Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir soru daha...
Firma yeni ürünler mi çıkartacak ki fikir isteniyor eğer öyleyse daha bu sabah çok orjinal bebek ürünleri bulmuştum o yüzden soruyorum...

Firma her türlü fikre açık.... Yeni ürün çıkartacak demeyelimde tasarlayacak diyelim....

ay ben bu ara bebek ayakkabılarına ve saç bantlarına takmış durumdayım ..mesela bunlarda olabilir...

Bebek ve Anne adaylarına tüm kıyafet, yemek içme ve ekipmanları zaten hali hazırda mevcut... Faklı fikirler bekliyorlar

beyaz tişört harika yapım aşamasında olan bayıldım ona

(C) Copyrgiht Kazen

hamile olsaydim hic kacirmazdimboshayallersmile

yakında inşallah !

Bu arada bir diğer güzel haber ilgili mağaza Bir standını Kadınlar Kulübü ürünleri için açacak, daha da güzel haber ise bundan sonra İstanbul Toplantılarında sitemize özel bir cafe türü yere sahip olacaksınız. Siz sohbet ederken Mağazada çocuklarınıza ait özel bir bölümde olacak ve bundan sadece KK üyeleri yararlanacak... Artık nerede buluşalım derdine son.....

Firma her türlü fikre açık.... Yeni ürün çıkartacak demeyelimde tasarlayacak diyelim....

Bebek ve Anne adaylarına tüm kıyafet, yemek içme ve ekipmanları zaten hali hazırda mevcut... Faklı fikirler bekliyorlar

(C) Copyrgiht Kazen

yakında inşallah !

Bu arada bir diğer güzel haber ilgili mağaza Bir standını Kadınlar Kulübü ürünleri için açacak, daha da güzel haber ise bundan sonra İstanbul Toplantılarında sitemize özel bir cafe türü yere sahip olacaksınız. Siz sohbet ederken Mağazada çocuklarınıza ait özel bir bölümde olacak ve bundan sadece KK üyeleri yararlanacak... Artık nerede buluşalım derdine son.....

yok artıkk daha nelerrrohaoldumsmileakannehir
büyüksün patron:nazar:

bu firmanın adınıda söyleyebilir misiniz merak ettimde
bide tamam orjinal fikirler bekleniyor ancak
fikirleri bi proje olarak mı istiyorlar yoksa ''bu olabilir şu olabilir'' yeterli mi
bide fikir sahibinin adıda geçecekmi hani
emeğe saygı açısından fisfisfis
şimdilik bu kadar sorularım
ama şimdilik-tatlicadiarzu-

Mesela bebege özel tulumlar, önlükler,memeler (mesela isimleri ile,yada herhangi komik/ilginc/güzel bir söz ile) olabilir.

yok artıkk daha nelerrrohaoldumsmileakannehir
büyüksün patron:nazar:

bu firmanın adınıda söyleyebilir misiniz merak ettimde
bide tamam orjinal fikirler bekleniyor ancak
fikirleri bi proje olarak mı istiyorlar yoksa ''bu olabilir şu olabilir'' yeterli mi
bide fikir sahibinin adıda geçecekmi hani
emeğe saygı açısından fisfisfis
şimdilik bu kadar sorularım
ama şimdilik-tatlicadiarzu-

Özel fikir kişiye özel ürün olarak düşünüldüğü için üzerine dilediğiniz yazılabilir...

Mesela bebege özel tulumlar, önlükler,memeler (mesela isimleri ile,yada herhangi komik/ilginc/güzel bir söz ile) olabilir.

bunu not aldık...

Özel fikir kişiye özel ürün olarak düşünüldüğü için üzerine dilediğiniz yazılabilir...

.

galiba ben yine biyeri kaçırdım
şimdi sizin söylediğinize göre sipariş gibi kişiye özel ürünler üretilecek
yani bunun bir serisi falan yapılmayacak
bu sefer doğru anlamışımdır umarım

mesela telif hakkı olurmu bilmiyorum ama
çocuklarımızın en sevdiği çizgi film karakteriyle çizgi film kahramanı gibi çizilip
tşört veya diğer türlü baskıları yapılabilir
yada direk bebeklerimizin çizgikarakterine bürünmüş resimleri olabilir
tabi bu fikirler kişiye özel üretimler için geçerli

İkiz t-shirt leri görmüştüm. önlerinde 'ben yapmadım ,o yaptı' yazıyordu bir de yanındakini işaret eden bir el vardı. çok hoşuma gitmişti :)

bu cafe işine bayıldım..süper...ama bende şu tasarım-üretim aşamasını tam çözemedim....sipariş usulü üretimse zaten burdan yazmaya gerek yok sipariş verirken belirtiriz ne istediğimizi...hayır şahane fikirlerimizi çalmasınlar açısından:)))

eline sağlık patron bide şu doğan küçük bebekler için hani alıpta üstüne giydirdiğimiz zaman içinde kaybolan minik bebekler içinde birşeyler tasarlasanız süper olur .ben oğluşuma bulmak için istanbulun altına üstüne getirmiştim . o kadar azdı ki tabii ki benim ki bir öneri:)

harika bunlar..bebeğim için yazılı t-şörtler olursa hemen alabilirim.babamı çok seviorum yada annemi çok seviorum yazılı t-sörtlere bayılıyorum benim yaşadığım şehirde yok çünkü.bide anne-kız yada baba-oğul tişörtleri olabilir mesela.takım giymek açısından.ayy takip edcem bu topiği ne zaman başlayacak satış acaba?

:lepi: :lepi:

süper olacak süper : )

ya ben sondaki tişörte bayıldım, hamileyken giymek isterdimm::(((

Bebek ve Anne adayları için aklınızda ilginç ürünler varsa taleplerinizi bekliyorlar...

yaa şu bıdıkları banyo yaptırıken gözlerine su gitmemesi için gözlük gibi bişi tasarlayamazlarmııı ? çok sorun oluyooo :roflol:

baba oğul t-şörtleri
yada
anne kız t-şörtleri
süper olur

baba oğul takım şapka
yada
anne kız takım çanta
angelina jolie de görmüşütm lv çantasının aynısının minyatürü kıznda vardı ve çok şirin duruyoduu :1rolleyes:

aklıma bikaç şey geldi
ama slogan değil
yani komik bebek halleri
1.anne rahmindeki bebeğin ayakları aşşağıda başı yukarda olacak şekilde durup
.bu işte bi terslik var
.yok böylede olmadı yan yatayım yook yok böle de olmadı eskisi iydi demesi
2.yine rahimde babasıyla aynı kıyafeti giymiş yan taranmış saçlarıyla kızlara göz kırpması(ama burda baba adayları içinde tişört basımı gerekecek babasınn oğlu gibi)
3.yine anne rahmindeki kız bebeğin ayna karşısında süslenmesi annesinin kızı diye not düşülmesi
4.yine rahimdeki bebeğin
anne karnım acıktı erik istiyom yook yok karpuz yok nar gibibirçok yiyecek hayal etmesi
5sıkışık mazlum bi bakışla anne benim yine çişim geldi demesi
6 bide kız bebeğin kk kürküne bürünüp benimde bi kürküm oldu demesi
ya benim aklıma bu tarz şeyler geldi
projeye uygnmu bilmiyorum ama
aklıma gelenleride yazdım iştefisfisfis

ama şu baba oğul ilişkisi bence güzel ilk aklıma o geldi zaten

kazencim tebrik ederim çok güzel bişeye daha el atmışsın sabırsızlıkla detaylara bekliyorum
el emeklerinin değerlendirilmeside çok güzel ve her ne kadar ist.da oturmasamda ist.da bize özel bir buluşma yerimizin olacağını bilmek çok hoş
arkadaşların sunduğu fikirler çok güzel
bence baba-oğul anne-kız olabileceği gb baba-kız anne oğulda olabilir

Kazen süperrrrrr:lepi:, doğurmadannnn gelsinn lütfen şu tşörtlerrrrrrrrrrr yaa...

ben mesela bu t-shırtleden şu anda bile kullanıyorum. ve babamız çok seviyor hep alıyor saolsun. mesela bu sefer şöyle birşey yazsın isterim...

" BABACIM BANA BAKAR MISIN?"
ve masum bir bebek resmi.ayy eşim görse var ya hasta olur yaa....

Back