Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela el emeklerinde bir üyemiz patik örecek bunu ilgili firmaya satacağız(satacak yani) ve pazarlama derdi kalmayacak hem elemekleri değerlenecek hemde el yapımı ürünleri istedikleri modelde ürünlere sahip olacak anne adayları.
Süpermiş valla bayıldım :lepi:
Peki bu sayfada bebekler için evde şeker süslemeleri yapsak, yeni doğan yada ilk yaş günü vs şekerleri gibi, bunları satabilir miyiz? :uhm:
süper olacak süper : )
Bu konu yani el emekleri ve değrlendirilmesi konusu sonra mı açıklanacak?
Merak ediyoruz çok bilmiyorumkismile Lütfen biraz bilgi bilmiyorumkismile
Değil mi PasaklıTanricamolumunekankayizsmile
bayıldım bu fikre harika orjinalll.....kesin alırım böyle birşey olsa ....yaa şu bıdıkları banyo yaptırıken gözlerine su gitmemesi için gözlük gibi bişi tasarlayamazlarmııı ? çok sorun oluyooo :roflol:
baba oğul t-şörtleri
yada
anne kız t-şörtleri
süper olur
baba oğul takım şapka
yada
anne kız takım çanta
angelina jolie de görmüşütm lv çantasının aynısının minyatürü kıznda vardı ve çok şirin duruyoduu :1rolleyes:
çok güzel bu fikrede katılıyorummm...gerçekten gecelik pijama ve taç takımı harika olurdu...Süper fikir kim bulduysa tebrik ederim :)
KK logolu hamile geceliği ve pijaması olabilir mesela. :CüvCüv:Hatta pembe kürke hamile göbüşü yapılırsa daha sevimli olur. Sonra yine KK logolu lohusa tacı, terliği vs...
KK hamilelerinin doğuma giderken giyecekleri şirin gecelikleri ve pijamaları olur böylece aylar boyunca burada tanışıp arkadaş oldukları kişilerin de aynı kıyafetlerle doğuma gittiklerini düşünüp güç alırlar. Hatta belki hastane koridorunda birbirlerini KK logosundan tanıyıp sarılırlar. bir anda aklıma geliverdi işte :) bence güzel fikir :içelim:
özellikle 1 yaş için kız-erkek parti kıyafetleri, şık takımlar,damatlıklar,elbiseler, özel kostümler....1 yaş için bulmak büyük sorun çünkü...üzerlerine doğdum-büyüdüm-1 oldum bile..... gibi yazılar olabilir...lohusa şalları olabilir...lizözler...muzur oyuncaklar....aklıma geldikçe yazarım artık ben...
Siz sloganı söyleyin biz yazalım.... %10 Hakkı yenen babalardan özür dileriz : )
o göbek degil bebek yazan tişört olsun bebiş odası süsülemeleri ............................
vallahi şu hamileler için espirili tşörtlern br kaç farklı versiyonu ve renk alternatifi kesinlikle olsun...
sonra; anne kız, yada anne oğul bir örnek gydiklerinde takım olan tarzda kıyafetler var onlarıda çok beğeniyorum .yine espirili şekilde ok cici şeyler var... :icecream:
orjinal bebek şekerleri olabilir.... zemuszemus
vallahi güzel bir şey bulursam hiç belemem muhakak alırım nasıl olsa bir gün allah nasip edrse bizde yaşıycaz bu güzel mutluluğu....:kedi:
:lepi: :lepi:
iremin annesi valla helal sana nereye baksam ordasın :)hihoyyyt