Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerin çorapları çıkmasın diye çorapların üzerine giydirilen bir şey var. Türkiye'de yok, sadece ıngiltere'de var diye bir dergide okudum, yurtdışındaki arkadaşlar daha iyi bilirler. ıngiliz bir firmanın ürettiği bir ürünmüş, internette resimleri de var. Lastikli bir materyalden yapılmış anladığım kadarıyla, dediğim gibi çorabın üzerine geçiriliyor ve her boy çoraba oluyor. Eğer böyle bir şey yapılırsa ilk alıcısı ben olurum, çünkü oğlumun çoraplarını her yerden toplamaktan bıktım. :)

ılk defa kk da bı topıcı okurken gozlerım doldu..
anneler evlatları ıcın ne guzel ayrıntıları dusunuyolar..
herseyın en ıyısını en guzelını en saglıklısını en ılk ını annelık ne fedakarlık bı duygu..
o duygudan mahkum olupda guzellıklerını okumak cok zor..

ilginç birşey değil ama ciddi bir ihtiyaçtan bahsediyim bende.
prematüre bebek kıyafetleri.
insanın başına gelmeyince eksikliğini anlamıyormuş. eminim bebeği erken doğan çoğu annenin çektiği bir sıkıntıdır bu. minik bebeğine bulamadığı kıyafetler.
42-44-46-48cm'lik badi veya tulumlar. küçücük şapkalar, eldivenler.
üzerine erken doğmakla alakalı esprili şeyler yazılabilir belki. "içerden yeni çıktım", "ufak ama kullanışlı", "boyuma aldanma" vb...

keşke hamile olsam bebeğim gelse ona özendiklerimi alsam hayllerimdekileri yapsam allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence anne karnındaki çocuğun bak çıkınca bana karışırsanız çıkmıcam sözmü?
benim hamileliğimde yol uzundu zor geldim ama burası çok dar çıkabilir miyim yaza tişört
anne karnındAki çocuğun bebek kordonuyla cin cin bakıp anne bu hortumla çok banka kaldırırız demesi:))
bebeklerin üzerinde bana bebek mişimgb bakma anlamsız sözler söyleme yazan tulum
bebek ayakkabısının birinde bu annem için bu baban için yzsın her adımı anne babası için gb hediye gbdir çünkü ilk adımlar
yada gene tulumda annemi desem babamı yazsa
bide dedecimi, seviyorum babannemi annenemi seviyorum falan yazsa torunlarını öle görseler kesin ağlarlar süper olur hele bizim gb yıllardır bebek özlemi çekenler için iyi olur
yada hamileyken doktora giderken giymek için doktor amca iğne yapma yazan anne karnında çocuk resmi olsun
yada doktor amca anneme bişi söyle hep kendine yiyiyo bana bişi vermiyoyazması
yada yada gelince aklıma gene yazarım ne mutlu hamile ve anne olanlara bizde anca karşıdan bakarız böle
başkasınada almam ya her özendiğimi başkalarına almaktan sıkıldım üzülüyorum elbet gelir meleğim inşallah o gelene kadar bitmez bu kampanya olmadanda almak istemem aldığım ayakkabılar tulumlar oyuncaklar başlarının oldu meleğim gelmedi evdeki oyuncaklar eskidi gelmedi gelmeden bişi almam bida hıhhh
kazen bey teşekkürler iyi fikir

Çok beğendim, değişik bir fikir.

El emekleri bölümü de güzel Kazen yalnız Kaliistem'in de dediği gibi bunun belli kriterleri olmalı ,acaba size başvuran üyeler arasından seçecek misiniz, yoksa her başvuran bu organizasyona katılabilecek mi?

benden de nacizane bir fikir gelsin eksik kalmayayım aman
yurtdışında kullanımı yaygın olan ve türkiyede zor bulunan baby slinglerden satılmasını istiyorum renk renk desen desen..

Kazen,
emeklerine sağlık,döktürmüşsün yine:)
Kadınlar Kulübü üyelerinin el emeklerine gösterdiğin hassasiyet içinde teşekkür ederiz.
Onlar için iyi bir fırsat olacaka.s
Tişörtlere gelince,bence babalara haksızlık var bu süreci eşleriyle paylaşan pek çok baba için de tişörtler tasarlanabilir,anne ve baba tişörtleri takım halinde satılabilir diye düşünüyorum,mesela üzerinde anne baba ve bebek figürü olabilir,Annem + Babam = Ben yazar.
Bir slogan daha esprili bir bebek figürü sloganı ''Geri sayım başladı''ya da doğum takip çizelgesiyle de hazırlanabilir.
KKye özel bir tişörtte yapılabilir,önünde pc olan anne karnında bebek,altına O şimdiden KK fanatiği yazılabilir:)))
Bebek giyimlerine bu espriyle yaklaşılabilir,Öpersen anneme söylerim,Öpme!Kokla,babasının nazlı kızı,annesinin aslan oğlu gibi ve bunlara uygun figürlerle tasarlanmış tulumlar ve kıyafetler bence çok hoş olur.Tulumların popo kısmına gazım var yaklaşma yazdırmak lazım:)))))))))))
Bu arada anlaşma yaptığın firma sadece giyim ve aksesuarlar üzerine mi?
Ürün yelpazesi içinde neler var?Örneğin puset,mama sandalyeleri,ana kucakları vb.ürünleri de var mı?
Varsa pusetlerin güneşlikleri,şemsiyeleri hayvan figürlü olabilir,mama sandelyelerine de tişörtlerdekine benzer esprili sloganlar yazılabilirCADIARZU

Merhaba,
Sadece kıyafet değil, hatta kıyafet sonradan gelişen bir kalem esas ürünleri tüm bebek ve anne ihtiyaçları üzerine (yani çocuk, bebe arabasından biberona kadar) her şey mevcut. Buna ek olarak KK ya özel bir özel tasarım çalışma olmayacak. Bir daha kuyuya inmem kimse kusura bakmasın....

hamiş kaldığımda bende sipariş veririm hemde hemen çok güzel olmuşlarrrrr

ellerinize sağlık

bence üzerinde beni öpmesene be yazan üstünde de öpüldüğünde surat asan bebek resimli bir bebek tişörtü süper olur..böylece insanlara bebeğin öpülmemesi gerektiğini her seferinde söylemene gerek kalmaz..tabii

Hamile anne adayları için çok güzel bir düşünce.Şimdilik yolun başında olan bir anne adayı olarak sabırsızlıkla bekliyorum,teşekkürler.................

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden süper bişey ya bende ördüğüm patikleri satabilecekmiyim?

kazen bey k.kdan çok güzel resim çizebilen arkadaşlar var, onlarda kendilerince bu tarz resim çizip size yollasalar fikir olma açısından iyi olmaz mı?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden süper bişey ya bende ördüğüm patikleri satabilecekmiyim?

Evet bence ördüklerinizi yüksek kalitede fotograflamaya başlayın. Bu konuda elimden geleni yapacağım. Adamlar gidip abidik gubidik gavur firmalara binlerce lira verene kadar ev ekonomilerinize neden destek olmasınlar ?

Buda bir Anne Çocuk mağazasında böyle yapılan ilk çalışma olacak. Bu açıdan da gene bir ilki başaracağız.

kazen bey k.kdan çok güzel resim çizebilen arkadaşlar var, onlarda kendilerince bu tarz resim çizip size yollasalar fikir olma açısından iyi olmaz mı?

Olabilir neden olmasın ? Gerçi bunlar tamamen bizim dışımızda karşı firmanın insiyatifinde bugüne kadar olumsuz hiçbir geri dönüş almadık. Bizde buda olsun şuda olsun diye bastırıyoruz.

Bu çalışmayı biz yapsaydık kartlardaki hüsranı yaşardık başkası yaptımı nedense çok popüler oluyor : )

alkisalkisalkis alkisalkisalkisteşekür ederim gerçekten çok sevindim.bizde artık oturduğumuz yerden para kazanacağız.peki ne zaman yada nasıl olacak,resimleri çektik diyelim ne yapacaz?k.kda çok sayıda yapmış olduğum patiklerin resimleri var:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…