Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunlar elinizde duruyor mu ? İnanılmaz patikler bunlar yahu elinize sağlık. Ciddi olarak çok emek harcanmış, firma ile konuyu paylaşacağım.

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:teşekür ederim hayır durmuyor ama aynılarından yapabilirim.:hulya: ilginize teşekür ederimvereliniortak

Bu arada bir diğer güzel haber ilgili mağaza Bir standını Kadınlar Kulübü ürünleri için açacak, daha da güzel haber ise bundan sonra İstanbul Toplantılarında sitemize özel bir cafe türü yere sahip olacaksınız. Siz sohbet ederken Mağazada çocuklarınıza ait özel bir bölümde olacak ve bundan sadece KK üyeleri yararlanacak... Artık nerede buluşalım derdine son.....

Sadece İstanbuldamı olacak bu stand cafe mafoldumben

İstanbula mı taşınsak nee bilmiyorumkismileCADIARZU

aklıma bikaç şey geldi
ama slogan değil
yani komik bebek halleri
1.anne rahmindeki bebeğin ayakları aşşağıda başı yukarda olacak şekilde durup
.bu işte bi terslik var
.yok böylede olmadı yan yatayım yook yok böle de olmadı eskisi iydi demesi
2.yine rahimde babasıyla aynı kıyafeti giymiş yan taranmış saçlarıyla kızlara göz kırpması(ama burda baba adayları içinde tişört basımı gerekecek babasınn oğlu gibi)
3.yine anne rahmindeki kız bebeğin ayna karşısında süslenmesi annesinin kızı diye not düşülmesi
4.yine rahimdeki bebeğin
anne karnım acıktı erik istiyom yook yok karpuz yok nar gibibirçok yiyecek hayal etmesi
5sıkışık mazlum bi bakışla anne benim yine çişim geldi demesi
6 bide kız bebeğin kk kürküne bürünüp benimde bi kürküm oldu demesi
ya benim aklıma bu tarz şeyler geldi
projeye uygnmu bilmiyorum ama
aklıma gelenleride yazdım iştefisfisfis

ama şu baba oğul ilişkisi bence güzel ilk aklıma o geldi zaten

Harika fikirlerrrrrrrr

ilginç birşey değil ama ciddi bir ihtiyaçtan bahsediyim bende.
prematüre bebek kıyafetleri.
insanın başına gelmeyince eksikliğini anlamıyormuş. eminim bebeği erken doğan çoğu annenin çektiği bir sıkıntıdır bu. minik bebeğine bulamadığı kıyafetler.
42-44-46-48cm'lik badi veya tulumlar. küçücük şapkalar, eldivenler.
üzerine erken doğmakla alakalı esprili şeyler yazılabilir belki. "içerden yeni çıktım", "ufak ama kullanışlı", "boyuma aldanma" vb...

Bu gerçekten harika bi fikir ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var Zaten bebişleri erken geldigi için kaygılılar bide üzerlerine kıyafet bulamayınca Annelerin morali hem çok bozuluyor hemde bebişe büyük olan kıyafeti giydirmek ayrı bi sıkıntı veriyor bi kıyafetin içinden sıfrılıp çıkıveriyor ....

Fikrim geldi :D

Şu şirin porselen bebiş mama takımları oluyor onlara mesela isme özel yada bebişin resmi olan bişi yapılabilir ---bırakya kendii yiyim

Arabalara yapıştırılan ,kapıya takılan bebiş uyarıları olabilir esprili -- O Zile dokunursan sen uyutursun -- gibi sinir olurdum tam uykudayken birinin kapı yı çalmasına

Yada kapı zilini uyku moduna ayarlayan bişi icat etseler telefonları susturdugumuz gibi bu biraz saçma oldu galiba

Yigenim ve abim için isterim mesela baba-oğul bebişlerin saçları zaten dökülür de azcıkta hileyle parlatılır babasının oğlu :DDD abmim görse kriz geçirir kıpkırmızı olur :roflol::roflol:

Anne adayı , aday adayı yada benim gibi artıkın kadroyu tamamlamış olsalar bile bebişlerle ilgili fikirler bitmezzzzzzzz

t-shirtler harika.. yaratıcı olamıyorum üzerinde yazılacaklar konusunda ama hazır düşünülmüşler zaten çok güzel :1rolleyes:

harika bişey yaa ama ben hamişken neden çıkmadı yaaaaaa

valla çiftler için ikiz bebekler için bişilerde yapılsın

süper fikirler tebrik ediyorum bebekler için tulum ve tshortleri merakla bekliyorum alkisalkisalkis

Bakın arkadaşlar iyi niyetli satıcı arkadaşlarımız için çok önemli bu.El emekleriniz değerlenecek.Hanımların gelir elde etmesi açısından güzel bir imkan

ewet kış olduğu için ewde takılıyoruz nasıl olsa bu sayede daha üretken olabiliriz opuyorumnanaktan

kazen t-sörtler ne zaman yapilicak..
Biraz bilgi verirmisin peki biz bunlari kk üzerindenmi alicazbilmiyorumkismile

Merhaba Kazen
Bu topiği henuz keşfettim....cok güzel bır uygulama hamıleyken olsaydı bu tışortler keske dedım...ama suan bebişim 10 ayında onun ıcın bı seyler alabılırım esprılı guzelurunler cıkacagına ınanıyorum...çok hosuma gıtt....pekı kkpro uye olmakmı gerekıyor ..bıde bu uyelık ıcın ne yapılıyor bılgı ıstıyorum tşk.ler

kazen abi biz dogurmadan ciksa keske bunlarin bir kismi :kedi:

pro üye olsanız öncede tükkanın eksiklerini tamamlasak : )

cidden yaa acaba internet üzerinden alışveriş yapma imkanımız olucak mı?
bide burdan çıkan fikirleri nasıl buldular ?

cidden yaa acaba internet üzerinden alışveriş yapma imkanımız olucak mı?
bide burdan çıkan fikirleri nasıl buldular ?

Pro üyelik bir tarafa cidden çok beğendiler. Türkiye de bir ilk olacak el emeklerini değerlendirip satış yapan aynı zamanda cafe olan ve bir siteye canı gönülden bağlı olan....

Yakında çok az kaldı....

Not : yapılan oluşumun bizimle alakası yok tükkan tamamen bizim dışımızda çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın fikridir.

heyecanla beklemeye devam
internet üzerinden alışveriş imkanını da o zaman öğreneceğiz anlaşılan
o arkadaşınızında fikrine zihnine sağlık cidden çok güzel bi kampanya olacak...

heyecanla beklemeye devam
internet üzerinden alışveriş imkanını da o zaman öğreneceğiz anlaşılan
o arkadaşınızında fikrine zihnine sağlık cidden çok güzel bi kampanya olacak...

Şimdi firma yetkilisini aradım saate bakmadan site işi tamammış ürünleri siteden alabileckemişsiniz zaten buraya üye olup sorularınızı cevaplayacak. T-shitler tamammış gerisini kendi anlatsın...

Back