Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
-
- Konu Sahibi EloraViolet
kız musonun replikleri söylüyorum ezberlememişsin tamKız o zaman yurtdışı turlara katilsin, zengin olmasa bile belki Eros bulur
Mehir falan hak getire, olm adam müslüman değil ki, mehir falan bakar anca boş boşOnu bunu boşver de sen enişteden ne mehir istedin ondan biraz bahset bebişim?
Litfen zengin olsun 9 bilezik bir tane altın kemer ve bir daire . Tişikkirler
O yüzden sordum sen yine de Fransa’da bir Şato isteseydin yüz görümlüğüMehir falan hak getire, olm adam müslüman değil ki, mehir falan bakar anca boş boş
Bir de üstüne anasının nikahını iste bariLitfen zengin olsun 9 bilezik bir tane altın kemer ve bir daire . Tişikkirler
Ay muso lisans mezunu mu? Kacirmisim ben zaten ortadan dalmistim Musoyakız musonun replikleri söylüyorum ezberlememişsin tam
Nilciğimi kırmayalım. Bir de annesinin nikah belgesiBir de üstüne anasının nikahını iste bari
Fransa'da patlicanin kilosu 5 euroO yüzden sordum sen yine de Fransa’da bir Şato isteseydin yüz görümlüğü
Sen kendi başını yaktın bizim bekarlığımızı gısganmakız musonun replikleri söylüyorum ezberlememişsin tam
Olsun kuzum siz de pasta yersinizFransa'da patlicanin kilosu 5 euro
sen onu cahil mi sandın? üzüleceksin ama lisans mezunu hem de başarıyla bitirmiş ahahahahah
Yok la 300k ya anca satonun ahirini alirsinOlsun kuzum siz de pasta yersiniz300k euroya bir Şato alınır
Kk'nın güzek kadınları hepinize iyi geceler.
Başlıkta gördüğünüz gibi artık böyle anlı şanlı gelin olup, havuzlu siteye gelin gitmek istiyorum. Villa da olabilir. Ama hiç düzgün koca adayım olmadı bugüne kadar2-3 sevgilim oldu, hepsi gerçekten karakter olarak iyi erkeklerdi, efendilerdi. Ama yakışıklı değillerdi, eğitim , maddiyat açısından denk değildik. Ben hep böyle özellikle ortalama tipte erkekleri seçmişim, bunun nedeni de bu erkeklere başka kadınların göz dikmeyecek olmaları. Böylece hiç riske girmiyorum elimden başkası alacak diye. Hiçbir zaman da ilk adımı atan olmadım. Ama böyle zamanla "aa biz bununla ayrı dünyaların insanlarıyız" farkındalığı gelince ilişkilerim bitiyor.
Ben böyle tipi ortalama olsun, ama eğitimli çalışkan mesleği olan, iyi ahlaklı efendi biriyle görüşüp, eğer varsa ailesinin havuzlu sitedeki evine gelin gitmek istiyorum. Gerçekten ideal olmasa bile gönlümüze isteğimize göre birisi çıkıyor mu karşımıza? Bazen çok umutsuz hissediyorum.
Kız valla benimkide fakir, zengin olma umudu bile yokNolur yani şurada evli zengin kocası olanlar iki taktik verseydi. Hemen gülüşüyorsunuz
Seyi eklememissiniz hani su esimle kotu olmadan ailesi ile nasil mesafe koyabilirim klasigi eksik kalmis. Malum ailesinin villasini alinca cici gelin pozundan cikmaniz gerekecektir.
İşletme.Vpn yüksek lisansMuso lisans mezunu muymus? Ne okumuş acaba
İşletme okumuş, geldi bizi işlettiMuso lisans mezunu muymus? Ne okumuş acaba
Accessinki Fransızdı dimi. Eğer öyleyse eniştenin Fransız arkadaslarına ben de talibim afagahahaAccess seninkinin adkadaşları yok mu?El atsan bi konuya.Havuz varmış ondan dedim.