• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne adayı ve anneler lütfen bakın

Tugceumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
55
21
3
32
Şöyle izah edim kaynanamla yakin oturduk 1.5 yılı aşkın
Ben istemedim esimde söz taşırim evi 1 sene sık dişini dedi bana buranın kiraları çok uygun borç çok falan tamam dedim zaten 1.5 yıllık evliyim
Şöyle söyleyim eşimin dükkanında babasıda çalışıyordu abiside arada geliyordu falan
İnanır misiniz evime aldığım zeytinyağına kadar kaynanam götürdü söz sahibi oldu
Sonuçta kocasıyla kocam aynı işi yapıyor
AYRI EV MİYİZ diyordu hep sinirim alt üst oluyordu bileziklerimi bozdurmak zorunda kaldım dükkanın borcunu odeyemediler evimin suyu kesildi bilmem ne
Sonuçta eşin her gün stresle gelince sende mutsuz oluyorsun
Eşim durumlara baktı babası sınırlı küfürlü bir adam artık iş yerinde onu çekemez oldu sonuçta evlatsin baba surda hatalisin dese kayinbabam küfür ediyor
Benim annem 3 ay hastanede süründü 9 aylık evliyim o zamanda kaynanam bir gün benim annemi ziyarete gelmedi
Evimiz dipdibe annemin bacakları kesilecek ameliyat oldu kaynanam olacak kadın
Tuttu ANTALYAYA komşusuna gezmeye gitti
Annem bana kızım aranızda sorun mu var insan bir geçmiş olsun der dedi
Yok anne desemde annem inanmadi neyse Ankara'da annem hastaneye kaldırıldı bende nevsehirdeyim otobüsle yanına gidiyorum geliyorum 2-3 kez oldu
4.kez gidişimde annem BEYİN ÖLÜMÜ GECİRDİ ve ertesi gün bayram
Kaynanam eşimi doldurmus İT MİYİM KOPEK Mİ neden senin karın bana gideceğini söylemiyor
Evimiz ayrı ben ona hesap vermek zorunda mıyım
Esimde karıma izni ben verdim gönderdim demiş
Eltimle kaynanam akraba ve eltim aşırı kıskanıyor beni
Şimdi ben iyi giyiniyorum herkes beğenir inanın misafiri iyi agirlarim kimsenin dedikodusu beni ilgilendirmez hayliyle insanlar seviyor sagolsunlar
Eltim benden daha güzel ama herkes beni daha çok beğeniyor kaç kere duydum yüzüme karşı kiyaslamalari ve bundan nefret ediyorum
Çünkü eltim beni herkese rezil etmeye çalışıyor birşey demedigim halde iftira atma çabaları
Neler neler
Velhasıl esim şu an askerde evimizi gelir gelmez taşımayı düşünüyoruz
Eşim astsubaylıktan elendi yumurtalillari üst usteymis doktor çocuğun olmaz belki bir test yaptır demiş bu salı kısır mi değil mi öğrenmek için test yaptiracak
Eşim de hamile kalamami istiyor
Şu an ben 26 yaşındayım KPSS memurluk uğraşıyorum sizce evet desem mi bebek işine
Şubatta yanina gidicem 2 gün
O da olmaz falan korkusu var
Bende tasiyamam evi orda kalırım korkum var bana akıl verin

Tabiki bebek dusunmemelisin şu an.kendi ayaklarının üstünde dur ceneleri bi kapansin, böyle giderse ayrılık çok da ihtimal dışı değil yani. Çocuğu dahil etmeyin bari.
Eşim çok iyidir durust namuslu benim için kimseye laf ettirmez beni tutar
Evimizi istediğimiz gibi dosedik derken kaynanada eltide bir kıskançlık icine girdiler
Esim ailesini biliyor yapacak birşey yok yani biz evimize karistirmamaya çalışıyoruz
Hatta İzmir'e tasinalim olayı oldu
Kiraları yüksek diye istemedim
Ayrılığı asla kafamdan gecirmedim çok mutlu bir evliliğim var
Ailesi umrumda değil gerçekten benim kocam beni tutuyor seviyor
Ama sonuçta ailesi birşeyler sabırlı olmak gerekiyor hayatta herşey dört dörtlük değil
Ama bende hep memurluk olsun ondan sonra diyorum yaş geçiyor falan deniliyor geç bir yaş değil 26

Eşim çok iyidir durust namuslu benim için kimseye laf ettirmez beni tutar
Evimizi istediğimiz gibi dosedik derken kaynanada eltide bir kıskançlık icine girdiler
Esim ailesini biliyor yapacak birşey yok yani biz evimize karistirmamaya çalışıyoruz
Hatta İzmir'e tasinalim olayı oldu
Kiraları yüksek diye istemedim
Ayrılığı asla kafamdan gecirmedim çok mutlu bir evliliğim var
Ailesi umrumda değil gerçekten benim kocam beni tutuyor seviyor
Ama sonuçta ailesi birşeyler sabırlı olmak gerekiyor hayatta herşey dört dörtlük değil
Ama bende hep memurluk olsun ondan sonra diyorum yaş geçiyor falan deniliyor geç bir yaş değil 26
Tabiki 26 gec bir yas degil, millet 60indan sonra üniversite okuyor. Allah daha mutlu etsin inşallah canım ama bu şartlarda da huzurun kalmasi cok mümkün değil. Inşallah hep mutlu olursunuz ama esin de askerdeyken bebeği ertele bence. Bi iş sahibi olup daha iyi bi zamanda dusunebilirsin

Sorun kv demi,elti mi,iş mi,bebek mi,ev mi,eşinin askerliği mi,yumurtalıkları mı?
Hiçbirşey anlaşılmıyor
Bence siz iyi anlamamissiniz kafaniz dağınık sanırım
Hepsi gibi ..
Herşey üst üste geldi canım valla
Kaynanam eltim. .ya şöyle diyim cahil insanlarla eş olmak zor şey
Onlar cahilse benim idare eden olmam gerekiyor
Herşeyi görürsek evlilik yürümez
Elimden geleni yapıyorum yani
Benim de annem babam zor insanlardı
Yengem yinede elinden geleni yaptı Allah rızası için

Hepsi gibi ..

Bir anne ve anne adayı olarak kolaylıklar diliyorum o zaman :)

Bir anne ve anne adayı olarak kolaylıklar diliyorum o zaman :)
Dalga geçer gibi yazmışsın canım da
Şöyle söyleyim eşim askerde
Şu an kendi abimin yanına bıraktı beni
Ailesi ne kadar laf ederlerse etsinler ben eşimin abisine güveniyorum dedi
Karismayin yeter artık dedi
Velhasıl böyle yapacağına gerçekten böyle zor durumda kalmış kişilere daha yardımcı olacak cümleler kursan beni daha çok sevindirirdin
Ben hem yetim hem oksuzum
Kimsem yok Allah'tan başka .

Dalga geçer gibi yazmışsın canım da
Şöyle söyleyim eşim askerde
Şu an kendi abimin yanına bıraktı beni
Ailesi ne kadar laf ederlerse etsinler ben eşimin abisine güveniyorum dedi
Karismayin yeter artık dedi
Velhasıl böyle yapacağına gerçekten böyle zor durumda kalmış kişilere daha yardımcı olacak cümleler kursan beni daha çok sevindirirdin
Ben hem yetim hem oksuzum
Kimsem yok Allah'tan başka .
İyide sizin bir sorununuz yok ki
Eşiniz sizden yana madem taşınmanıza da tamam demiş kv-elti ne halt yerse yesin size bişey yapamazlar.Eşiniz dönünce taşınırsınız zaten
Bebekse mesele acele etmenize gerek yok
2 gün yanına gitseniz bile o iki gün sizin yumurtlama zamanınıza denk gelmezse zaten hamile kalmazsınız.Yaşınız çok genç.Oluruna bırakıp sınava odaklanırdım ben olsam.

Hepsi gibi ..

Kafası dağınık olan sensin bence :) o kadar karışık ve garip bir sırada yazmışsın ki asıl derdin ne anlaşılmıyor. Evet birden fazla derdin var ama asıl derdin ne? Arkadaş onu söylemek istemiş bence.

Kafası dağınık olan sensin bence :) o kadar karışık ve garip bir sırada yazmışsın ki asıl derdin ne anlaşılmıyor. Evet birden fazla derdin var ama asıl derdin ne? Arkadaş onu söylemek istemiş bence.
Olabilir canım da sen onun sözcüsü musun
Asıl dert diye birşey mi var
Ben olan sorunlarimi anlattım yani
Birden fazla sorunum var gördüğün gibi

Back