Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir soru daha...
Firma yeni ürünler mi çıkartacak ki fikir isteniyor eğer öyleyse daha bu sabah çok orjinal bebek ürünleri bulmuştum o yüzden soruyorum...

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun a.s.

KK üyelerininde el emeklerinin satılması çok güzel bir fikir olmuş teşekkür ederiz kazen a.s.

ışte sitemizin farkı ortada :nazar:

KK pro üye olun dahada farklı olun arkadaşlar :enbuyukkk:

ay ben bu ara bebek ayakkabılarına ve saç bantlarına takmış durumdayım ..mesela bunlarda olabilir...

anne adayları için ,t-shirt ün üzerinde bebek resmi olsun ilk sayfadaki gibi anne karnında ''şşşttt içerde ben varım'' yazsın üzerinde
bi tanede ''sessiz ol uyuyorum'' olabilir ,mesela içerde anne karnını iten bir bebek olur ''çıkmak istiyorum '' yazar ..bence hoş olabilir

ayrıca yine böyle bir t-shirt üzerinde görmüştüm ,bebek eline bir kılıç kalkan almış,bekle dünya ben geliyorum yazıyodu ,çok beğenmiştim ..

bebek giysileri genelde hep klasik oluyo ;ayıcıklar, tavşanlar ,my dad ,öpme beni filan yazıyo ,bunların dışına çıkıp biraz marjinal olabiliriz tasarım konusunda ,mesela arkadaşımın 1 yaşında kızının metallica yazan bir bady si var onu ne zaman görsem gülerim çokta yakışıyo ..

fikir harika...
t-shirtleri çok sevdim..
özellikle el emeklerinin değerlenecek olması çok sevindirici...kaydirigubbakcemile5

kazen kk pro üyelere süpriz bu mu idi?kaydirigubbakcemile4

keşke biz hamileyken patlatsaydınız böyle bir icatı :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
neyse ki bebişler için de ürünler varmış yada olacakmış ,
hadi bakalım , takipteyizkaydirigubbakcemile4

bebek şekerleri falanda olsun almak için ,takım zıbınları olsun, bebek ayakkabıları olsun içinde,anı derfterleri ,fotoğraf albümleri falan ayyyy ben çok şeymi istedim şimdiboshayallersmile

harika bunlar..bebeğim için yazılı t-şörtler olursa hemen alabilirim.babamı çok seviorum yada annemi çok seviorum yazılı t-sörtlere bayılıyorum benim yaşadığım şehirde yok çünkü.bide anne-kız yada baba-oğul tişörtleri olabilir mesela.takım giymek açısından.ayy takip edcem bu topiği ne zaman başlayacak satış acaba?

vallahi şu hamileler için espirili tşörtlern br kaç farklı versiyonu ve renk alternatifi kesinlikle olsun...

sonra; anne kız, yada anne oğul bir örnek gydiklerinde takım olan tarzda kıyafetler var onlarıda çok beğeniyorum .yine espirili şekilde ok cici şeyler var... :icecream:

orjinal bebek şekerleri olabilir.... zemuszemus

vallahi güzel bir şey bulursam hiç belemem muhakak alırım nasıl olsa bir gün allah nasip edrse bizde yaşıycaz bu güzel mutluluğu....:kedi:

harika bunlar..bebeğim için yazılı t-şörtler olursa hemen alabilirim.babamı çok seviorum yada annemi çok seviorum yazılı t-sörtlere bayılıyorum benim yaşadığım şehirde yok çünkü.bide anne-kız yada baba-oğul tişörtleri olabilir mesela.takım giymek açısından.ayy takip edcem bu topiği ne zaman başlayacak satış acaba?

ay aynı şeyi düşünmüşüz arkadaşım aynı fikideyim kaydirigubbakcemile5

super gercekdende..
emzırme onlugu, bebek bakım kıtabı,organık bebek kıyafetlerı ,bebek odası ıcın ozel tasarım kapı suslerı olabılır..
bıde bebek tısortlerı olabılır uzerınde made ın anne adı ve baba adı yazılı olupda bebekde cok hoş oluyo ..:)..

Süper fikir kim bulduysa tebrik ederim :)

KK logolu hamile geceliği ve pijaması olabilir mesela. :CüvCüv:Hatta pembe kürke hamile göbüşü yapılırsa daha sevimli olur. Sonra yine KK logolu lohusa tacı, terliği vs...
KK hamilelerinin doğuma giderken giyecekleri şirin gecelikleri ve pijamaları olur böylece aylar boyunca burada tanışıp arkadaş oldukları kişilerin de aynı kıyafetlerle doğuma gittiklerini düşünüp güç alırlar. Hatta belki hastane koridorunda birbirlerini KK logosundan tanıyıp sarılırlar. bir anda aklıma geliverdi işte :) bence güzel fikir
:içelim:

özellikle 1 yaş için kız-erkek parti kıyafetleri, şık takımlar,damatlıklar,elbiseler, özel kostümler....1 yaş için bulmak büyük sorun çünkü...üzerlerine doğdum-büyüdüm-1 oldum bile..... gibi yazılar olabilir...lohusa şalları olabilir...lizözler...muzur oyuncaklar....aklıma geldikçe yazarım artık ben...

mesela şöyle birşeyler olabilir....Koluna falan KK logosu basılır, süper olur :)

fotoraf0065.jpg

fotoraf0066r.jpg

Mesela el emeklerinde bir üyemiz patik örecek bunu ilgili firmaya satacağız(satacak yani) ve pazarlama derdi kalmayacak hem elemekleri değerlenecek hemde el yapımı ürünleri istedikleri modelde ürünlere sahip olacak anne adayları.

Bakın arkadaşlar iyi niyetli satıcı arkadaşlarımız için çok önemli bu.El emekleriniz değerlenecek.Hanımların gelir elde etmesi açısından güzel bir imkan

Back