Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu tükkan cafe nerdedir acabasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bence şöyle hem anne hem bebek için birebir tişörtler felan yapılabilir

yanii aşağıdaki modelin anne bebek versiyonu gibi
s114eexe0.jpg

slm bu t-shirt den nasıl temin edebiliriz?ben göbek kısmında kocamannn nazar bonuğu olandan istiyorummmm=)

ben bugün hem oğluma hemde doğacak bebeğime aldım alttan çıtçıtlı badilerden üzerinde aile soy ağacı var anane dede babande dede altta baba anne ve işte burada ben yazıyor çok espiri ve sevimli duruyor değişik versiyon ve şekillisini sizde yapabilirsiniz çünkü bu dedğim bu markalı bişey büyük ihtimal aynısını yapamayız isterseniz fotolarını koyabilirim

ben bugün hem oğluma hemde doğacak bebeğime aldım alttan çıtçıtlı badilerden üzerinde aile soy ağacı var anane dede babande dede altta baba anne ve işte burada ben yazıyor çok espiri ve sevimli duruyor değişik versiyon ve şekillisini sizde yapabilirsiniz çünkü bu dedğim bu markalı bişey büyük ihtimal aynısını yapamayız isterseniz fotolarını koyabilirim

Fotosunu alabilirmiyim ?

hadiiii sabırsızlanıyorummmm ve göbişim çıkıcakk artıkkk :)))

bence bebek odalarından bebek ihtiyacı olan herşey olmalı güzel fikir olmuş bizzlerde yaptığım emekleri yayınlarızalkisalkisalkis

hazirana kadar t-short lar olsada qiysem bende yaa boshayallersmile

kızlar bende bu karışım t-shirt ten istiyorummmmmm çabuk yaptırın çabukkkk

Back