- 10 Ekim 2024
- 50
- 18
- 28
- Konu Sahibi tugcesanlI6
Merhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanlar evlendiyse artık yeni bir aile kurulmuş oluyor ve öncelik evliliğinde olmalı insanın. Bence öyle sürekli gidilmemesi gerek özellikle çalışan bir kadınsanız. Eşim önceden her pazar günü gidiyordu ve beni de götürmek istiyordu gelmezsem kendi gidiyordu. Sonuç olarak eşimle geçirebileceğim tek tatil günü de ya yalnız ya da onun ailesiyle geçiyordu. Bu dayanılmaz bir şey. Bence 3 hafta ya da ayda bir ayarında bir şey olmalı.Merhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Hanım efendi aynı soru için defalarca konu açtınız. Siz istiyorsanız her gün görüşün istemiyorsanız yılda bir kez görüşün. Bu aile dinamiği eşler arasındaki ortak kararla bir sonuca varır.Merhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Kendi annemi günde bikaç kere görüntülü ararım, sık sık da giderim :) Kayınvalidemler uzaklarda şükürler olsun..Merhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Degısır.Merhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum
Bunun bi kuralı yok dinamiklere göre değişir benceMerhaba Hanımlar; evlilere soruyorum ,yakın ise anne-baba ziyareti kaç günde bir olmalı sizce? birde kaç günde bir aranmalı? Fikirlerinizi bekliyorum