• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne , Baba Ve Cocuk'la Dogum gunu nasıl olur ki?

$185691_1656350722750_3035032_n.webp suanda baska resım bulamadım ama benımde 1 kurabıyeleırm onlar hayatımda yaptıgım ılk kurabıye oda seker hamurlu baya zorlu olmustu :)
ay hevesım geldı suanda :27:

merhaba arkadaşım, artık o kadar çok topikte karşılaştık ki sizinle hikayeni,zi yakından biliyorum..ve inanın sizizn adınıza çok seviniyorum tabii oğlunuz adına da:)
bizim burda çok akraba falan yok,o yüzden doğum günlerimiz genelde bellidir.anne babalar,ablamlar ve bir de büyük hala..o kadar..
biz en son mini cooper şeklinde pasta yaptırmıştık,oğlum bayıldı..herkese elleriyle servis yaptı ve birer lokma aldı hepsinden :1::1:

40 kişi çok olmaz mı,yani oğluna vakit ayırıp kutlama yapmaya zaman kalmaz hizmet etmekten misafirlere..bizde az kişi olmasına rağmen öyle oluyo da..ben bir de oğluma arkadaşlarımla kutlama yaptım,daha doğrusu oğlumun arkadşlarıyla..hiç karışmadım,tüm gün eğleniyp oyun oynadılar,evi hallettiler tabii,canları sağolsun..

benim böyle kutlamalar için pratik tariflerim var ,ihtiyacın olursa yazarım..

bir de fotoğraf için,bence her zaman yapılmalı,eşim fotoğraf çekiyor aynı zamanda o yüzden fotocuya gitmemize gerek kalmıyo..ama siz mutlaka gidin ve en güzel pozlarınızı verin.
babalığı haketmek gerek,umarım sizin paşa da eşinize baba diyordur:)

ınanamıyorummm su haleee bakk yaa
bızde seker hamurunda pasta yaptıracagız esım calıstıgı otelde yaptıracak ıstedıgımız buyuklukte fıyatlarda cok makul dısarıya gore
sarma bızde saracagız
dogum gunu pazartesı aslında ama pazar yapıcaz hem cumadan pazara epey vakıt var rahat rahat hazırlanabılmek ıcın
kac kısıydınız acaba? plastik tabakmı kullandınız normal tabakmı
biz sadece cocuks ayısı kadar tabak aldık plastik derken winnie teh pohhlu işte
makarna pastası ne demek bu arda?
o seker hamurlu kurabıyelerı senmı yaptın bızde yapmıstık onlardan 1 dogum gununde ama kımse yememıstı
bırde gıda boyasıyla kurabıyele yapmıstım bakayım bende bulursam resım paylasayım :16:

60kişiydik canım.
Evet o kurabiyeleri ben yaptım.Çocuklar bayılarak yedi :56:
Makarna pastası normal makarna salatası canım.
Garnütür mısır turşu taze soğan mayonez yoğurt ...1şekli verdim elimle.:13:
Yok normal tabak kullandım ben porselen.:31:
O şeker hamurlu pastalardan ben de çok istedim.
Üç yere sordum.Üçü de tavsiye etmedi.Tattırdılar hiç beğenmedim :26:

cok tesekkur ederım acıkcası tarıflere ıhtıyacım olacak cunku ben hıc bır zaman yemek yapmaya ılgılı bırı olmadım takı evlenene kadar
5 aydır ugrasıyorum bazen oluyor bazen olmuyor :)
ama guzel seyler yapmak ıstıyorum kafamda bır belırlıyeyım menuyu o zaman bol bol konu cıkar benden daha :)
buarada 40 kısıyı acıkcası deıgım gıbı ben cagırmasamda gelecekler yanı benımamcam teyzemler gelırler yurt dısından bıle gelen oluyor bızım 10 kısıde esıme ait canım
cocuklarıda saymadım buarada :) 7 tanede cocuk olacak
ev buyuk ya yardım ederler acıkcası olur yanı sımdıye kadar bızı hıc tek bırakmayan akrabalarımı cagırmasam olmaz bırde basta dedıgım gıbı dogum gunu partısı yapmasam bıle gelırler gelecekler en ıyısı hazırlanmak dıyorum bu buyuk gune
oglum babasına baba dıyor canım 13-14 aylıktan berı
5 aylıkta evlıyız 7 ayda nısanlı kaldık canım bazı arkadaslar soyluyor bız tuhaf bı sekılde esımle benzesıyoruz, oglumda bana cok benzer :) ucumuzde bırbırımıze benzıyor artık üzüm üzüme baka bakamı kararır desem ne desem :27:

60kişiydik canım.
Evet o kurabiyeleri ben yaptım.Çocuklar bayılarak yedi :56:
Makarna pastası normal makarna salatası canım.
Garnütür mısır turşu taze soğan mayonez yoğurt ...1şekli verdim elimle.:13:
Yok normal tabak kullandım ben porselen.:31:
O şeker hamurlu pastalardan ben de çok istedim.
Üç yere sordum.Üçü de tavsiye etmedi.Tattırdılar hiç beğenmedim :26:

tadını bende begenmıyorumm
bırde cok pahalılar
yanı 600 lıraya kadar fıyat aldık bız nısanda 200 kısılık seker hamurundan esım otelde pasta yaptırdı 250 lıra fılandır net hatırlamıyorum ama :)
benım 3 seklı vermem bır haylı zor dımı yemek yemıstım ama gene acıktım yahu olacak ısmı? :27:

evet ben tarıf ıstıyorum sımdıde, 1 gun onceden yapsam bayatlarlarmı?
mesela salataya gerek yok dıye dusunuyorum onca kısıye kac paketten asalata yapayım :)
makarna salatası yapmıs olsam mısal

Ve beklenen gun gelmis o kadar mutluyumki sabahtan beri kosturuyorum banamisin demedim
Ellerim detrrjandan yandi bileklerime kadar talihsixlik iste :) yarin oglum kuafore gidecek yaslari yapilacak delikanlinin cok mutluyum cok iyi insanlarla karsi karsiyayim ilk dogdufunda bi ark bana bi slayt yapmisti annesi onu cok ..severmiss opermis diye simdi ise ugur aslanin su gibi sarkisiyla cok resimli bi video yaptik cok duygusal cok mutluyum Allahim bugunlerimi gosterdi ya coj sukur ilk defa sorgusuz sualsiz Allahin varliginin bu kadar kuvvetli hissettim 3 sene once iyiki dogdu oglum iyi ki var iyiki geldi iyiki gozleri benim gibi bakiyor Ve iyiki esim var sardi sarmaladi bizi ilk defa tamamim eksiksiz

Menüm şöyleydi :40:

Doğumgünü pastası
Yaş pasta
Sakallı poğaça
Krep kanepe
Mozaik kek
Havuçlu toplar
1Şeklinde makarna pastası
Yaprak sarması
Un helvası
Renkli rulo
1şeklinde kurabiyeler
Bonibonlu minik kurabiyeler
Truff
Cevizli muffin
Çikolatalı kek topları
Kıymalı börek
Profiterol
Bayburt tatlısı
Mercimekli köfte

Gelemeyen hediyelerini kayınvalidemle gönderen akrabalara da paket yaptım...
Artmadı ..Bazı şeyler yetmedi hatta :1:

Bu da o günün sofrasıydı :nazar:

offfff ne güzel bir masa!
tarifleri ver sene:33:

Eylul bana mesaj atmıssın cevap yazıcam ama gonderemıyorum senın özel mesaj kotan dolmuş canım mesajlarını silmen gerekiyormuşki ole gelen mesajları alabılırmıssın ole yazıyor bılgıne :))))

Eylul bana mesaj atmıssın cevap yazıcam ama gonderemıyorum senın özel mesaj kotan dolmuş canım mesajlarını silmen gerekiyormuşki ole gelen mesajları alabılırmıssın ole yazıyor bılgıne :))))

Şimdi gördüm ve sildim,sana da tekrar msj attım hatırlatma için,ama aklındaymış zaten tşk ederim,bekliyorum:)

Sevgili YenidenDogdum Merhaba;

Sana daha önce yorum yazmadım hiç ama hikayeni biliyorum bu nedenle yazdıklarını anlıyorum kendimce. Ben senin ilk eşine kırgın olduğunu hissediyorum bu derin bir kırgınlık bence, bu his beni üzüyor çünkü eşin seni yarıyolda bırakmış. Ama şanslısın çünkü bildiğim kadarıyla şu anda seni seven, sana değer veren ve seninde sevdiğin bir eşin ve evladın var.

Eski eşini düşün bence bu günlerde. Ona olan kırgınlıklarını, kızgınlıklarını düşün ve bu hislerinin üzerini örtme arkadaşım. Çok zor olmalı gerçekten ama dedim ya şanslısın. Ben bir süre sonra bu şekilde hissetmeyeceğini düşünüyorum.

Evladının doğum gününü eşinle birlikte kutlayın, birbirinizi sevgiyle kucaklayın. Kapanan yaralarınızın artık acımadığını, sızlamadığını hissedin, bunu yaparken eski eşinize gülümseyerek bir kez daha elveda, iyi şanslar diyin oğlunuzla birlikte, hayat onada hakettiği kadar mutluluk versin.

Allah evladına mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür versin. Sanada eşinle birlikte. Oğlunun doğum günü kutlu olsun arkadaşım, tüm güzellikler senin ve haksız yere üzülen kadınlarımızın olsun. Sevgiler...

Sevgili YenidenDogdum Merhaba;

Sana daha önce yorum yazmadım hiç ama hikayeni biliyorum bu nedenle yazdıklarını anlıyorum kendimce. Ben senin ilk eşine kırgın olduğunu hissediyorum bu derin bir kırgınlık bence, bu his beni üzüyor çünkü eşin seni yarıyolda bırakmış. Ama şanslısın çünkü bildiğim kadarıyla şu anda seni seven, sana değer veren ve seninde sevdiğin bir eşin ve evladın var.

Eski eşini düşün bence bu günlerde. Ona olan kırgınlıklarını, kızgınlıklarını düşün ve bu hislerinin üzerini örtme arkadaşım. Çok zor olmalı gerçekten ama dedim ya şanslısın. Ben bir süre sonra bu şekilde hissetmeyeceğini düşünüyorum.

Evladının doğum gününü eşinle birlikte kutlayın, birbirinizi sevgiyle kucaklayın. Kapanan yaralarınızın artık acımadığını, sızlamadığını hissedin, bunu yaparken eski eşinize gülümseyerek bir kez daha elveda, iyi şanslar diyin oğlunuzla birlikte, hayat onada hakettiği kadar mutluluk versin.

Allah evladına mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür versin. Sanada eşinle birlikte. Oğlunun doğum günü kutlu olsun arkadaşım, tüm güzellikler senin ve haksız yere üzülen kadınlarımızın olsun. Sevgiler...
Bilmiyorum hala kırgın olmamalıyım ona ve yasadıklarıma karsı kendımı uzun sure sorguladım ama artık deısık bısey cıkmıyor ama benı en cok yıkan hanı en en agırı elbettekı oglumu hıc aramaması oldu , o yuzden dıyorumkı benım oglumun uzun yılları olsun onun olmasın ya omru fırsat vermesın cunku bılıyorum yaslanacak hatta yaslandı o 32 yasında ben 25 yasında daha cok basındayım herseyın el ayak cekılınce yanından parasıda bıtece yada bıttıde batacak o zaman arayacak arayamasın ınsallah Allah bana o gunlerı gostermesın ben her aksam dua edıyorum bunun ıcın..
2.5 senelık evlı olmamız gerekıyor sabırsızca babalıktan men davasını acmayı beklıyorum bu sene krese gıdecek oglum adını soyadını ogrenecek.. oylekı bu sene baslamasın ıstıyorum

neyse son cumlenız cok guzel esımle ve oglumla cok mutluyum Allah kımseye bozmak ıcın huzuru bozmak ıcın fırsat vermesın ınsallah ,
yakında anneler gunu
bu 4.anneler gunu ama henuz hıc anneler gunum kutlanmadı , ama artık bu sene kutlanır dıye dusunuyorum

Back
X