off yenidendoğdum yazma böyle şeyler,okuyunca kötü oluyorum,seni şööööyle alıp sarıp sarmalayasım geldi,korumak geldi içimden...
unut artık o kötü zamanları,ne güzel bak RAbbim sana önce Ege'yi sonra seni çoook seven eşini nasip etmiş,aynı evde mutlu bir yaşantınız var..
çocuğum yok,prosedürü var mıdır bilemem ama,herhalde ben olsam kendisi üfleyebiliyor ve buna çok istekliyse kendisine tek başına üfletir,kocamaan alkışlar ve fotoğraf çektirirdik üçümüz beraber..ama anne babayı yanında istiyor,yani üfleme işinde de beraber olmak istiyorsa üçümüz üflerdik..
Pastası artık bir tek onun,üfleme hakkı en çok onun:)
Ama siz de herşeye rağmen mutlu şekilde kurulmuş bir yuvanın 3 üyesi olarak,Ege mumları üfledikten sonra foto için bir kez daha yakıp beraber üfleyebilirsiniz,çok da güzel olur utanmana gerek yok.
Fotoğrafçı için de o gün geç bitecekse,yorgunsan vs. ertesi günlerden müsait olduğun bi zaman saçını makyajını yaptırır,eşini oğlunu giydirir gidersin,aynı gün olacak diye bi kural yok sonuçta..
Hayırlı,güzel bir ömrü olsun,hayırlı bir evlat olsun inşaallah
yaa bu çocuk ne güzel bişey yaaa
valla hamile kalmadan sütlendim sayenizde ne güzel anlatıyosunuz biyolojik saatimin sesi karnımın gurultusunu geçti
Çok güldüm Nemesis,Allah da seni güldürsün:))
Hakikaten he,herkes yaza yaza yakında hamile kalma kararı alıyormuşuz filan:)