Anne adayları ve Bebek Vitrini !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bunlardan istiorummmmmmmmmmmm :lepi:

Süpermiş valla bayıldım :lepi:

Peki bu sayfada bebekler için evde şeker süslemeleri yapsak, yeni doğan yada ilk yaş günü vs şekerleri gibi, bunları satabilir miyiz? :uhm:

Süpermiş valla bayıldım :lepi:

Peki bu sayfada bebekler için evde şeker süslemeleri yapsak, yeni doğan yada ilk yaş günü vs şekerleri gibi, bunları satabilir miyiz? :uhm:

Bu konu yani el emekleri ve değrlendirilmesi konusu sonra mı açıklanacak?

Merak ediyoruz çok bilmiyorumkismile Lütfen biraz bilgibilmiyorumkismile

Değil mi PasaklıTanricamolumunekankayizsmile

çok güzel olacak eminim hamileyken giyemedim bari bebeğime alırım bebekler için de benzeri t-shirtler olsun bence üzerinde esprili şeyler yazsın
aklıma gelirse yazarım ben de

kesinlikle bilindik bebek kıyafetlerinin yerine bebekler için yazılı kıyafetler tasarlarla kesin alıyorum şimdiden söyleyimmm

süper olacak süper : )

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sen var ya sen sevgili Kazen (lütfen yağcılık olarak almayın :kedi:)harikasın ,şahikasın valla bak çok samimi diyorum.fikirlerine ve site için yaptığın herşeyi büyük bir takdirle takip ediyorum.teşekkürler sağol varol.

Son düzenleme:
bencede güzel bir fikir kazen bende bayıldım bu fikre......bende istiyorummmmmmm

Bu konu yani el emekleri ve değrlendirilmesi konusu sonra mı açıklanacak?

Merak ediyoruz çok bilmiyorumkismile Lütfen biraz bilgi bilmiyorumkismile

Değil mi PasaklıTanricamolumunekankayizsmile

eveeet özellikle ben çok merak ediyorum
evde bebek şekeri süslemeye başlıyorum da :lepi:

kazen hiç boş durmuyorsun tebrikler valla
nacizane fikrim isme özel ürünler
çok tutuyor bunlar bende en çok bunlara eğlim gösteriyorum mesela
emziklerde biberonlarda tulumlarda bebeğin isimleri..
kk logolu bebek ürünleri fln olabilir..
merakla bekliyoruz haberiniz olsun

yaaa süperrr hemen başlasın ogluşlarım için hemen istiyorummmm çokkk güzel olacak yaaaaa

hıııh iç çekerek okudum yazılanları çok güzel fikirler çok imrendim şimdi hamile olanlara ve bebişi olanlara hani bir gün belki bende hamile kalırsam ve bu kampanya devam ediyor olursa alırım ama belkide hamile olanlra hediye etmek için bile alınabilir güzel öneriler var çünkü:))kazen yaptın yine yapacağını aklına sağlık:))

bebek sepetleri olsa çok güzel olur....
birde kapı süsleri yeni doğanlar için...

bayıldım bu fikre harika orjinalll.....kesin alırım böyle birşey olsa ....

çok güzel bu fikrede katılıyorummm...gerçekten gecelik pijama ve taç takımı harika olurdu...

katılıyorum bunların olması lazım....

burcum anne kiz yada anne ogul fikrine bayildim harikasin cimcimemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…