- Konu Sahibi melissaalice
bu salak sacma adet sanirim bi bizim ulkemizde var. bugun bi paylasima denk geldim. Türk bir kadin italyan adamla evlenmis ve italyan kayinvalidesi ile sohbet ediyor. "sana anne diyebilir miyim" esimin annesi oldugun icin sana anne demem gerekir, bizim ulkemizde gelin, esinin annesine anne diyor" diye ekliyor. kadin da " sen benim oglumun esisin kardes misin de bana anne diyeceksin diye cevap veriyor ama cok samimi bi sekilde cevapliyor yani aralarindaki iliski gayet guzel gorunuyor. ve kadin kendisine ismi ile hitap etmesini istiyor.Tekrar merhaba hanımlar. Yakın bir zamanda nişanim var ve çoğu insan nişandan sonra nişanlisinin anne babasına anne baba demeye başliyor. Bu benim icin aşırı zor bir olay. Hiçbir zaman anne baba demesem teyze amca dan devam etsem çok mu ayıp etmiş olurum? Kimseyi de kırmak istemem ama icimden böylesi geliyor. Bu arada geleneksel insanlar bana bir şey demeseler de isterler diye düşünüyorum. Sizce bu çok kırıcı bir durum mu yoksa olabilir mi? Aranızda teyze ve amcadan devam edenler var mı? Çevremde birkaç kişiye sordugumda hoş olmaz bence dediler bilemedim
siz" diye hitap edebilirsiniz.