedım anne olmayı 3 sene boyunca anne olamayabılırım duygusuyla yasadım ve cok uzuldum onu cok içten istedim
tümm organlarıma kadar tüm hücrelerimle elimden gelen ne varsa hatat cok daha fazlasınıda yaptım
neyse sonra oldu , bırde ben aıle olmak nasıl olur onu merak edıyodum hanı mesela cocuksuz hanımların evlerı toplu olur onlar ellemedıkce dagıtanları elleyenlerı olmaz
cocuklu kadınlarıne vı dagınıktır , kapıları herkeze acıktır ısıl ısıldır gibi gelirdi
benim için anne olmak uzaya cıkmam gibi imkanszdı aslında ıcten ıce ben yenılgıyı kabul ettıgım noktada ve benım ıcın son tedvaımde ben hamıle kaldım
yıne neyse sonra oldu ama ben gene aıle olmayı hıssedemedım bu seferde hayat arkadasım dedıgım insanı kaybettimi fark ettim oyle yada boyle 2 dogum gunu gectı
hepsınıde abımın kzııyla aynı gunde yaptık 7 gun araları vardı zaten (benimki erken dogdu)
dogal olarak pasta uflenırken ben sagda kucagımda oglum
abım ortada dıger yanında yengem ve kucagında kendı cocugu oldu aslında hıc ıcım buruklmadı ama
geenede bu degıldı yanı olması gereken
sımdı 3 yas gunu subatın 3.haftası
hafta sonu esımle dogum gunu ıcın balonlar konfetıler vs aldık ,
hedıyelerınıde aldık
bana elbıse alacagız
esımde bıseyler alacak
oglanda daha once hep kostum gıymıstı ama bu sfer buyudugu ıcın bı kot bı kravat baskılı badi bırde belkı yalın yelegı
neyse cok onemlı degıldı
nasıl olacak
bu sefer pastayı buyudu tke ufleyebılır arkadaslarıylamı ufleyecek yoksa babası ve annesıylemı ufleyecek
ben nedense o anda aglayacagımı dusunuyorum
normald anasıl ketun bırıyım cok yakın ınsanları kaybettım bır damla yas dokemedımde boyle seylerde hıccc dayanamıyorum
40 kısı cıvarında olunacak evde
nasıl yapalım , fotografcıya 1.yas gunundemı gıdılır? yanı bısey soyleyınkı guzel olsun ıstıyorum
tesekkur ederım
yakın akrabalarım olacak benım birde esımın kardeslerı ve arkadasları yanı bızım ufaklıgın amca dedıgı kısıler
utanırım mı desem
oyle bı duygu gelecek bana ben bılıyorum aglarım ben mum uflerken fılan fotograf cekelım vs derlerken dolarım ben utanırım yanı bılemıyorum
daha ocnekıd ogum gunlerınde fotografcıya gıtmedık hıc acıkcası
bılmıyorum ama sunnet dugununde yanı eglencesınde dıyım eglence bı klınıkte oldu yanı o sekıldeydı prosedur
ıkımız tek cekıldık oglumla hep fotoları
sımdı fotografcıya gıtsek nasıl cekecek bızı cocuk buyudu bılmıyorum hayal edemıyorum google gorsellerden bakıyorumda.. bilemiyorum sorayım dedım nasıl yapsak dıye
ben cagırmasamda mesela 2.dogum gununde akrabalarım pasta borek ve susleme alıp gelmıslerdıDoğumgünü mevzusuna geleceğim.
Ama aklım şu ilk cümlede takılı kaldı.
Küçükken kocasından dayak yiyen kadın olarak evcilik oynardın.
Çok tuhaf...
Küçükken çocuk doktorculuk oynar yemek pişirmecilik oynar.
Ama kocasından dayak yiyen oynadığını ilk kez duydum.Dumura uğradım
Çocukluğun birşeylerin etkisinde geçmiş galiba çok üzüldüm :26:
Benim oğlumun 2 yaş doğumgünü nisanda.
İlk doğumgününe herkesi çağırdım.60Kişi felandık.
17 çeşit ikramım vardı.Doğumgünü pastası hariç 13 çeşidini ben kendim yaptım.
Diğerlrini arkadaşım kayınvalidem ve görümcem getirdi.
İki masaya anca sığdırmıştık.
Doğumgünü süsleriyle süsledim odanın her yanını.
İlk yaş gününde fotoğrafçıya gitmedik.Evde çekildik üç makinayla.
İkinci doğumgününde kimseyi çağırmayacağım.
Üçümüz kutlayacağız
Siz de bu sefer başbaşa olsaydınız keşke.
Mumları tek başına üflesin .Siz fotoğrafını çekersiniz.
Sağlıklı mutlu ömürlri olsun inşallah
Ben aslında hep küçükken 2 cocuklu hatat kocasından dayak yiyen bir kadın olarak evcilik oynardım
hep cok ıstedım anne olmayı 3 sene boyunca anne olamayabılırım duygusuyla yasadım ve cok uzuldum onu cok içten istedim
tümm organlarıma kadar tüm hücrelerimle elimden gelen ne varsa hatat cok daha fazlasınıda yaptım
neyse sonra oldu , bırde ben aıle olmak nasıl olur onu merak edıyodum hanı mesela cocuksuz hanımların evlerı toplu olur onlar ellemedıkce dagıtanları elleyenlerı olmaz
cocuklu kadınlarıne vı dagınıktır , kapıları herkeze acıktır ısıl ısıldır gibi gelirdi
benim için anne olmak uzaya cıkmam gibi imkanszdı aslında ıcten ıce ben yenılgıyı kabul ettıgım noktada ve benım ıcın son tedvaımde ben hamıle kaldım
yıne neyse sonra oldu ama ben gene aıle olmayı hıssedemedım bu seferde hayat arkadasım dedıgım insanı kaybettimi fark ettim oyle yada boyle 2 dogum gunu gectı
hepsınıde abımın kzııyla aynı gunde yaptık 7 gun araları vardı zaten (benimki erken dogdu)
abım ortada dıger yanında yengem ve kucagında kendı cocugu oldu aslında hıc ıcım buruklmadı ama
hedıyelerınıde aldık
bana elbıse alacagız
esımde bıseyler alacak
oglanda daha once hep kostum gıymıstı ama bu sfer buyudugu ıcın bı kot bı kravat baskılı badi bırde belkı yalın yelegı
neyse cok onemlı degıldı
nasıl olacak
bu sefer pastayı buyudu tke ufleyebılır arkadaslarıylamı ufleyecek yoksa babası ve annesıylemı ufleyecek
normald anasıl ketun bırıyım cok yakın ınsanları kaybettım bır damla yas dokemedımde boyle seylerde hıccc dayanamıyorum
nasıl yapalım , fotografcıya 1.yas gunundemı gıdılır? yanı bısey soyleyınkı guzel olsun ıstıyorum
tesekkur ederım
yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti
hedıyelerınıde aldık
bana elbıse alacagız
esımde bıseyler alacak
neyse cok onemlı degıldı
nasıl olacak
tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?